Skryly byste si na přání přítele fb profil?

7376
10.6.16 17:03

Prijde mi to divne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30332
10.6.16 17:04

Mám skrytý profil na FB normálně, takže bych toto neřešila. Osobně jsem ráda, že mě na FB nenajde každý kdo chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
10.6.16 17:07

Jako, že máš teď veřejný??? Nebo co tím myslíš…úplně skrýt, to se dá? K čemu to potom je?

• Citovat
  • Upravit
928
10.6.16 17:08

No tak si jí dej do blokace a ona už tvuj profil nenajde. A ty si mužeš fungovat na fb dál tak jak si zvyklá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.6.16 17:09

A teď máš profil veřejný? Dej si ho jen pro přátele, pořádně si nastav soukromí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.6.16 17:09

Nechápu tu část, ze bývala žena rozbila manželství, když dále píšeš, ze to udělala kvůli tehdejší přítelkyni (takže ji ten manžel podváděl?) to snad v tom případě rozbil ten manžel ne? Profil bych nechala jak je - jestli uz si ho projela, tak je to stejně jedno. Předpokládám, ze intimní informace na nej nevkladas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.16 17:10
@Anonymní píše:
Asi trochu zvláštní dotaz - ale skryly byste si na přání přítele fb profil?Seznámila jsem se s přítelem, rozvedeným, podniká v řadě oblastí, má spoustu vlivných známých. Rozvedl se před rokem, údajně ta jeho rozbila manželství, nedalo se s ní domluvit, rozdělila rodinu, postavila děti proti sobě - ám to z jeho vyprávění, děti jsem neviděla, on žije sám, s dětmi se nestýká. Předchozí přítelkyni, kvůli které jeho bývalka podala rozvod, ona kontaktovala a pomlouvala ho. Pak se snažila ten jejich vztah pokazit, naočkovala i děti, proto se s ním nevídají. Teď se odněkud dozv´ěděla o mně, píše mu maily ohledně majetku - ještě se nerozdělili, a píše, že mne má pozdravovat, že jede do města, kde já pracuji apod. Přítel se rozhodl, že mne bude chránit a chce po mně, abych si úplně skryla fb profil. Ji si blokl taky. Udělaly byste to? Má to smysl?
S bejvalkou se nepoiotkávám, vůbec ji neznám, nemá na mě číslo, jen objevila můj profil na Fb.

ne, neudělala bych to. Nesnáším jakékoliv omezování osobní svobody :nevim: ať si to vyřeší sám a netahá Tě do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
10.6.16 17:14
@Anonymní píše:
No měla jsem skrzté jen přátele, teď bych se na FB objevovala jem přátelům, to znamená pokud se sice známe, ale nemáme odsouhlasené přátelství, tak byste mne neviděli.

aha… tak to je zas nějaká novinka. Já mám profil neveřejný, jen pro přátele, zrova tak komentáře, ale najít mě samozřejmě jde. Jen tam prostě není nic vidět.
Tak to udělej, o nic nejde a je to lepší.

• Citovat
  • Upravit
567
10.6.16 17:14

Ja bych si to blokla…a ty ani nevis jak vypada? 8o ja bych se teda po bejvalkach nepidila to vubec ale jestli je taka fuchtla :roll: to potes koste :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
10.6.16 17:18

Dej si jí do blokování. Ona tě nebude moct najít, nemůže vidět tvé příspěvky, fotky ani ti poslat zprávu a jinak tě obtěžovat kdyby náhodou :)
Byla jsem sice v úplně jiné situaci ale taky jsem někoho musela zablokovat a už nemám problém ^^

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
10.6.16 17:24

Je to nějaké divné. Kdoví, jestli se on nebojí, že ti dotyčná řekne třeba nějaké informace, které by ti raději zatajil. Pokud tě ona nějak neobtěžuje, tak bych
profil nechala tak, jak je. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.6.16 17:31
@Lenye píše: ??

Nějaké otázky? Jaké? Když máš profil jen pro přátele, tak ostatní nevidí, co máš v profilu nebo na zdi…
Já zas nechápu to zakladatelčino… úplně si skrýt profil... :nevim: Jako že by měla FB jen sama se sebou? A sdílené příspěvky by viděla jen ona? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
10.6.16 17:32
@Anonymní píše:
No měla jsem skrzté jen přátele, teď bych se na FB objevovala jem přátelům, to znamená pokud se sice známe, ale nemáme odsouhlasené přátelství, tak byste mne neviděli.

Co bychom neviděli?
Upřímně spíš by mi vadilo, že se chlap nestýká s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
10.6.16 17:34

Za a) si přítel pěkně kreje prd. l, protože ti něco zásadního tají a bojí se, že jeho bývalka ti to práskne. A za b) fcb je totální krávov. na, takže ho nemám. Od té doby co ho nemám je můj život rozhodně víc v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
1139
10.6.16 17:34

Těžko říct čeho je byvalka opravdu schopna. Reknu ti moji zkušenost - manžel rozvedený téměř 4roky( manželka mi utekla i s dětmi po 13ti letech za jiným),my je manželé dva roky, vzali jsme se rychle, rychle jsme spolu začli bydlet, timpadem se o mě rychle dověděla. Děti očkuje dodnes proti nám, nastesti my se nedáme a děti ese snažíme získat na naší stranu.ale je to boj
No každopádně když se o mě dověděla, začala mi dělat všude ostudu že já jsem ta která odvedla otce od rodiny, (podotýkám že jsme se v době kdy odešla neznali) několikrát za mnou byla v práci, vyhrozovala, hulakala, nekolikrat je byli na socialce kvůli maminky která není schopna překousnout že má jinou rodinu. musela jsem si změnit tel. cislo, její výhružné urážlivé sms se nedaly vydržet, po dvou letech nám sedí před oknama (bydlíme od sebe 10km) a dělá nám takové peklo ze se musíme odstěhovat. na fb ji máme bloknutou stejně jako všechny její známe a rodinu protože nás neustále smirovala ukazovala naše fotky, po vsech lidech… hrůza.
Přeji ti pevne nervy, budou potřeba, každopádně moje rada- pokud tě chce přítel před ní chránit udělej to. Určitě ví proč to dělá. a pokud chcete mít klidný život musíme eliminovat všechny věci kde by vás mohla vycihnout. tyhle psychopatku by měli zavírat na psychiatrii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí