Imponoval by vám souboj?

1244
10.6.16 14:58

Imponoval by vám souboj ?

Imponovalo by vám milé dámy kdyby dva soci v lásce šli kvůli vám do souboje? Nemyslím tím nutně že si dají jak se říká po tlame ale skutečný souboj, jako za starých dobrých časů devatenáctého věku. Dvě zbraně, dva muži, dvacet kroků a střílet tak dlouho dokud jeden nepadne. Takhle kvůli své ženě skončil slavný básník Puškin - a já to pokládám za nejčestnější způsob smrti. Jak by se vám tedy líbilo, kdyby kvůli vaší lásce a náklonnosti po sobě muži stříleli v čestném souboji? Příjde vám to romantické, jako dámám v devatenáctém století, nebo vás to spíše děsí? Planoucí polední slunce, ruce na revolveru, dvacet kroků a jasný výsledek - na konci zůstane stát jen jeden… Zkrátka - jak se říkalo - umře v botách…Samozřejmě, nikdo nezaručuje že přežije ten kterého milujete víc - ale může být větší důkaz lásky, než jaký složil Puškin své ženě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
10.6.16 15:00
@IdealMan píše:
Imponovalo by vám milé dámy kdyby dva soci v lásce šli kvůli vám do souboje? Nemyslím tím nutně že si dají jak se říká po tlame ale skutečný souboj, jako za starých dobrých časů devatenáctého věku. Dvě zbraně, dva muži, dvacet kroků a střílet tak dlouho dokud jeden nepadne. Takhle kvůli své ženě skončil slavný básník Puškin - a já to pokládám za nejčestnější způsob smrti. Jak by se vám tedy líbilo, kdyby kvůli vaší lásce a náklonnosti po sobě muži stříleli v čestném souboji? Příjde vám to romantické, jako dámám v devatenáctém století, nebo vás to spíše děsí? Planoucí polední slunce, ruce na revolveru, dvacet kroků a jasný výsledek - na konci zůstane stát jen jeden… Zkrátka - jak se říkalo - umře v botách…Samozřejmě, nikdo nezaručuje že přežije ten kterého milujete víc - ale může být větší důkaz lásky, než jaký složil Puškin své ženě?

měl jsi u toho erekci, když jsi to psal? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
10.6.16 15:00

@IdealMan Ne, neimponoval. A jaky souboj, snad si vyberu sama, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
10.6.16 15:01

@IdealMan : rozhodně ne. Nesnáším zbraně, jsem pacifista a lidi mají huby a můžou se domluvit. Proč na sebe střílet? Romantické mi to nepřijde ani trochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
10.6.16 15:06

Jak víš, že jim to imponovalo? Protože se o tom píše v románech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

@IdealMan pokud by v ruce drželi airsoftky tak by mě to snad i bavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355

@IdealMan Je to blbost, souboje si vymysleli chlapi, aby mohli upokojit svoje ego a agresivní sklony. Ženským to neimponuje, ani je to nevzrušuje. Je to jen tvůj sebeklam, prý nejčestnější způsob smrti :zed:…asi aby se vyhnuli alimentům, ne?

Příspěvek upraven 10.06.16 v 15:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647

Ne.

Za prve, nejsem trofej. Chci partnera, nikoliv „šťastného výherce.“ :mrgreen:

Za druhé, pokud bych byla do jednoho z nich zamilovaná, tak bych akorát trnula hrůzou, že mu ten druhej šílenec ustřelí palici. Pokud by se mi líbili oba, bála bych se dvojnásob. Pokud bych zamilovaná nebyla, podstrádal by souboj z výše uvedených důvodu smysl.

Shrnuto a podtrženo, romantický mi přijde třeba to, když se blbě vyspím a chlap mi připraví výborný kafe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
10.6.16 15:07

No možná kdyby bylo to 19 století a mé jediné vzdělání by byla romantická literatura. Je jiná doba a muž svou lásku k ženě může projevit i jinak než hloupostí… Třeba tím, že s ní mluví a neplácá si játra na diskuzi pro maminky :* a kromě toho, žena o kterou bojovali často neměla zájem ani o jednoho z duelistů. Ale ten kterého chtěla byl moc chudý nebo bohatý. Ještě že už není 19 století. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.6.16 15:12

Ne. Vlastně mne to spis odpuzuje. Stačí se přeci zeptat koho chci já ne? Myslím, ze jediný komu to imponuje je zase jen chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.6.16 15:13

@IdealMan Jenže to byla jiná doba. V té době bych vůbec nechtěla žít a když už, tak jedině jako nějaká aristokratka. Znudění pracháči po sobě romanticky stříleli, chudí mužici nevěrné ženy bičovali… to moc romantické nebylo. Možná tomu sokovi ještě rozbili palici motykou.
A ne neimponovalo by mi to ani tehdy, ani dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
10.6.16 15:14

Tak toto by mi opravdu neimponovalo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.16 15:15

@IdealMan přijde mi to směšné.. celkově mi neimponuje boj jako takový :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.6.16 15:19

No úžasný. Jeden mrtvej, druhej zavřenej a já sama. Což by vlastně nevadilo, poněvadž byli stejně oba blbí, když po sobě stříleli :roll:

• Citovat
  • Upravit
22614
10.6.16 15:19

@IdealMan neděsí mě to, ani mi to nepřijde romantické :nevim: vůbec mi tahle doba nepřijde „lákavá“ a romantická. Přitom by se mě stačilo zeptat, koho chci já :nevim: nač někoho zabíjet :roll:
A nějak nevím, jestli to ženám imponovalo… nenamlouvali si to spíš chlapi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí