Už topíte a čím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80062
21.9.22 15:57

Ty bys ho honila po střeše klidně i v patnácti stupních, ne? Slyselas o omrzlinách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42092
21.9.22 16:12
@inkakřivák píše:
Ty bys ho honila po střeše klidně i v patnácti stupních, ne? Slyselas o omrzlinách?

Jj, dokonce i v -5. Já mu dám vymýšlet si omrzliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80062
21.9.22 16:31
  • 5? A to se smí?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
21.9.22 16:32
@inkakřivák píše:
  • 5? A to se smí?

Tak chlap taky dělá střechy a pracuji i leden, únor, prosinec. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42092
21.9.22 16:34
@inkakřivák píše:
  • 5? A to se smí?

Já nevím. Asi ne. Určitě ne. Mohl by si na sebe podat žalobu pro nevyhovující pracovní podmínky a pak si zaplatit pokutu. Kdyby teda nad sebou vyhrál. Já bych mu ji pak zabavila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42092
21.9.22 16:36
@debra.morgan píše:
Tak chlap taky dělá střechy a pracuji i leden, únor, prosinec. :nevim:

Nevěř tomu. Mimořádní otužilci to zvládnou v 15, míň už ne. Ten můj teď do neděle na stavbě montuje (PRÝ) dve4e a futra. Hned zítra ho jedu skontrolovat - bůh ví, co tam dělá. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
21.9.22 16:39
@Havlova píše:
Nevěř tomu. Mimořádní otužilci to zvládnou v 15, míň už ne. Ten můj teď do neděle na stavbě montuje (PRÝ) dve4e a futra. Hned zítra ho jedu skontrolovat - bůh ví, co tam dělá. :pocitac:

Víš co, mě je to šumak, ať si dělá co chce :lol: teď zrovna do valí šunky na nemocenské :lol:

Ale já z tama vidím ty fotky a výkaz a tak, to neokeca. A těch keců, co má po práci a chce to probírat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42092
21.9.22 16:43
@debra.morgan píše:
Víš co, mě je to šumak, ať si dělá co chce :lol: teď zrovna do valí šunky na nemocenské :lol:Ale já z tama vidím ty fotky a výkaz a tak, to neokeca. A těch keců, co má po práci a chce to probírat :roll:

To má nastudovaný. A fotomontáž.
Další - ten můj nepíše ani výkaz. :pocitac: Jen až přijede v neděli domů - :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
21.9.22 16:57

Zatím netopím, v bytě máme pořád kolem 22 stupňů. Ale jsme prostřední malý byt ( bytový dům, téměř novostavba ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80062
21.9.22 17:03
@Havlova píše:
Já nevím. Asi ne. Určitě ne. Mohl by si na sebe podat žalobu pro nevyhovující pracovní podmínky a pak si zaplatit pokutu. Kdyby teda nad sebou vyhrál. Já bych mu ji pak zabavila. :mrgreen:

To je moc dobrý nápad, do toho jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
21.9.22 20:56
@Jenny 207 píše:
Myslím, že toto předhánění co kdo víc za zimu snese brzo skončí.

Např. já jsem se nepředháněla, já jsem si stěžovala. :D :D
Jsem teplomilná, ale krb máme v tom velkém domě fakt zbytečně daleko :-) a kotelnu o 2 patra níž, no fakt se mi nechce, dokud to ještě spraví svetr. ;-).
Jsme doma málo. Po 18. hodině po příjezdu z práce než by se ten ohromný dům roztopil, bylo by po osmé a to už nemá cenu. Hodně bývám venku skoro až do setmění.
Ale zimu fakt ráda nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
21.9.22 22:17
@stinga píše:
pokud neprší - u nás prší každý den od 11. září, akorát intenzita a trvání deště se mění, venku vlhkost 88 %, doma 66 % - prádlo mi hnije i na sušáku doma

Na zaskleném balkově mi prádlo schne i za deštivého počasí nebo v zimě. V té zimě to může trvat několik dní, za deštivého počasí 1-2 dny. Pokud neprší, dávám ven. Není-li extrémní vlhkost nebo bezvětří, uschne za pár hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
21.9.22 22:26
@Náhodný host píše:
Na zaskleném balkově mi prádlo schne i za deštivého počasí nebo v zimě. V té zimě to může trvat několik dní, za deštivého počasí 1-2 dny. Pokud neprší, dávám ven. Není-li extrémní vlhkost nebo bezvětří, uschne za pár hodin.

nemám zasklený balkon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
21.9.22 22:37
@stinga píše:
nemám zasklený balkon

Tak sídlištní byty mívají různé lodžie či zasklené balkony, ale schne i na nezaskleném, dokonce to tam bývá kryté před deštěm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
23.9.22 12:14

Tak my dnes ráno museli škrábat skla na autech a na střeše a na zahradě jinovatka. v deset dopoledne bylo 3,5 stupně. Ale už svítí sluníčko a zvedlo se na 11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný