Skryly byste si na přání přítele fb profil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
10.6.16 17:36
@Anonymní píše:
Neznám ji, stejných jmen je na fb víc. Nikdy mi nepsala ani.

tak si nenech kecat do toho, jak máš mít nastavený FB :nevim: kdyby Ti třeba psala a pod, tak to pochopim, ale za timto je spíš něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.6.16 17:37
@martina.se píše:
tak si nenech kecat do toho, jak máš mít nastavený FB :nevim: kdyby Ti třeba psala a pod, tak to pochopim, ale za timto je spíš něco jiného :nevim:

Vidím to podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
10.6.16 17:39

Byla bych ostaržitá už při informaci, že se nevídá s dětmi, kdo někdy měl vztah s dětmi, nepřijde o něj pomluvami, kdyby opravdu chtěl. Takových, co tvrdili, že se nebudou plést do výchovy a že děti jsou na očkováné proti němu už bylo, většině se ale jen nechtělo pánům věnovat se dětem a bojovat o vztah s nimi.
FB profil bych si skryla, pokud bych sama chtěla, nevidím důvod se skrývat před bývalou ženou přítele, kterému jsem manželství nerozbila, též mi tam něco nesedí. Jakoby jsi se neměla něco dozvědět.
Jsou to ale jen moje domněnky, ty musíš vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.16 17:41
@Anonymní píše:
Prostě chce, abych si blokla všechny kromě přátel. Takže přátelé mě uvidí, ostatní ne. Prostě na fb nebudu viditelná a dohledatelná. A když budu někde reagovat, takto uvidí zase jenom přátelé. Ostatní ne. Nevím ale jak je topotom s novými přáteli, které bych chtěla mít - ti vlastně budou bloknutí.

kašli na něj.. Tě chce odstřihnout? Jeho problém - jak psaly holky výše - na něm smrdí víc věcí, od takového bych dala ruce pryč co nejdřív..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
10.6.16 17:42
@TerezaRyš píše:
Těžko říct čeho je byvalka opravdu schopna. Reknu ti moji zkušenost - manžel rozvedený téměř 4roky( manželka mi utekla i s dětmi po 13ti letech za jiným),my je manželé dva roky, vzali jsme se rychle, rychle jsme spolu začli bydlet, timpadem se o mě rychle dověděla. Děti očkuje dodnes proti nám, nastesti my se nedáme a děti ese snažíme získat na naší stranu.ale je to boj
No každopádně když se o mě dověděla, začala mi dělat všude ostudu že já jsem ta která odvedla otce od rodiny, (podotýkám že jsme se v době kdy odešla neznali) několikrát za mnou byla v práci, vyhrozovala, hulakala, nekolikrat je byli na socialce kvůli maminky která není schopna překousnout že má jinou rodinu. musela jsem si změnit tel. cislo, její výhružné urážlivé sms se nedaly vydržet, po dvou letech nám sedí před oknama (bydlíme od sebe 10km) a dělá nám takové peklo ze se musíme odstěhovat. na fb ji máme bloknutou stejně jako všechny její známe a rodinu protože nás neustále smirovala ukazovala naše fotky, po vsech lidech… hrůza.
Přeji ti pevne nervy, budou potřeba, každopádně moje rada- pokud tě chce přítel před ní chránit udělej to. Určitě ví proč to dělá. a pokud chcete mít klidný život musíme eliminovat všechny věci kde by vás mohla vycihnout. tyhle psychopatku by měli zavírat na psychiatrii…

Pockej jako ze po dvouletech co jste manzele vam exka chodi sedat pod okna? 8o chapu to dobre 8o tak to je taky pripad pro Chocholouska 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
10.6.16 17:48

@AjinaVlada jojo chapes to dobře :lol: přesně tak Chocholoušek ten by byl slabý… proto říkám že bych neudsuzovala hned toho chlapa. Taky bych nikdy neřekla čeho e matka schopna když chce odstřihnout otce od svých dětí..holt zamindrakovana… a my máme peklo… ale to si jako nedokážete představit… např. kdyz jsme se brali, tak v den svatby, naockocali kluky (její vlastní syny kteří milují jak ji tak tatínka) že jakmile se Tatka ožení tak už je nebude mít rad a už se s ním neuvidí!!! Takže starší 10ti lety celou svatbu probrecel, úplně hotový..přitom jsme jim unikd nedali žádnou záminku že by to tak bylo. Manžel je zbožňuje já k nim mám taky supr vztah… a ona je prostě takhle psychicky trýzní… to stejné teď.. čekáme miminko a trýznění že strany matky začíná nanovo. Že už kluci u nás spadnou z lopatky, ze uz si jd nebudeme brát atd.. magor ta ženská… přitom ona utekla. ona ma co chtěla… :zed: :zed: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
10.6.16 17:49
@martina.se píše:
tak si nenech kecat do toho, jak máš mít nastavený FB :nevim: kdyby Ti třeba psala a pod, tak to pochopim, ale za timto je spíš něco jiného :nevim:

Naprostý souhlas. A divně by na mě působilo i to, že se nestýká s dětmi…

Příspěvek upraven 10.06.16 v 17:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
10.6.16 17:49

Nechala bych profil tak jak je, pokud by te stalkovala, nahlasila bych policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.16 17:51

@TerezaRyš hele, a proč na ni nedáš trestní oznámení 8o myslíš, že se stěhováním něco vyřeší? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
10.6.16 17:52

@martina.se už byla i na karnem řízení na socialce… ale nic se nevyřešilo. kaudy udělá ty ty ty a tím. To končí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
10.6.16 17:53
@Ondrášovka.N píše:
Nechala bych profil tak jak je, pokud by te stalkovala, nahlasila bych policii

vždyť o tom tu nic nepadlo… mmchdm mít veřejný profil je hloupost.

• Citovat
  • Upravit
72725
10.6.16 17:54
@TerezaRyš píše:
@martina.se už byla i na karnem řízení na socialce… ale nic se nevyřešilo. kaudy udělá ty ty ty a tím. To končí

tak vytrvat.. i u nás existují takové věci jako zákaz přiblížení atd :nevim: já bych si do života takhle kecat nenechala :nevim: mmchdm, za stalking se nedělá tytyty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
10.6.16 17:56

@TerezaRyš 8o tak to klobou dolu mate pevne nervy :pankac: dva roky ji trpet a chudaci deti ti musi prozivat peklo s takou matkou :zed: tak hlavne aby vse dobre dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
10.6.16 17:58

@TerezaRyš Je super, že jste to nevzdali, jako někdy je to fakt psycho, ale myslím, že pokud o děti stojíte, poznají to a tátu nepřestanou mít rádi, v tom je ten rozdíl, že kdo má se svým dítětem vztah, nemůže ho úplně vymazat, i kdyby ho měl vídat jednou za čas, pokud dítě odstřihne, přemýšlela bych, jestli bude dobrý táta pro moje děti.
Kdyby zakladatelku bývalá obtěžovala, pomluvala, kontaktovala, je to jasné, zablokovat, ale nic takového nepíše, tak bych prostě přemýšlela…

Příspěvek upraven 10.06.16 v 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
10.6.16 18:07
@Anonymní píše:
@HanulkaaDěti jsou velké, ale ještě studují. Obě bydlí s bejvalkou asi 10 km daleko. Holku neviděl 3/4 roku, s klukem si občas volá, občas se vidí. Přítel je velmi vytížený, takže nemá moc čas. A obě děti prý bývalou přítelkyni nesnášely. Ale to mám jen od něj.

O to víc, mám taky velké děti a nedovedu si představit je nevidět, čas se najít dá a nevím, co by jim musel někdo říct, aby nechtěly vidět mě, pokud bych si ten vztah nepokazila svým chováním s nimi sama. Vím, že jsem matka a to je možná jiné, ale otec, který se nevídá s dětmi je podezřelý a pokud bych přemýšlela o trvalejším vztahu a rodině s takovým partnerem, určitě bych se nespokojila s tvrzením, že jsou děti naočkované a chtela bych vědět víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí