Už nevím kudy dál s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34393
3.7.17 09:19

No, tak pokud se jí roky svěřoval jak na tom finančně je tak ona teď nechápe proč jí to najednou nechce říct :mrgreen: pokud je jinak vše ok tak bych to tolik nehrotila, vždytˇjí to říkat nemusí když nechce a i když jí to řekne tak co? Snad na tom svět nestojí nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
3.7.17 09:19

To by me asi taky vadilo…mate spolecne finance, je to vase spolecna soukroma vec. I tam mas vydelane svoje penize. Proto te to stve i kdyz s tim neotravuje tebe ale manzela…taky nevim, proc by mela vedet kolik mate na ucte :roll: asi bych si vymyslela nejakou vtipnou odpoved ktera to zahraje do autu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.17 09:22
@renduli píše:
Zakladatelko, ta společná dovolená za 14 dní je s tchánovci?

ano

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.17 09:23
@Renca8 píše:
To by me asi taky vadilo…mate spolecne finance, je to vase spolecna soukroma vec. I tam mas vydelane svoje penize. Proto te to stve i kdyz s tim neotravuje tebe ale manzela…taky nevim, proc by mela vedet kolik mate na ucte :roll: asi bych si vymyslela nejakou vtipnou odpoved ktera to zahraje do autu

slyšela jsem někde, na toto/či jinou nevhodnou otázku odpovědět: A PROČ TĚ TO ZAJÍMÁ?

• člověka s bystrým rozumem by mělo zarazit, že strká rypajzl kam nemá. a zastydět se.
  • Citovat
  • Upravit
Kobliha51
3.7.17 09:34
@Anonymní píše:
Nepřijde mi, že to hrotím. Ale neustále když někdo strká čenich kde nemá, je neustále na to upozorňován a stejně to dělá zase, to mi přijde fakt na hlavu.
taky by vám to všem vadilo, kdyby někdo neustále se vyptával na něco, po čem je mu houby.

Edit celé: Teď čtu, že se vlastně tebe ani neptá. Pak tedy vůbec nechápu, proč se rozčiluješ. Její syn má snad ústa, aby dovedl odpovědět. A ještě napiš, čím vás tchýně vydírá. To tam taky padlo a pak už nic. jsi na ni vysazená. Smůla. Jen tak se jí nezbavíš.

• Citovat
  • Upravit
14018
3.7.17 09:40

Tyto diskuze me vzdy pobavi :lol: :lol: zakladatelko, kdyz to tchyne tak vadi, proc s ni jedete na dovolenou?? neres hovadiny a rekni, ze se mate dobre… hlavne si na toto vzpomen az budes mit dospeleho syna, ktery te bude posilat do patricnych mist, protoze se budes o neco zajimat a jeho manzelce se to nebude libit ;) :roll: :) nemusi to byt penize, ale cokoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
3.7.17 09:41

Zbytečně se nervíš. Vůbec bych na to nereagovala. zeptá se, řekneš nezlob se babi, ale to se neříká - a jedeme dál. Proč kvůli tomu šílet? prostě to je soukromá věc - a hotovo. Pokaždé. nakonec jo, je to otravné, ale tak snad jednou do měsíce nebo jak často se vídáte, se to snad dá vydržet. jsou na tom holky mnohem hůř - třeba ty, které bydlí s tchány a tchyně jim přerovnává v nepřítomnosti skříně. Což je ovšem dle mého sprostárna, které se dá lehce zabránit třeba zámkem a hotovo. Já bych to udělala. Ale to se tě netýká. Takže klid, s úsměvem a bude to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4213
3.7.17 09:42

No tu společnou dovolenou taky moc nechápu. :nevim: Při takové averzi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
3.7.17 10:02

Na jedné straně averze, na druhé společná dovolená. Tak jak to vlastně celé je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
3.7.17 10:07

Buďte ráda, že nemáte mojí tchýni. Tu zajímá taky kde co, ale přitom i dost věcí vyčítá.
Největší gól když mi vyčetla, že si jedu v klidu do práce a manžel musí vozit děti do školy. Já jedu mhd do práce, která mi začíná přesně jako dětem družina a školka, on jede do práce autem a on je chudák. Odpoledne letím, abych je stihla vyzvednout.
To samé s tím, že proč občas vaří nebo se stará o děti, co jako dělám já??? :nevim:
Takže to co píšete mi přijde jako maličkost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
3.7.17 10:08

Anonymní:Promiň, ale tvoje starosti bych chtěla mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 10:18

Nás se taky pořád ptají, ale zajímá je to proto, jestli z nás něco nekápne, nebo jim nepůjčíme (samozřejmě nenávratně) :zed: Manžel jim odpovídá, ať se starají o svoje finance a my se postaráme zase o ty naše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
3.7.17 10:19

Přišlo mi to ok až do té společné dovolené. Proč jezdíš na dovolenou s někým, kdo ti tak vadí? A hlavně: je normální se orientačně zeptat na stav financí před společnou dovolenou, aby člověk věděl, jestli má očekávat společné obědy v drahých restauracích nebo se musí zařídit levněji apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
3.7.17 10:19
@Saatine píše:
Ještě mě u cvičení napadlo, nebojí se, že máte nějaké finanční problémy, když jí to dříve říkal a teď nechce?

To je taky možné. tak jí řekněte máme se fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.7.17 10:26

Tak když to vezmu z pohledu tchyně. Celé roky jí syn říká jak na tom finančně je. A pak se objeví „ženská“ a neřekne. Mě by jako matku napadlo, že se snažíte něco tajit.

Bych se jí narovinu zeptala proč potřebuje znát vaší finanční situaci. A řekla bych jí orientační údaje - vycházíme, dluhy nemáme, zvládáme i šetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová