Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud tě obtěžuje, zablokuj ji, ale sebe bych neskrývala. Nebojí se spíš, že se od někoho dozvíš pravdu?
@Hanulkaa jsem stejného názoru.. děti maji jen jedny rodiče a ty vazby na ně by měly být zachované… ať se děje co se děje.. škoda ze je to někdy tak složité… a kolikrát si to ani ten rodič neuvědomuje…
@Hanney píše:
vždyť o tom tu nic nepadlo… mmchdm mít veřejný profil je hloupost.
Nepadlo, ale muze se to k tomu dopracovat. Jinak ja to brala tak ze skryt jako aby nebyla vubec videt. Tzn. dat do blokace. Verejny profil je blbost.
@Anonymní píše:
@HanulkaaDěti jsou velké, ale ještě studují. Obě bydlí s bejvalkou asi 10 km daleko. Holku neviděl 3/4 roku, s klukem si občas volá, občas se vidí. Přítel je velmi vytížený, takže nemá moc čas. A obě děti prý bývalou přítelkyni nesnášely. Ale to mám jen od něj.
Tatka roku, od takoveho bych dala ruce pryc. Fujky blujky
a vytizeni neni omluva.
@Anonymní píše:
@HanulkaaDěti jsou velké, ale ještě studují. Obě bydlí s bejvalkou asi 10 km daleko. Holku neviděl 3/4 roku, s klukem si občas volá, občas se vidí. Přítel je velmi vytížený, takže nemá moc čas. A obě děti prý bývalou přítelkyni nesnášely. Ale to mám jen od něj.
nezlob se na mě, ale nemá čas na vlastní děti třičtvrtě roku
jo a nesnášely vlastní mámu, jo to bude vono ![]()
jako sorry ale kdo Tě chce slyšet, tak ti zavolá - kdo tě chce vidět, tak tě vyhledá…a kecy nemám čas dávno neberu…vše je jen otázkou priorit aneb ono řikat nemám čas je úžasná výmluva, že ![]()
Příspěvek upraven 10.06.16 v 20:24
@Anonymní píše:
Asi trochu zvláštní dotaz - ale skryly byste si na přání přítele fb profil?Seznámila jsem se s přítelem, rozvedeným, podniká v řadě oblastí, má spoustu vlivných známých. Rozvedl se před rokem, údajně ta jeho rozbila manželství, nedalo se s ní domluvit, rozdělila rodinu, postavila děti proti sobě - ám to z jeho vyprávění, děti jsem neviděla, on žije sám, s dětmi se nestýká. Předchozí přítelkyni, kvůli které jeho bývalka podala rozvod, ona kontaktovala a pomlouvala ho. Pak se snažila ten jejich vztah pokazit, naočkovala i děti, proto se s ním nevídají. Teď se odněkud dozv´ěděla o mně, píše mu maily ohledně majetku - ještě se nerozdělili, a píše, že mne má pozdravovat, že jede do města, kde já pracuji apod.Přítel se rozhodl, že mne bude chránit a chce po mně, abych si úplně skryla fb profil. Ji si blokl taky. Udělaly byste to? Má to smysl?
S bejvalkou se nepoiotkávám, vůbec ji neznám, nemá na mě číslo, jen objevila můj profil na Fb.
A jakou další ochranu má přítel v plánu?…a neudělat si čas na vlastní děti? a na koho jiného už?
Některé tady pletou jablka s hruškama…
Viditělný / skrytý profil znamená, že tě ostatní můžou / nemůžou vůbec na FB najít. Skrytý profil znamená, že když si tě někdo „cizí“ zadá na FB do vyhledávače, tak nic nenajde, jakoby tam ten tvůj profil nebyl.
Spousta z vás si to plete s nastavením soukromí „Všichni“ vs. „přátelé“ vs. „přátelé přátel“ - týká se příspěvků na zdi, co lajkuješ, co sdílíš. Ale Profil vidět je.
Jsou to dvě různé věci.
Zakladatelko, za sebe, nastavení soukromí bych dala na „Přátele“ a profil nechala viditělný. Tím pádem ona tě najde, když bude chtít, ale neuvidí nic na tvé Zdi. Ovšem může ti napsat zprávu. No a v té chvíli ty ji můžeš blokovat a už tě nenajde. Budeš pro ni neviditelná. Ale ostatní, včetně nových potenciálních přátel, tě dál budou moct najít.
K ostatnímu se nevyjadřuju, na to se nikdo neptal…
@Salvaje píše:
Některé tady pletou jablka s hruškama…Viditělný / skrytý profil znamená, že tě ostatní můžou / nemůžou vůbec na FB najít. Skrytý profil znamená, že když si tě někdo „cizí“ zadá na FB do vyhledávače, tak nic nenajde, jakoby tam ten tvůj profil nebyl.
Spousta z vás si to plete s nastavením soukromí „Všichni“ vs. „přátelé“ vs. „přátelé přátel“ - týká se příspěvků na zdi, co lajkuješ, co sdílíš. Ale Profil vidět je.
Jsou to dvě různé věci.Zakladatelko, za sebe, nastavení soukromí bych dala na „Přátele“ a profil nechala viditělný. Tím pádem ona tě najde, když bude chtít, ale neuvidí nic na tvé Zdi. Ovšem může ti napsat zprávu. No a v té chvíli ty ji můžeš blokovat a už tě nenajde. Budeš pro ni neviditelná. Ale ostatní, včetně nových potenciálních přátel, tě dál budou moct najít.
K ostatnímu se nevyjadřuju, na to se nikdo neptal…
Nooooo konecne nekdo
Celou dobu, co tech par stranek ctu, si rikam, ze fakt nikdo nepochopil, o cem je rec ![]()
@Hanney píše:
@Pherenike @Salvaje skrýt profil už nejde vědmy
Proč hned vědmy? Já denně nezkoumám, jaké jsou na FB změny a co tam nově jde nebo nejde ![]()
Dřív normálně šlo, že se profil skryl a nedal se nikým vyhledat, tak o tom jsme mluvily…že to nejde je možné, nepátrala jsem po tom ![]()
Tak ja mam taky nastaveno, ze me to nenajde, ale jedna se o klasicke vyhledavace typu google apod. Kdyz me nekdo zada do FB, tak me samozrejme najde. Vsak ja mam FB i kvuli tomu, ze tam jsem ve spojeni s lidmi, kteri zmizeli v proudu casu (ruzne jsme se rozstehovali po cele republice) a diky FB jsme se nasli ![]()
Mě hned napadlo, že nechce aby se jeho přítelkyně dozvěděla o tobě…tedy jestli mě chápeš.