Už od rána nekope

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Ninn
15.2.14 21:13

Odpadku6

• Upravit
31672
15.2.14 21:14
@Ninn píše:
CtvAhoj ted jsem tu dlouho nebyla. Manzel me zacal bit. Pred mecicem se mi v sedmem mesici narodilo ctrte dite. Zase holcicka. Manzel mi ji udelal nasilim. Narodila se predcastne, protoze me manzel zbil. Uz vubec nepracuje. Ve dne vybira po Praze odpadky a v noci me doma bije. Ja uz take zadnou praci nemam. Prestehovaly jsme se do 1+1 v Nuslích. Neprijde mi, ze je tady pro moje deti moc bezpecno, ale na nic jineho ted bohuzel nemame. Najem nam plati nasi rodice a na jidlo mame asi 800kc pro pet lidi. Manzela z toho nezivim, ten pres den vybyra odpadky a zato, co mi udelal, bych mu uz stejne ani najist nedela. Z 800kc na mesic ted zivim sebe a ctyri deti. Pres den jime brambory a vajicka od babicky nebo suchou rizi. Detem nekdy kupuju levny tvaroh, aby mely alespon nejake bilkoviny. Manzel mi ale ted zacal hrozit, ze pokud mu nezacnu odevzdavat vsechny penize, ze mi nasilim udela dalsi dite. Uz se o.to pokusil a protoze bydlime v 1+1 byly u toho i deti. Moje nejstarsi dcera jde uz bohuzel do puberty a uz se me i bohuzel zeptala jestli pry az bude poprve s klukem, jestli pry k ji bude take tak nasilnicky, jako muj manzel ke me. Ze pry nechce, aby ji u toho poprve nekdo zbil… Nevedela jsem, co ji na to mam rict. Chudinka.
:zed: :zed:
  • načítám...
723
15.2.14 21:15

@Ninn A co my s tim mame udělat?? :roll:
Zkus zavolat policii.

• načítám...
1075

@Ninn

Co to je za kovbojku 8o

• načítám...
272

@Ninn :nevim:???

• načítám...
Ninn

Moje nejstarsi dcera se boji, ze as bude poprve s klukem, ze ji u toho poprve kluk take zbije, tak jako muj majzel mlati me.

• Upravit
7876
15.2.14 21:16
@Ninn píše:
Manzel ted prisel dom mu z vybirani odpaku a chce mi nasilim udelat pate dite. Zamkla jsem se pred nim v kuchyni.

Co to je za čů..a??? 8o 8o 8o Ježiš volej policii!!! Dofám, že to zase není nějáký vtípek :think:

• načítám...
Bunny puella
15.2.14 21:16
@Ninn píše:
Manzel ted prisel dom mu z vybirani odpaku a chce mi nasilim udelat pate dite. Zamkla jsem se pred nim v kuchyni.

8o 8o prosím tě, sbal sebe, děti a odejdi pryč!! K rodičům, azylový dům, cokoli, ale máš malý miminko, další děti a manžel ti chce udělat další dítě? Proboha, to je normálně prehistorický chování u tvýho chlapa.

• Upravit
Ninn
15.2.14 21:17

Muj manzel mi udelal nasilim ctvrte dite

• Upravit
33022
15.2.14 21:18

@Ninn pokud je to tak jak píšeš, tak místo vypisování tady bych volala policii a jak už tady bylo řečeno, tak jsi se minula diskusí…

• načítám...
9819
15.2.14 21:18

@Ninn
Co ma tohle byt???

• načítám...
6536
15.2.14 21:19
@Ninn píše:

8o 8o 8o 8o tady jsi v jiné diskusi, to není o násilnících, ale o miminku v bříšku, že se zdálo, že nekope

jinak zakladatelko dobře, že je vše v pořádku :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
18259
15.2.14 21:20
@adelina3 píše:
@NinnCo to je za kovbojku 8o

Pry dneska v televizi nic poradnyho nedavaj, tak mame drama tady :roll: ja tomu teda vubec neverim…nemaj penize na jidlo, ale na internet jo?

• načítám...
6806
  • načítám...
Bunny puella

@Ninn jukla jsem ti na profil a do diskuzí, kam jsi psala. Holka, holka, ty máš s chlape takový trápení už tak dlouho a stále jsi s ním? 8o :zed: Nemáš strach, že ublíží dětem, když jsi se před ním zamkla? Myslíš, že je opravdu dobrý, aby tyhle násilnosti sledovaly tvoje děti? proboha, zmiz od něj. Fakt nemáš nikoho, kdo by ti pomohl?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100