Imponoval by vám souboj?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
10.6.16 15:44

@Taky jedna no a ještě budeš dojetím bez sebe, protože ti zastřelený dal důkaz jeho nehynoucí lásky k tobě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
10.6.16 15:44
@IdealMan píše:
ale může být větší důkaz lásky, než jaký složil Puškin své ženě?

ale on to neudělal jako důkaz lásky, tam byly trochu jiné emoce… nepříjde mi to moc romantické, spíš trochu pitomé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
10.6.16 15:46
@atominnka píše:
@Taky jedna no a ještě budeš dojetím bez sebe, protože ti zastřelený dal důkaz jeho nehynoucí lásky k tobě :P

A nasledne se odstehujes do vybehu v ZOO, kde budes s gorilakem Idealmanem su.kat do bezvedomi. Pekne vyhlidky :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.16 15:47
@vonajebohyne píše:
A nasledne se odstehujes do vybehu v ZOO, kde budes s gorilakem Idealmanem su.kat do bezvedomi. Pekne vyhlidky :think:.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
10.6.16 15:49

To je jedno ale udělal to a bylo to kvůli ženě. Mě to příjde skvělé - když jste měli dobrou mušku a právo první rány poslali jste svého soka na Boot Hill - tak se říkalo hřbitovům kam se pohřbívali pistolníci. No a pokud jste měli smolu a na Boot Hillu jste skončili sami, nemuseli jste se už dál trápit kvůli zlomenýmu srdci a nešťastný lásce - protože jste to měli za sebou (a třeba se ještě ta dotyčná s tím kdo vás zastřelil rozešla). Souboje dneska patří už jen do romantických morytárů a historie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
10.6.16 15:49
@IdealMan píše:
V životě taky, ne? Když sbalí hezká holka bohatýho tak co je její starostí - no aby s ním měla co nejdřív dítě. Protože pak už nemusí pracovat - NIKDY. Vše je to jen a jen o tom získat ty nejlepší geny. No a já jako omega samec pak musím nutně závidět gorilákům v ZOO (a bohatým chlápkům který si ve čtyřiceti berou dvacítky.)

Jaký si to uděláš, takový to máš, ideále. Já taky nejsem „perfektní desítka“, ale přesto mám doma nositele prvotřídních genů (kterej mi navíc udělá to kafe, když potřebuju) a nezávidím ani Puškinově starý, ani nesamostatnejm hezkejm dvacítkám, ani nižším hominidům. :mrgreen:

Občas jde i o víc, protože čistě jenom na svoje jedničky a okuláry bych toho svýho chlapáka neutáhla… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.6.16 15:53
@IdealMan píše:
To je jedno ale udělal to a bylo to kvůli ženě. Mě to příjde skvělé - když jste měli dobrou mušku a právo první rány poslali jste svého soka na Boot Hill - tak se říkalo hřbitovům kam se pohřbívali pistolníci. No a pokud jste měli smolu a na Boot Hillu jste skončili sami, nemuseli jste se už dál trápit kvůli zlomenýmu srdci a nešťastný lásce - protože jste to měli za sebou (a třeba se ještě ta dotyčná s tím kdo vás zastřelil rozešla). Souboje dneska patří už jen do romantických morytárů a historie.

a jedině dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
10.6.16 15:55

Což o to já vařím, jsem vtipnej (jak račte vidět) a umím si udělat legraci i sám ze sebe. Jen prostě nemám štěstí v lásce a pak se utápím v přemýšlení o divokým západě, soubojích a závidím gorilákům. Jsou to nejšťastnější hominidi na světě. Takže ano - v příštím životě chci být stříbrohřbetej gorilák v ZOO Praha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.6.16 15:58
@IdealMan píše:
Což o to já vařím, jsem vtipnej (jak račte vidět) a umím si udělat legraci i sám ze sebe. Jen prostě nemám štěstí v lásce a pak se utápím v přemýšlení o divokým západě, soubojích a závidím gorilákům. Jsou to nejšťastnější hominidi na světě. Takže ano - v příštím životě chci být stříbrohřbetej gorilák v ZOO Praha!

Možná by ti stačilo zrcadlo doma a trochu sebereflexe. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10.6.16 16:01

@IdealMan Ty a chlapy jako nemají nějakej svůj web? Pořád nějak nechápu proč to píšeš sem..Myslíš že se Ti na to chytne nějaká nezaopatřená 20cítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
10.6.16 16:02

Jsem v prostředí kde je alfa samců přebytek. Tak to chodí.
Ale tak jsem aspoň zjistil že moderním ČESKÝM ženám souboje neimponují.
Ale na vopice do zoo se koukat chodíte, to nepopřete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647

@IdealMan Třeba to bude v tom přístupu, kdy ti přijde ok, či dokonce ušlechtilý, aby si muž ženu vystřílel jako popírovou růži na střelnici. O takového partnera očividně velký zájem není…

Nezbývá než doufat, že ti v tom příštím životě nespadne do výběhu nějaký batole. To by bylo po zábavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
@ruzovaprincezna píše:
@IdealMan Ty a chlapy jako nemají nějakej svůj web? Pořád nějak nechápu proč to píšeš sem..Myslíš že se Ti na to chytne nějaká nezaopatřená 20cítka?

A co? Třeba se chytne nějaká rozvádějící se - cítka :nevim: A potom z něho bude rázem Alfa samec 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
10.6.16 16:04
@IdealMan píše:
Jsem v prostředí kde je alfa samců přebytek. Tak to chodí.
Ale tak jsem aspoň zjistil že moderním ČESKÝM ženám souboje neimponují.
Ale na vopice do zoo se koukat chodíte, to nepopřete!

Kdyz chci videt vopici, tak obvykle ani nemusim do ZOO :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
10.6.16 16:04

Gorily jsou vegetariáni. Toho chudáka goriláka zastřelili zbytečně, protože evidentě narážíte na tu nedávno gorilí tragedii z USA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí