Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Havlova píše:
Ono je hezky skoro všude.Koukni na radar.
Ale to jsou srazkove mapy
Muze byt zatazeno, ale na tehle mape to neuvidis.
@Tarena píše:
Ale to jsou srazkove mapy
Muze byt zatazeno, ale na tehle mape to neuvidis.
Psali že prší. ![]()
@Havlova píše:
Psali že prší.
Ja mam na mobilu, ze je zatazeno, pritom plno slunce.
@jipo píše:
Tak dneska hnusně, je zataženo, prší a 10 stupňů. Ještě, že jsem včera stihnul posekat trávník. A taky jsem dnes konečně zatopil, je třeba spálit bordel.
Dneska krásně, venku již tepleji, sluníčko krásně svítí už delší dobu. Ráno vypadalo, jak by bylo zataženo, ono slunce vychází později vzhledem k letnímu času až po sedmé. A po východu slunce nenikdy není plný sluneční svit. Včera bez topení, stejně jako celé letošní září, včera ovšem s teplotou v pokoji ve dne 22, pozdě večer 21, ráno slabých 20, cca 19.8. Inu, někdo musí zatopit, jiný si vezme svetr.
@vokishka píše:
jo, hlavně, že slibovali pěkný víkend.
V Brně máme pěkný víkend
jen z rána dneska pršelo, ale už svítí slunko a je teplo. Otevřený okna i balkonovy dveře ![]()
@debra.morgan píše:
V Brně máme pěkný víkendjen z rána dneska pršelo, ale už svítí slunko a je teplo. Otevřený okna i balkonovy dveře
V Praze podobně, včera teplota (denní průměr 11.5 v Libuši) podprůměrná, ale slunný den, přes den venku teplo, na sluníčku až moc. V bytě teplo, přestože v týdnu bylo chladněji a dům je vychladlý, tak teplota stoupla na příjemné teploty přes 20 st. Podzim tu je pár dní i astronomicky, krásné roční období, stále teplo a má se následující týden ještě oteplovat, dny dlouhé kolem 12 h. Mám rád toto roční období.
Tak co, kdopak už topí?
Pořád vás tu čtu, tak se aspoň zapojím… máme podlahovku, tak to chce zapnout a pak nechat běžet, ale furt odolávám, máme doma kolem 20, ale už mi prostě přijde, že je zima.
Už jste to pro letošek zapnuli?
@RoseK píše:
Tak co, kdopak už topí?
Pořád vás tu čtu, tak se aspoň zapojím… máme podlahovku, tak to chce zapnout a pak nechat běžet, ale furt odolávám, máme doma kolem 20, ale už mi prostě přijde, že je zima.
Už jste to pro letošek zapnuli?
ne, ještě nezapnuli ![]()
My uz parkrat pritopili pred koupanim, jen roztopit a nechat vyhasnout. Ja bych jeste vydrzela, ale mame lezouci mimino a to by jeste takovy studeny odchov nedavalo ![]()
My už zahájili topnou sezónu 17 září to si pamatuji syn měl oslavu. 19;5 je pro nás málo. topime krbem
Jasně, že už topíme. Večer už bývá chladno a je třeba ten bordel, co se nashromáždil, spálit. Ještě, že jsem se vykašlal na dotaci, a nechal si starý osvědčený Viadrus, který spálí všechno.
Taky ještě netopíme. Pád dní zpět tam bylo mezi 20 a 21 stupni, ale včera u nás bylo krásně a vylezlo to na 22 a to jsem měla otevřenou ventilačku v každé místnosti.
Navíc teď hlásí na dalších 10 dní plus mínus 17 stupňů přes den, takže do poloviny října je to v suchu
teda v teple ![]()