Uživím nás?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76306
26.12.21 21:42
@Anonymní píše:
@Kolicek95 opravdu nejsem zakl.teto diskuze.Jj vim ze setreni nebude zavratne. Alimenty nemame, protoze mame peci spolecnou, ale nastesti mame dobre vztahy a na vse se dohodneme a jdeme se vsim na pul. A to jeste nevim jak to je s ele.+plyn kdybych si Ji musela na sebe napsat :roll:

no je to dost podivné, dvě založené diskuse ve stejnou dobu - všechno stejné - liší se jen věk dítěte, ta pravděpodobnost náhody se mi zdá hodně malá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76306
26.12.21 21:46

I stejné názvy - Neuživím se sama - Uživím nás?
jo, to je náhoda jako prase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.12.21 22:02
@stinga píše:
I stejné názvy - Neuživím se sama - Uživím nás?
jo, to je náhoda jako prase

To je zase určitě podklad pro článek nebo reportáž. Všechny tři diskuse. I ta s tím šetřením. Oni totiž budou bilancovat ve zprávách a začnou mluvit více o financích příští rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.12.21 22:11
@Anonymní píše:
Zase zit v klidu za 9 tis.na mesic je luxusni nez mit na mesic 15 a byt porad ve stresu

Tak když víš, že zvládneš žít za 9k, tak není třeba zakládat diskusi a máš zřejmě jasno. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76306
26.12.21 22:17
@janickaIII píše:
Tak když víš, že zvládneš žít za 9k, tak není třeba zakládat diskusi a máš zřejmě jasno. :pankac:
:palec: hlavně není potřeba zakládat dvě stejné diskuse
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
26.12.21 23:13
@JiříkMazlík píše:
TO jezdíš Aš Ostrava každý den :lol:

Auto není jen benzin. 1500 pojištění, když rozpoctes servis, gumy… máš dalších 1500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
27.12.21 00:02

@Lama Lama Tak servis si dělám sám jen za díly :lol: za poslední 3 roky to na těch 1500 možná vyšlo čidlo Sahary a 4 výměny oleje a filtru :dance:
Pojištění ani ne 500 měsíčně a gumy tak 4t jednou za 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.12.21 00:07
@JiříkMazlík píše:
@Lama Lama Tak servis si dělám sám jen za díly :lol: za poslední 3 roky to na těch 1500 možná vyšlo čidlo Sahary a 4 výměny oleje a filtru :dance:
Pojištění ani ne 500 měsíčně a gumy tak 4t jednou za 2 roky

Vsiml sis, ze tohle je, primarne, maminkovsky web a zakladatelka planuje zit sama s ditetem, tedy odpada i schopny manzel, co by to udelal? Takze za mne trochu poznamka mimo nebo spis snaha se tu trochu poplacat po rameni :pankac:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.12.21 00:12

A btw tahle „petistovka k petistovce“ za povinnko apod, o cem psal Jirik, je presne to, o cem jsem psala drive-tech 9 tis se takhle rozkutali raz, dva. Nemluve o tom, ze pri kvalitni strave a obcasne zmrzce a kave jsme i tak na cca 2tis jen za jidlo tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.12.21 00:13

My jsme teď vezli ráno na Štědrý den našemu servisákovi 3200,– za výměnu oleje a nevím co v tom bylo. Manžela mám a taky má na to člověka, který auto udržuje v kondici. Od toho tyhle služby jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.12.21 09:51
@JiříkMazlík píše:
TO jezdíš Aš Ostrava každý den :lol:

Vesměs 3× v týdnu trasa Brno Ostrava, plus další projížďky.. auto je můj druhý Domov :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová