Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ty bys ho honila po střeše klidně i v patnácti stupních, ne? Slyselas o omrzlinách?
@inkakřivák píše:
Ty bys ho honila po střeše klidně i v patnácti stupních, ne? Slyselas o omrzlinách?
Jj, dokonce i v -5. Já mu dám vymýšlet si omrzliny.
@inkakřivák píše:
- 5? A to se smí?
Tak chlap taky dělá střechy a pracuji i leden, únor, prosinec. ![]()
@inkakřivák píše:
- 5? A to se smí?
Já nevím. Asi ne. Určitě ne. Mohl by si na sebe podat žalobu pro nevyhovující pracovní podmínky a pak si zaplatit pokutu. Kdyby teda nad sebou vyhrál. Já bych mu ji pak zabavila. ![]()
@debra.morgan píše:
Tak chlap taky dělá střechy a pracuji i leden, únor, prosinec.
Nevěř tomu. Mimořádní otužilci to zvládnou v 15, míň už ne. Ten můj teď do neděle na stavbě montuje (PRÝ) dve4e a futra. Hned zítra ho jedu skontrolovat - bůh ví, co tam dělá. ![]()
@Havlova píše:
Nevěř tomu. Mimořádní otužilci to zvládnou v 15, míň už ne. Ten můj teď do neděle na stavbě montuje (PRÝ) dve4e a futra. Hned zítra ho jedu skontrolovat - bůh ví, co tam dělá.
Víš co, mě je to šumak, ať si dělá co chce
teď zrovna do valí šunky na nemocenské ![]()
Ale já z tama vidím ty fotky a výkaz a tak, to neokeca. A těch keců, co má po práci a chce to probírat ![]()
@debra.morgan píše:
Víš co, mě je to šumak, ať si dělá co chceteď zrovna do valí šunky na nemocenské
Ale já z tama vidím ty fotky a výkaz a tak, to neokeca. A těch keců, co má po práci a chce to probírat
To má nastudovaný. A fotomontáž.
Další - ten můj nepíše ani výkaz.
Jen až přijede v neděli domů - ![]()
Zatím netopím, v bytě máme pořád kolem 22 stupňů. Ale jsme prostřední malý byt ( bytový dům, téměř novostavba ).
@Havlova píše:
Já nevím. Asi ne. Určitě ne. Mohl by si na sebe podat žalobu pro nevyhovující pracovní podmínky a pak si zaplatit pokutu. Kdyby teda nad sebou vyhrál. Já bych mu ji pak zabavila.
To je moc dobrý nápad, do toho jdi.
@Jenny 207 píše:
Myslím, že toto předhánění co kdo víc za zimu snese brzo skončí.
Např. já jsem se nepředháněla, já jsem si stěžovala.
![]()
Jsem teplomilná, ale krb máme v tom velkém domě fakt zbytečně daleko
a kotelnu o 2 patra níž, no fakt se mi nechce, dokud to ještě spraví svetr.
.
Jsme doma málo. Po 18. hodině po příjezdu z práce než by se ten ohromný dům roztopil, bylo by po osmé a to už nemá cenu. Hodně bývám venku skoro až do setmění.
Ale zimu fakt ráda nemám.
@stinga píše:
pokud neprší - u nás prší každý den od 11. září, akorát intenzita a trvání deště se mění, venku vlhkost 88 %, doma 66 % - prádlo mi hnije i na sušáku doma
Na zaskleném balkově mi prádlo schne i za deštivého počasí nebo v zimě. V té zimě to může trvat několik dní, za deštivého počasí 1-2 dny. Pokud neprší, dávám ven. Není-li extrémní vlhkost nebo bezvětří, uschne za pár hodin.
@Náhodný host píše:
Na zaskleném balkově mi prádlo schne i za deštivého počasí nebo v zimě. V té zimě to může trvat několik dní, za deštivého počasí 1-2 dny. Pokud neprší, dávám ven. Není-li extrémní vlhkost nebo bezvětří, uschne za pár hodin.
nemám zasklený balkon
@stinga píše:
nemám zasklený balkon
Tak sídlištní byty mívají různé lodžie či zasklené balkony, ale schne i na nezaskleném, dokonce to tam bývá kryté před deštěm.
Tak my dnes ráno museli škrábat skla na autech a na střeše a na zahradě jinovatka. v deset dopoledne bylo 3,5 stupně. Ale už svítí sluníčko a zvedlo se na 11.