Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to psychika, potřebuješ se uklidnit.
Pusť si nějaký pěkný film/seriál, dej si čokoládu nebo něco dobrého, a hlavně si přestaň měřit pořád tlak, tím si fakt nepomůžeš.
Na internetu jsou i různá dechová cvičení, tak to zkus.
Aplikace Nepanikař je též super.
@Anonymní píše: Více
Toho se bojí všechny panické ataky.
Kdo má vážné problémy, tak toto neřeší.
Aha, hrozně vám dekuju docela se mi ulevilo, mam strach nemoci no takže si asi podvědomě privolavam
Děvče, psychika dokáže neuvěřitelně věci. Trpím zdravotní úzkostí, chodím na terapii. Poslední týdny je to lepší. Aktuálně se soustředím na hubnutí a co jsem svoji pozornost nasměřovala jinam, hodně to ustalo. Nechci žít v neustále obavě, že mi něco je. Vysává mě to. Jinak moje hlava umí „vyrobit“ i ukázkovou stužkovitou stolici. Takže brnění je klidně od psychiky. Psychika je vážně mocná. Najdi si terapeuta a žij.
@Anonymní píše: Více
Jsi zalticko
moc děkuji hrozně mi tyhle pozitivní komentáře pomáhají
![]()
Je to jen psychika. Znám to. Umím si vsugerovat neuvěřitelné příznaky všech možných i nemožných nemocí. Nic fyzického Ti není, neboj. Věř tomu a zkus se nějak zabavit, rozptýlit. Bude zase dobře. Časem si najdeš strategie, jak tyhle úzkosti a panické ataky přemoct. Držím palce
A rozhodně v tom nejsi sama ![]()
@Svetluska55 píše: Více
Co by, pořád je přesvědčená, ze s psychykou se léčit nemusí
protože měla prý klid. Přitom tady co 14 dní zakládá nový témata
Ale vy víte prd co mj je, celý den mam. třes nesoustředím se vůbec na nic, co když to dělá štítná žláza
@pikola píše: Více
ježiš, a člověk by tomu už skoro věřil a ona to pořád Heduš.
Ahoj včera jsem mela panickou atataku odvezla me rychlá pac mi bylo hrozne… a bála jsem se o svůj život…od rána me brní ruka noha tvar rikam si kurna co to je, bojím se pořád si měřím tlak nebo mi i skáče jsem úplně mimo, strachy bez sebe cítím i hroznou úzkost, prosím je to vážně nebo jen psychika