Už tři týdny krvácím :(

Sandra752
4.8.13 15:31

Uz tri tydny krvacim :(

Ahojda, snazime se o druhe, ale mam problem.15.7 jsem dostala MS ktera trva do ted. Prasky samozrejme jsem vysadila.Dr. mi rekl, ze mam rozhazene hormony a mam jist kysel. listovou, coz mi prijde jako nesmysl.Mela jste to taky tak nektera!? Jak jste to resili!? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.8.13 15:38

Neviem ci je to to iste, ja som 40 dni bez prestavky spinila, ale ked som zacala bola som 8. tyzden tehotna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.8.13 15:38

Pokud vím, tak nesrovnalosti cyklu se většinou řeší utrogestanem.

Jinak bych zkusila kontryhel, ten se pije na srovnání cyklu, roste po něm sliznice, při nesnažení se pije celý cyklus, při snažení do ovulace, ale pije se i v těhotenství na udržení. Koupíš v lékárně sypaný za pár kaček. Pokud to fakt nepřestane, šla bych ještě jednou za doktorkou, aby něco udělala a pokud bude zas mektat o listovce, takbych dr změnila, dlouhodobým krvácením přicházíš například o železo, rozhodně to není pro tělo dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
4.8.13 15:39

@Sandra752 - Měla jsem to stejně. Po vysazení HA se mi pomalu dva roky rovnal cyklus. Přišlo mi, že jsem nedělala nic jiného než jen krvácela. Až mi to bylo na obtíž. Měla jsem to tedy i dvakrát do měsíce. Samozřejmě to snažení o miminko komplikovalo, takže nakonec jsem otěhotněla díky Clostilbegytu. Dr. mi řekl, že to jsou anovulační cykly a tělo to musí časem srovnat samo. Sama jsem zvědavá, jak to bude po porodu. O kyselině listové na srovnání cyklu, slyším prvně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
4.8.13 15:40

@Gladys - Kontryhel jsem užívala z beznaděje a bohužel bez významně. Ale na druhou stranu, neznaméná, když nepomohl mně, že nepomůže druhým.. Za zkoušku bych nic nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.13 15:40

Mne utrogestan vyvolal take tehotenske priznaky, ze som za tri dni zhodila 10 kil, myslela som ze vyblijem aj to mimino… a to som zaviedla len dve gulicky a predtym tri mesiace netusila ze som tehotna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
4.8.13 15:50

Ja to mam obcas tmave hnede, obcas se prida trochu krve(omlouvam se za vyrazy),tak ja kontryhel zkusim. dekuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
72725
4.8.13 15:57

@Sandra752 měla jsem, dr řešil nasazením prášků :think: u mě trvalo téměř půl roku, než se to srovnalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí