Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teď to napíšu asi divně, ale pokud jim to ve vztahu x let nefunguje, má věk, tak si chce ještě na stará kolena něco užít a žít..
Naši se tkato rozvedli, neviděla jsem do toho, ale pak mi máma řekla, že 10 let jenom vedle sebe žili. Táta začal to samé, prostě potřeboval žít..
Teď každý už několik let mají nové partnery..
Je to jejich věc, toho páru nikdo do tho nevidí. I když je partnerka z toho špatná, tak nikdy nevíš, jaký je s ní život..
A jestli to tak nechají a nebo se rozejdou.. to je jen na nich.. Spíš si myslím, že ona pani už má strach, že zůstane sama..
Zavidis mu, ze je stastnej?
Tak ma asi plno prachu, samicky na to letej(to vypovida spis neco o vas, nez o nem…), tak proc si jeste neuzit. Mozna ma pred sebou 10 let a prachy si do hrobu neveme. A ta jeho soucasna taky nemusi byt idealni manzelka, kdo vi jak to maj.
@terka33pol píše:
Vykastrovat, nakupírovat ocas a uvázat u boudy…
Tak to je kvalitní matroš ![]()
@Anonymní píše:
Bohuzel on jediný vypadá stastně jakože ho ženský chcou, je king, okolí je napůl - některý chlapy ho plácají po ramenou, jaký je borec, některý se stáhli. Buduje tady nové centrum, tak chodí jak páv protože ho pojmenoval po soběNo a některý ženský mu možná proto nadbíhají.
Já osobně, kdybych byla jeho manželka, tak jediné z čeho bych měla hrůzu, že buduje nové centrum v 56 letech.
Jestli si na to napůjčoval, aby mohl „budovat“,tak to může i skončit tak, že najednou umře a manželka může splácet dluhy nebo přijít o bydlení ![]()
@Anonymní píše:
Podle jeho slov tam uz investoval asi sest milionu, pry si nepujcil ale mel je, navratnost nejdriv sest let, ale myslim si, ze to bude tak deset, pokud to poradne nerozjede. Fakt magori, hraje si na mladeho, zacal delat adrenalinove sporty, ktere normalne delaji lidi tak max do triceti. Chtela jsem mu pomoct a rict mu pohled zvenci.
Tak to je krasny, ze mu chces pomoc.
Chudak pomatenej, co ho to napadlo, zacit si najednou uzivat s zenskyma a delat nejaky veci „pro mlady“. ![]()
Jinak nerozumim tomu, co to znamena budovat nove centrum.
Ja si pod tim predstavil, ze je nejaky stavar a predelava nejaky namesti nejakyho mesta. ![]()
@Anonymní píše:
Podle jeho slov tam uz investoval asi sest milionu, pry si nepujcil ale mel je, navratnost nejdriv sest let, ale myslim si, ze to bude tak deset, pokud to poradne nerozjede. Fakt magori, hraje si na mladeho, zacal delat adrenalinove sporty, ktere normalne delaji lidi tak max do triceti. Chtela jsem mu pomoct a rict mu pohled zvenci.
Tak aspoň že tak, že nezadlužil rodinu ![]()
Ale přijde mi, že se pomátl, v tomhle věku rozjíždět podnikání, kam vrazil miliony.
Proti tomu mi ty ženské přijdou jako zanedbatelný problém, stejně si už asi bez Viagry ani nevrzne ![]()
@free333 píše:
Tak aspoň že tak, že nezadlužil rodinu
Ale přijde mi, že se pomátl, v tomhle věku rozjíždět podnikání, kam vrazil miliony.
Proti tomu mi ty ženské přijdou jako zanedbatelný problém, stejně si už asi bez Viagry ani nevrzne
Jo vy zensky jste ale krasne prejici. ![]()
@Anonymní píše:
Tak pokud ma tolik penez a nepujcoval si na to neni se co divit, ze se o nej zenske pretahujou, kdo se nechce mit dobře a prihrat se na uspesich druheho, ze jo. To vlastne plati pro obe pohlavi obecne… No je otazka jestli on bude o nejake otvirani oci od tebe extra stat, kdyz je stastny jak ty pises, moc tomu neverim. Zkusit to muzes, ale jak uz nekdo napsal taky se muze urazit a přestat stykat s tebou…
@Scarabeuss píše:
Jo vy zensky jste ale krasne prejici.
Já přeji všem jen to dobré ale je dobré si ten věk uvědomovat, že ![]()
Bylo by pak smutné, až umře a zbudou po něm jen dluhy, tady v tomto případě se aspoň nezadlužoval, ale možná že to je taky jak když vyhodil miliony do vzduchu, ono jestli je to nějaké sportovní centrum nebo co, tak kdoví jaká bude návratnost ![]()