Uživatel a jeho další reinkarnace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
41039
23.1.24 13:30
@zmrzlik píše:
Jaký smysl má tato diskuse? :think:

asi v jiných už nemá tu pozornost, tak musí oživit tuto :think:

• načítám...
zmrzlik
23.1.24 13:57
@Lorre píše:
Už zase? :lol: Ta ženská je psychopat

No máš to spočítaný :mrgreen: S Klopčou navěky. :P

• Upravit
zmrzlik
23.1.24 13:58
@Keyllah píše:
asi v jiných už nemá tu pozornost, tak musí oživit tuto :think:

Jj.

• Upravit
30206
23.1.24 13:58
@zmrzlik píše:
No máš to spočítaný :mrgreen: S Klopčou navěky. :P

Fakt úplný magor ten člověk :roll:. Divím se jak z jedné nevinné věty že mě umí udělat psychopata z psychiatrie co chce zabíjet :lol:

• načítám...
zmrzlik
23.1.24 14:02
@Lorre píše:
Fakt úplný magor ten člověk :roll:. Divím se jak z jedné nevinné věty že mě umí udělat psychopata z psychiatrie co chce zabíjet :lol:

Hele není ona tvoje zhrzená milenka? :mrgreen: Teď chápu, proč jsi psal, že jsi srnka. :pankac: Ale má výdrž. :think:

• Upravit
30206
23.1.24 14:05
@zmrzlik píše:
Hele není ona tvoje zhrzená milenka? :mrgreen: Teď chápu, proč jsi psal, že jsi srnka. :pankac: Ale má výdrž. :think:

Jo odmítnuta ženská je to nejhorší :mrgreen:. Asi proto furt otravuje :nevim:

• načítám...
Klopotkova
23.1.24 14:06
@Lorre píše:
Fakt úplný magor ten člověk :roll:. Divím se jak z jedné nevinné věty že mě umí udělat psychopata z psychiatrie co chce zabíjet :lol:

Když se podíváš zpět v tomto tématu, tak tam píše uživatelka, že s tebou měla sraz a že jsi byl psychicky na tom špatně. Proč to píšu? Protože to neříkám jen já. Ano, nemoc duše je nemoc, jako každá jiná. Jenže ty kolem sebe jen lžeš, kopeš a vše převracíš.
Pokud jsi chtěl lidstvo vyhladit, tak to víš jen ty, nikdo jiný, já jsem od tebe četla jen ty všeobecné zmatky o vyhlazení lidstva. Nečetla jsem, že bys chtěl lidstvo vyhladit.

• Upravit
30206
23.1.24 14:08
@Klopotkova píše:
Když se podíváš zpět v tomto tématu, tak tam píše uživatelka, že s tebou měla sraz a že jsi byl psychicky na tom špatně. Proč to píšu? Protože to neříkám jen já. Ano, nemoc duše je nemoc, jako každá jiná. Jenže ty kolem sebe jen lžeš, kopeš a vše převracíš.
Pokud jsi chtěl lidstvo vyhladit, tak to víš jen ty, nikdo jiný, já jsem od tebe četla jen ty všeobecné zmatky o vyhlazení lidstva. Nečetla jsem, že bys chtěl lidstvo vyhladit.

A ta uživatelka je předpokládám tvuj druhý účet, co? :mrgreen: Dej mi už pokoj prosimtě :roll:

• načítám...
ontarova.stara
23.1.24 14:10
@Klopotkova píše:

Nechces oslovit tu svou kamaradku psycholozku? Treba by ti s tou posedlosti pomohla.

• Upravit
Klopotkova
23.1.24 14:14
@Kočkomilka1 píše:
Před třemi roky jsem se s Detsou sešla v Praze. Jako kamarádka, hodně mě povzbuzoval, když jsem měla osobní problémy. Radil mi, prostě byl skvělý. Pak se po něm slehla zem. Psychické problémy měl už tenkrát. Ztratila jsem na něj kontakt :,(

@Lorre Výše citovaná uživatelka z tohoto tématu nejsem. Opět lžeš a kopeš. :mavam:

• Upravit
zmrzlik
23.1.24 14:24

I kdyby se léčil, je to jeho věc. Případne mi nevhodné to tu furt vytahovat. Stejné jako řešit, jaký nick kdo měl před lety a teď.

• Upravit
Klopotkova
23.1.24 14:26
@zmrzlik píše:
I kdyby se léčil, je to jeho věc. Případne mi nevhodné to tu furt vytahovat. Stejné jako řešit, jaký nick kdo měl před lety a teď.

To je to stejné, jako někdo pořád řeší, kdo je troll a reinkarnace.
Tohle téma jsem obnovila kvůli vzpomínkám na dobu mojí zamilovanosti. A byla to blbost.

• Upravit
6105
23.1.24 14:27
@Klopotkova píše:

ty si ale zlomyselna mrcha

• načítám...
zmrzlik
23.1.24 14:29
@Klopotkova píše:
To je to stejné, jako někdo pořád řeší, kdo je troll a reinkarnace.
Tohle téma jsem obnovila kvůli vzpomínkám na dobu mojí zamilovanosti. A byla to blbost.

No je to stejné.

• Upravit
Klopotkova
23.1.24 14:33
@Lorre píše:
Jo odmítnuta ženská je to nejhorší :mrgreen:. Asi proto furt otravuje :nevim:

Dlouho jsem se s tím smiřovala. Už je to za mnou. Mám jen vzpomínky na to, jak blbě a na základě písmenek jsem se hluboce zamilovala Vůbec by mě nenapadlo, že se mi to někdy může stát.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová