Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
U nás venku 14, doma 20. Já doma v letních šatech, dcera a muž tepláky a triko. Venku kalhoty, triko, riflová bunda. Venku proti mě matka s dítětem (3-4 roky) v pletené čepici a zimní kombinéze. Teď je jedno z těch období, kdy je vtipné pozorovat oblečení lidí. Viděla jsem sandály a letní šaty, trika a kalhoty, běžné bundy, mikiny, svetry, zimní bundy. Dokonce slečna v kombinaci teplé podkolenky, kraťasy a zimní bunda.
Jinak jsem koukala na teploty na příští týden a asi už je definitivně podzim. ![]()
@Havlova píše:
U nás venku 14, doma 20. Já doma v letních šatech, dcera a muž tepláky a triko. Venku kalhoty, triko, riflová bunda. Venku proti mě matka s dítětem (3-4 roky) v pletené čepici a zimní kombinéze. Teď je jedno z těch období, kdy je vtipné pozorovat oblečení lidí. Viděla jsem sandály a letní šaty, trika a kalhoty, běžné bundy, mikiny, svetry, zimní bundy. Dokonce slečna v kombinaci teplé podkolenky, kraťasy a zimní bunda.
Jinak jsem koukala na teploty na příští týden a asi už je definitivně podzim.
máme doma 21, mám na tričku i košili s dlouhým rukávem a nějak extra teplo mi není. K televizi vlezu pod deku
@Havlova píše:
U nás venku 14, doma 20. Já doma v letních šatech,
A v těch letních šatech sedíš třeba 2 hodiny? Nebo něco děláš? Já sedím u PC v teplým svetru a teplých ponožkách, máme tu asi 20,5 °C. Ale venku prší a jak je šedivo, vytváří to spíš pocit chladna, než že by skutečně bylo. Mám ledové ruce, musela jsem si teď uvařit čaj.
@vokishka píše:
máme doma 21, mám na tričku i košili s dlouhým rukávem a nějak extra teplo mi není. K televizi vlezu pod deku
Já ještě ne. Je to vidět i venku, jak je každý jiný. I když, ta slečna v letních šatech byla docela promodralá.
@Cimada píše:
A v těch letních šatech sedíš třeba 2 hodiny? Nebo něco děláš? Já sedím u PC v teplým svetru a teplých ponožkách, máme tu asi 20,5 °C. Ale venku prší a jak je šedivo, vytváří to spíš pocit chladna, než že by skutečně bylo. Mám ledové ruce, musela jsem si teď uvařit čaj.
Sedím v houpacím křesle a čtu. Přišla jsem ze služby, to nevařím ani neuklízím. Čaj mám taky, ale ten piju za každého počasí.
@Cimada píše:
Zapal si svíčku, to pocitově zahřeje.
@Havlova píše:
Sedím v houpacím křesle a čtu. Přišla jsem ze služby, to nevařím ani neuklízím. Čaj mám taky, ale ten piju za každého počasí.
I já,v létě,v zimě,denně.
@Havlova píše:
Pak už nám zbývá něco takového ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
Nebo tohle…
https://www.bezdoteku.cz/…ne-obleceni/
@Žirafa 69 píše:
Pak už nám zbývá něco takového![]()
https://www.youtube.com/watch?…
Nebo tohle…
https://www.bezdoteku.cz/…ne-obleceni/
To není ono. Když si zapálím svíčku, je to takový pocit útulného domova. Mám to tak dlouho. V létě mne to prostě nenapadne, v zimě mám pocit, že je hned tepleji.
Syn slavil narozeniny, ale ráno tu bylo pod 20 a pak pořád kolem 19;5. Tak jsme zatopili na 23. A to vydrželo až do večera. Zítra uvidíme.
@Havlova píše:
@Havlova píše:
To není ono. Když si zapálím svíčku, je to takový pocit útulného domova. Mám to tak dlouho. V létě mne to prostě nenapadne, v zimě mám pocit, že je hned tepleji.
Ideální je zatopit v krbovkách nebo v kotli plus ještě pro náladu ty svíčky.
My dneska rodinnou párty na zimní zahradě, vedle v podkroví praskající krb.
Nechápu to vzdychání tady nad studenejma nohama.
Je mi chladno, zatopím, ne? ![]()
@Cimada píše:
Taky mám zatím letní verzi všeho doma i v práci. Včera jsem si teda koupila zásobu silonových punčoch. Ať nejsem úplně divná, že mám holé nohy. Nosím často do práce šaty, sukně a teď 3/4 kalhoty. Minulý i tento týden mi syn chodil v kraťasích do školy. On je taky otužilý. Neřeším. Jedna starší učitelka (ne jeho) se velice starala, že má jen kraťasy. Jo. Ráno je chladněji, když přechází do školy. Ale odpoledne se člověk smaží ve vlastním potu. Doma nosíme celý rok kraťase nebo já staré sukně, které jsem vyřadila, že do práce se nehodí. Jsme zvyklí, že se moc nenavlékáme.
Babí léto má být příští týden. Ještě i ven ty kraťase půjdou.
@Kelsey píše:
Taky mám zatím letní verzi všeho doma i v práci. Včera jsem si teda koupila zásobu silonových punčoch. Ať nejsem úplně divná, že mám holé nohy. Nosím často do práce šaty, sukně a teď 3/4 kalhoty. Minulý i tento týden mi syn chodil v kraťasích do školy. On je taky otužilý. Neřeším. Jedna starší učitelka (ne jeho) se velice starala, že má jen kraťasy. Jo. Ráno je chladněji, když přechází do školy. Ale odpoledne se člověk smaží ve vlastním potu. Doma nosíme celý rok kraťase nebo já staré sukně, které jsem vyřadila, že do práce se nehodí. Jsme zvyklí, že se moc nenavlékáme.
Babí léto má být příští týden. Ještě i ven ty kraťase půjdou.
Mě počítač říká 16 a déšť. Bez deště by to bylo perfektní.
@Havlova píše:
Mě počítač říká 16 a déšť. Bez deště by to bylo perfektní.
Snad ne. Příští týden máme objednané hezké počasí. Konečně po skoro 2 měs. čekání dojedou a budou dělat plot a dcera jede na výlet na kole ve škole. Déšť se musí odložit
.
@Havlova píše:
Jinak jsem koukala na teploty na příští týden a asi už je definitivně podzim.
U nás venku ráno 9, doma 20. Nejsem si jistá, že to dobře měří. A byla mi fakt zima. Hlavně jak je studená podlaha. Děti si neberou pantofle ani backory. Kolegyně v práci nadává, že je tam zima. Já byla doteď v tričku. V pondělí už budu hledat něco teplejšího. A mám rýmu. Tak snad me přejde.
Venku jsem nikoho v letním oblečení neviděla. Všichni jsou oblečení tak nějak podobně, často mají bundy. Já si včera večer vzala bundu místo mikiny, ale je na můj vkus moc tepla. Musím si koupit nějakou slabší. Jestli to teda ma vůbec smysl. Začíná podzim. Sluníčko jsem načerpala málo. ![]()