Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Kolicek95 opravdu nejsem zakl.teto diskuze.Jj vim ze setreni nebude zavratne. Alimenty nemame, protoze mame peci spolecnou, ale nastesti mame dobre vztahy a na vse se dohodneme a jdeme se vsim na pul. A to jeste nevim jak to je s ele.+plyn kdybych si Ji musela na sebe napsat
no je to dost podivné, dvě založené diskuse ve stejnou dobu - všechno stejné - liší se jen věk dítěte, ta pravděpodobnost náhody se mi zdá hodně malá ![]()
I stejné názvy - Neuživím se sama - Uživím nás?
jo, to je náhoda jako prase
@stinga píše:
I stejné názvy - Neuživím se sama - Uživím nás?
jo, to je náhoda jako prase
To je zase určitě podklad pro článek nebo reportáž. Všechny tři diskuse. I ta s tím šetřením. Oni totiž budou bilancovat ve zprávách a začnou mluvit více o financích příští rok.
@Anonymní píše:
Zase zit v klidu za 9 tis.na mesic je luxusni nez mit na mesic 15 a byt porad ve stresu
Tak když víš, že zvládneš žít za 9k, tak není třeba zakládat diskusi a máš zřejmě jasno. ![]()
@janickaIII píše:
Tak když víš, že zvládneš žít za 9k, tak není třeba zakládat diskusi a máš zřejmě jasno.
@JiříkMazlík píše:
TO jezdíš Aš Ostrava každý den
Auto není jen benzin. 1500 pojištění, když rozpoctes servis, gumy… máš dalších 1500.
@Lama Lama Tak servis si dělám sám jen za díly
za poslední 3 roky to na těch 1500 možná vyšlo čidlo Sahary a 4 výměny oleje a filtru ![]()
Pojištění ani ne 500 měsíčně a gumy tak 4t jednou za 2 roky
@JiříkMazlík píše:
@Lama Lama Tak servis si dělám sám jen za dílyza poslední 3 roky to na těch 1500 možná vyšlo čidlo Sahary a 4 výměny oleje a filtru
Pojištění ani ne 500 měsíčně a gumy tak 4t jednou za 2 roky
Vsiml sis, ze tohle je, primarne, maminkovsky web a zakladatelka planuje zit sama s ditetem, tedy odpada i schopny manzel, co by to udelal? Takze za mne trochu poznamka mimo nebo spis snaha se tu trochu poplacat po rameni
?
A btw tahle „petistovka k petistovce“ za povinnko apod, o cem psal Jirik, je presne to, o cem jsem psala drive-tech 9 tis se takhle rozkutali raz, dva. Nemluve o tom, ze pri kvalitni strave a obcasne zmrzce a kave jsme i tak na cca 2tis jen za jidlo tydne.
My jsme teď vezli ráno na Štědrý den našemu servisákovi 3200,– za výměnu oleje a nevím co v tom bylo. Manžela mám a taky má na to člověka, který auto udržuje v kondici. Od toho tyhle služby jsou.
@JiříkMazlík píše:
TO jezdíš Aš Ostrava každý den
Vesměs 3× v týdnu trasa Brno Ostrava, plus další projížďky.. auto je můj druhý Domov
![]()