Už nevím, co dělat, aby to pochopil

Anonymní
9.5.13 11:11

Uz nevim co delat aby to pochopil

Ahoj holky, ziju s pritelem vic jak 2 roky a skoro celou dobu spolu i zijeme, vychazime spolu minimalne se hadame. V lete spolu cekame chlapecka a vychovavame mou 7 letou dceru z prvniho manzelstvi. Pritel je hodny, uklidi, vypere, uvari (ja ted nemuzu, musim se setrit) dceru miluje i kdyz ji porad peskuje ale chce at je sikovna, tak mlcim. Ale jde o to, ja i pritel jsme na nemocenske takze finance jsou hodne slabe, co musime poplatime ale 3tydny pred vyplatou nemam nic (podotykam nemam)I kdyz jsme chodili oba doprace tak to bylo to same ale s tim rozdilem ze si na mesic vzal 4000,– Jde totiz o to, ze pritel skoro kazdy den sedi v hospode jeho denni utrata je +- 250,– + cigarety, tak si to spocitejte za mesic a kdyz nesedi v hospode tak ma u sebe porad lahvace.
Kdyz potrebuji koupit neco do vybavicky nebo ze by jsme si zajeli na vylet apod. tak jeho odpoved je „a mame na to“? Samozrejme na TO nemame ale na tu hospodu ma vzdycky.Uz jsem s nim tom mluvila a samozrejme souhlasi, musi to omezit ale vydrzi mu to jen ten den a pak jedeme ve starych kolejich…
Uz fakt nevim jak to resit…poradte jak by jste to resili na mem miste?
Diky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
9.5.13 11:19

No, tak z toho by me teda trefilo…

jedine, co ma napada, tak hned jak prijdou penize, tak „rozskatulkovat“ - poplatit vse, co treba a pak odlozit „na vybavicku“, „na zabavu“, „na domacnost“, „na vylet“ atd. a proste nezbude na tu hospodu :nevim:
ne ze se to propije a pak nezbude na veci do vybavicky, to teda mi zrovna na budouciho zodpovedneho otce neprijde.

jestli zijete z dvou nemocenskych, tak myslim, ze i kdyby chodil jednou tydne (tj. mesicne 1000kc), tak je to porad hodne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
9.5.13 11:20

Mimochodem s cim je na nemocenske, ze je kazdy den v hospode?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ziju s pritelem vic jak 2 roky a skoro celou dobu spolu i zijeme, vychazime spolu minimalne se hadame. V lete spolu cekame chlapecka a vychovavame mou 7 letou dceru z prvniho manzelstvi. Pritel je hodny, uklidi, vypere, uvari (ja ted nemuzu, musim se setrit) dceru miluje i kdyz ji porad peskuje ale chce at je sikovna, tak mlcim. Ale jde o to, ja i pritel jsme na nemocenske takze finance jsou hodne slabe, co musime poplatime ale 3tydny pred vyplatou nemam nic (podotykam nemam)I kdyz jsme chodili oba doprace tak to bylo to same ale s tim rozdilem ze si na mesic vzal 4000,– Jde totiz o to, ze pritel skoro kazdy den sedi v hospode jeho denni utrata je +- 250,– + cigarety, tak si to spocitejte za mesic a kdyz nesedi v hospode tak ma u sebe porad lahvace.
Kdyz potrebuji koupit neco do vybavicky nebo ze by jsme si zajeli na vylet apod. tak jeho odpoved je „a mame na to“? Samozrejme na TO nemame ale na tu hospodu ma vzdycky.Uz jsem s nim tom mluvila a samozrejme souhlasi, musi to omezit ale vydrzi mu to jen ten den a pak jedeme ve starych kolejich…
Uz fakt nevim jak to resit…poradte jak by jste to resili na mem miste?
Diky :mavam:

no tak to je sila!!! to mu opravdu UTNI!!! takhle okradat rodinu. to pak muze delat co chce jineho, kdyz prochlapsta a prohuli skoro vsechny penize! proc je na nemocenske?
trvej na tom, at dodrzuje co slibi! jina cesta neni, jedine,, ze bys hlidala rozpocet ty! ale neco s tim opravdu delej, tohle neni normalniz si na to vydela, tak mozna, ale kdyz nemate, tak bch to teda nedovolila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna

Ty bláho, ja bych ho přetáhla tím lahváčem po hlavě…

• Citovat
  • Upravit
35799
9.5.13 11:21

Jak muze kazdy den sedet na nemocensky v hospode?  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
9.5.13 11:23

At odevzda penize, ze potrebujes veci na mimino, ze „na hospody nemáme“ a je to. přece nebude miminko chodit nahatý

• Citovat
  • Upravit
4246
9.5.13 11:26

Tak za prvé by mě zajímalo, s čím je na nemocenské, že každej den může dřepět v hospodě :zed: A jinak bych mu položila nůž na krk, tohle by si teda můj chlap za rámeček nedal. Prostě jakmile přijdou peníze, tak je vezmi a rozpočítej si, kolik na co potřebuješ a tu výbavičku kupuj dřív, než je zase prochlastá… Nejsem pro to, aby jeden držel kasu a druhej neměl nic, ale tohle bych neskousla…
Jinak chtěl to dítě i on, že se nedokáže teď uskromnit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.5.13 11:26

Zdravím, měli jsme s přítelem podobný problém, jen ten můj neseděl v hospodě, ale na motorce. Vyřešili jsme to tak, že máme rozpočet na měsíc, tzn. nájem + nafta, benzín do aut platí on cca 10000, já na nemocenské před porodem dávám 6000. Z toho platím jídlo, kosmetiku a co zbude odkládám na věci pro malého. Když je třeba, tak mi přidá. Řekla jsem mu jasně, že jeho koníčky nám nebudou zasahovat do života, takže co mu zůstane z výplaty a utratí si na motorce je jeho věc, pro mě je důležité, že syn bude mít vše co potřebuje. Pro někoho je 6000 málo pro někoho hodně, já za to uvařím, odložím na dovolenou a koupím si něco na sebe, samozřejmě ne každý měsíc, ale když něco potřebujeme, tak na to vždycky nějak máme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
9.5.13 11:40

By mě zajímalo jak dlouho v tý hospodě je, že tam nechá 250+cigarety. To neplatíme ani my, když jdeme spolu. Se do 200-250 vlezeme oba dva i s přítelovejma cigaretama. Je teda fakt, že tam jsme tak hodinu-hodinu a půl a já za tu dobu vypiju tak jeden velkej a jeden malej džus, ale i dřív. Když jsem nebyla těhotná a pila normálně pivo. Tak jsme se do toho vlezli taky. Já než vypiju jedno svoje velký tak přítel má dvě-na který chodí, když se courám tak někdy i tři. To třetí většinou měl na moji žádost, abych se já nemusela utopit :lol: Otočilo se pár panáků-malejch ale vždycky jsme se do toho v pohodě vlezli. Je teda fakt, že jsme vesnice, takže ty ceny můžou být jiný. Ale stejně…
Jak už tady padlo, prostě bych vždycky rozdělila peníze a hotovo. Klidně bych mu něco i na hospodu dala ať si občas-OBČAS zajde, ale každý den rozhodně ne.
Ke všemu když pak chyběji peníze na podstatný věci. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.13 11:48

@tanik1912 ma neco s kolenem a v praci je porad na nohou… porad si rikam, ze az bude maly tak mu to docvakne
ale co kdyz ne…

• Citovat
  • Upravit
3429
9.5.13 11:48

Každý den v hospodě nechat 250 korun, to jako měsíčně prochlastá 7,5 tisíce? 8o 8o To bych mu teda netolerovala. Tak nejdřív zaplatit a koupit co je potřeba, nejlépe partnerovi nahlásit o něco vyšší částky, abys měla něco do foroty. A teprve ze zbytku ať si zaplatí hospodu. Ale taky by mě zajímalo, s čím se léčí, když může vysedávat v hospodě. Jestli se toho nedokáže vzdát, zřejmě máte hodně vážný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
9.5.13 11:49
@Anonymní píše:
@tanik1912 ma neco s kolenem a v praci je porad na nohou… porad si rikam, ze az bude maly tak mu to docvakne
ale co kdyz ne…

pokud mu to nedocvakava hned, dite to nezmeni… mozna na chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.13 11:52

@pikola jak vidis tak to jde, on si to proste nedokaze odpustit, kdyby si zasel jednou minimalne dvakrat do tydne, tak budiz to beru potrebuje se odreagovat…ale ja sedim uz 6 mesicu doma a nikam nechodim protoze ani nemam za co…nevim jestli je takovy sobec nebo mu to nedochazi…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.13 11:59

@Vertiline jo miminko chtel i on, tesi se nanej… kdyz chci neco koupit, tak vzdy musim ustoupit ja…kdyz se zminim o hospode tak se bud urazi a nebo to otoci tak ze se citim ja ta spatna, ktera utraci…ja si uz ani nepamatuju kdy jsem si neco koupila… potrebuju opravit dvere na aute, dcera potrebuje boty na leto a ja to nemam za co koupit… porad je na vse cas a nic neni nutne…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky