Už toho mám dost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30422
3.8.15 16:14

Tak tohle mě rozesmálo:"… na to mi ona řekla, že se tím pádem nebude starat a já, že snad není problém, sednout na tramvaj a dojet 15 minut k nám " Oba máte potřebu se držet maminek, jako by dvě děti měly mít dítě. Samostatnost veškerá žádná. Kolik vám je? 16?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.15 16:15

@Virginia Tak jsem se s ním teď bavila a říkal, že tedy oka. že nepůjdeme hned naproti ní, že půjdeme někam jinam ale ne tam, kam jsem původně chtěla jít já… takže místo 2 minut budeme od ní 15.. což by jsme byli i tam ale prý tam kde chce jít přítel jsou pěknější byty, tak uvidíme no.. a hlavně uvidíme, co na to řekne jeho maminka. :-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
3.8.15 16:15

@Virginia Přesně tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.15 16:16

@hanka.br. Jak už jsem psala: No já to s mojí mámou neřešila, ona to ještě ani neví a nakonec jsem se dozvěděla (od mé mamky), že se chtějí taky stěhovat cca 30 minut od bytu, kde jsem chtěla jít bydlet, mě jde spíš o princip, že moje mamka, kdybych jí řekla, že se stěhujeme 400km daleko, tak by řekla oka. vaše rozhodnutí, přijedu kdykoliv, kdy budete chtít ale tchýně ta je prostě jiná, ta řekne, že v žádném případě, budete max. 5 minut ode mě atd.. a to mě vytáčí.. a já jí tak moc na blízku být prostě bohužel nechci… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
3.8.15 16:16

@samostatnajednotka Názor rodičů v tomhle ohledu není důležitý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.15 16:18

@Callipo90 Jenže mě to prostě trápí, že se tak motá do naeho života, můj přítel je na to zvyklý, vyrůstal v tom ale já jsem měla jinou výchovu, prostě mi rodiče neříkali, že co a jak, vždy to nechali na mě ale on se musí pořád podřizovat jim a tak to má prostě v sobě vžité, že to tak asi má být.. nebo já nevím :think: Já se chci prostě rozhodnout podle sebe a přítele a ne, že nám do toho bude pořád někdo kecat, kdyby to tak nebylo, tak by bylo všechno super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
3.8.15 16:25

@samostatnajednotka Tak ho to musíš hold odnaučit holka, měj trpělivost, jestli není nijak zlý a jinak je to dobrý partner, tak ho to musíš odnaučit. Ono u chlapů to tak dost často bývá, většinou vlivem matky hlavně. Musíš ho trošičku zpracovat a ukázat mu, že vy jste teď jeho hlavní rodina a tyhle zásadní věci jsou jen ve vaší kompetenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
3.8.15 16:54

Tchýně vám do toho bude mluvit jen tak, jak ji dovolíte. Chyba je v tvém příteli. Tam hledej problém. Rodičů oznamujte svá rozhodnutí, pokud nechcete radit. Je velmi těžké bojovat s tchýní, pokud má syna na své straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
3.8.15 17:08

Kolik vám je?
Ty vyčítáš tchýni a partnerovi to, co se sama chystáš udělat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
3.8.15 17:22

@samostatnajednotka neřeš jí ale přítele. Co on na to? On má stát při Tobě, tchýně zase manželovi vždy vypisovala na papír jména pro malou. manžel ten se tim bavil a vždy jí řekl že se opět netrefila že jméno co dáme tam nenapsala :mrgreen: :mrgreen: Takže to pořeš s přítelem, jestli je mamánek tak je to průser :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.8.15 17:50

@samostatnajednotka ona rozhoduje o vašem bydlení? to bych si líbit nenechala.. ale né od ní, a le od chlapa.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
3.8.15 17:51

Odstěhujte se dostatečně daleko od obou rodičů a nejlépe, aby to k oboum bylo stejně daleko, ať se nehádají. A dobře si rozmyslete, jestli jim dáte od bytu náhradní klíče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.15 03:45

@samostatnajednotka asi bych taky řekla, že hraje roli váš věk…to, že chceš mít matku nablízko v těhu chápu ale jestli je to do 30 min. tak snad není co řešit? Taky jsem měla doma mamánka který můj názor na věc uznal až když mu správnost potvrdila maminka ale prostě jsem si ho vychovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.8.15 07:37
@inkakřivák píše:
Ty chceš blíž mamince, tchyně by zase raději blíž synka - co se na to vykašlat a odejít raději dál? tak, aby si obě maminky nemusely ani závidět ani vyčítat.

Souhlasím. Každý z vás stále hledáte podporu u své mámy. Nemáte si co vyčítat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80463
4.8.15 08:44
@samostatnajednotka píše:
@Callipo90 Jenže mě to prostě trápí, že se tak motá do naeho života, můj přítel je na to zvyklý, vyrůstal v tom ale já jsem měla jinou výchovu, prostě mi rodiče neříkali, že co a jak, vždy to nechali na mě ale on se musí pořád podřizovat jim a tak to má prostě v sobě vžité, že to tak asi má být.. nebo já nevím :think: Já se chci prostě rozhodnout podle sebe a přítele a ne, že nám do toho bude pořád někdo kecat, kdyby to tak nebylo, tak by bylo všechno super…

Nechápu proč by tě to mělo trápit. Stejně si děláte to, co chcete vy, tak snad ji nech mluvit. Nebydlí zase tak blízko, abys ji měla doma pořád. ber to takhle - ona řekne svůj názor, na to má právo, a ty si uděláš, co budete chtít. tak oč jde? Spokojenost bude na obou stranách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová