Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontar píše:
O chlapa by se měly poprat ženské…když to funguje u lvic, tak proč néé u ženských?
http://bandzone.cz/pilgrimpimple Pusť si Jiřinu a Mařenu ![]()
@IdealMan Ty mas proste presprilis volneho casu, kteri ostatni venuji praci, aby bylo z ceho poplatit hypo, chodu rodiny a vychove deti. Proto se primo vyzivas v pitvani vseho druhu. Neni to ani tak tim (a tim rozhodne nesnizuji tvuj intelekt), ze bys byl o tolik citlivejsi ci premyslivejsi, ale proste je to jednou z hlavnich naplni tveho volneho casu. Bohuzel. Potreboval by ses konecne osamostatnit, dospet a odpoutat se od rodicu. Zeny opravdu nevyhledavaji pouze zajistene milionare atraktivniho zevnejsku, ale imponuji jim muzi, kteri ve tvem veku jiz neco dokazali a osamostatneni se je tim zakladnim prvkem.
To sebenimrani se v jakekoliv emoci je mozna pritazlive u dvacetileteho romantika, ktery rve ruze v parku, ale u muze mezi tricitkou a ctyricitkou nejak ztraci lesk. Ve tvem veku zavani stylizace do trubadura uz spise vycichlou pozou.
Mám dojem, že střelné zbraně v „soubojové době“ nebyly zrovna vzor přesnosti, takže byla slušná šance, že sokové přijdou, střelí si a oba odkráčejí nezraněni na oběd.
@Gnaar píše:
Tohle mne docela pobavilo:Jestliže byla žalobkyní vdova, která byla stejně urozená jako žalovaný, mělo k souboji dojít,
avšak za specifických podmínek, kdy muž musel stát po pás v jámě (tzv. souboj v jámě)
Když si tak představím tehdejší obouručáky, tak bych byla schopná prohrát i tak ![]()
@Knihomyš píše:
Mám dojem, že střelné zbraně v „soubojové době“ nebyly zrovna vzor přesnosti, takže byla slušná šance, že sokové přijdou, střelí si a oba odkráčejí nezraněni na oběd.
Takto to nefungovalo myslím, když nedošlo k zásahu, tak se zmenšila na půl vzdálenost mezi duelanty a repete, nakonec to někdo odnesl.
@Knihomyš píše:
Dnes je zase střelba poměrně drahý koníček, nejlacinější náboj do 9tky vyjde tak na 4,50. A to do toho nepočítám náklady na zbroják, poplatky za střelnici atd atd ![]()
@Knihomyš píše:
Když si tak představím tehdejší obouručáky, tak bych byla schopná prohrát i tak
Taky si to neumím moc dobře představit, spíš si myslím že ten dole v jámě má slušnou šanci toho nahoře dostat seknutín do nechráněné nohy? ![]()
@Gnaar krom toho jsou souboje zakázané - ale to byly tuším tenkrát často taky. @Mrazivý dech jo? ono možná jak kdy a kde ![]()
@Nabot píše:
Jestli jo, tak chci okamžitě link!jen si to představte - web, kde by chlapi na jednom místě otevřeně diskutovali o rýmičce, poruchách erekce, výši platu nebo vynechaný menstruaci svých drahých poloviček…
žádný takový není..jediný web, kde se chlapi nebo spíše chlapci radí ohledně seznamovaní je svadenicezet a ten už v současnosti taky stagnuje
@IdealMan píše:
Potřebuju pochopit jak vy ženy myslíte a co dělám špatně, že dostávám tolik let košem. Všichni se najednou žení, vdávaj a mají potomky a jen já jsem sám jak ten kůl v plotě. Proto tu s vámi diskutuji. Jak jsem vysvětloval tak ten nick ideal man je v podstatě taková smutná legracePro alkohol nežiju
Sousedovic Toníčci jsou prostě pro ženské atraktivnější nežli hodný růrák.
nekouřím a nepiju
nimrodím a včelařím ženě doma navařím.
Já jsem prostě inačí ženě mé to nestačí
a jest jejím koníčkem
podvádět mě s Toníčkem.
Tak možná kdybys nebyl takový vzornak, tak by taky bylo víc šancí
@Venetia píše: žádný takový není..jediný web, kde se chlapi nebo spíše chlapci radí ohledně seznamovaní je svadenicezet a ten už v současnosti taky stagnuje
Tak dřív bývaly populární takové ty diskuzáky jako třeba Hofyland, Mageo, Lopuch a jiné a tam se řešilo všelicos. Nevím jestli to ještě funguje…?
Příspěvek upraven 11.06.16 v 12:03
@IdealMan píše:
Jo! To jsem taky zkoušel. Jak já ženám pomáhám. A stejně si nakonec vyberou hezkýho, vysokýho alfáče. A já pak jen sedím a říkám si - Do pirohu! Už zas!Ale možná že ještě to chce jiné ženy v nesnázích ale jak se hledají dámy v nesnázích? Já to nevím. Navíc toužím po krasavici a krasavice většinou průměrňáky nechtěj. Proč by měly, když jsou krasavice. Račte se podívat na tzv. missi nemoc. Většina missek si nakonec vezme hokejistu, fotbalistu nebo podnikatele. To je prostě tendlecten darwinismus sociální. Bohatý muž - jasná partie.
A já se srdcem plným lásky a touhy nemám koho milovat. Tuhle jsem se podíval na krásný akt - malovaný a tak mě u srdce zabolelo a takovou touhu jsem pocítil a cítil budu li se na ten obrázek zachybují něžnou nahou dívčí krásu dívat dále srdce mi pukne žalem a tak jsem toho nechal, spolk léky na tlak a šel dělat něco jiného abych zapoměl že na mě zase nikdo večer nebude čekat a že nemám s kým jít na večerní představení do divadla.
Chudý muž - špatná partie. Bohatý ale svině - přesto dobrá partie. Chudý dobrák - stále špatná partie. Co já tady někdy čtu za příběhy smutné… Muži ženy bijou, podvádí je a ony ne a ne odejít. Pak to čas od času skončí tak že se to dočtete v černé kronice…
možná by ses měl řídit tím starým osvědčeným nepožadovat víc, než sám nábizíš
@IdealMan no, koukala jsem i na další tvoje diskuse. a musím říct, že ti podle mě hrabe. Já celkem kašlu na to, jak kdo vypadá, nemusím mít vystajlovanýho svalovce, kterej chodí v moderních hadrech… ale u tebe je mi prostě nepříjemný tvoje vyjadřování. Mám takového známého, vyjadřuje se hodně podobně, plus je ještě poměrně hodně věřící. Konverzaci jsem schopná udržet tak hodinu, pak už je mi to vyloženě protivný. On je sice hodnej a chytrej člověk, má přehled, ale prostě se to nedá… taky nikoho nemá a ve všem se pitvá. asi jako ty - řeší, co by bylo kdysi, řeší, že tamhle opice se má líp, protože… ![]()
Myslím, že hodně ženských opravdu nečeká a netouží po milionáři… Většině těch, co znám imponuje smysl pro humor, pak taky aby měl muž trochu rozhled a dalo se s ním povídat a aby se uměl postarat o rodinu - a tím není nutně myšleno vydělávat miliony nebo statisíce ![]()
@IdealMan píše:
Imponovalo by vám milé dámy kdyby dva soci v lásce šli kvůli vám do souboje? Nemyslím tím nutně že si dají jak se říká po tlame ale skutečný souboj, jako za starých dobrých časů devatenáctého věku. Dvě zbraně, dva muži, dvacet kroků a střílet tak dlouho dokud jeden nepadne. Takhle kvůli své ženě skončil slavný básník Puškin - a já to pokládám za nejčestnější způsob smrti. Jak by se vám tedy líbilo, kdyby kvůli vaší lásce a náklonnosti po sobě muži stříleli v čestném souboji? Příjde vám to romantické, jako dámám v devatenáctém století, nebo vás to spíše děsí? Planoucí polední slunce, ruce na revolveru, dvacet kroků a jasný výsledek - na konci zůstane stát jen jeden… Zkrátka - jak se říkalo - umře v botách…Samozřejmě, nikdo nezaručuje že přežije ten kterého milujete víc - ale může být větší důkaz lásky, než jaký složil Puškin své ženě?
Ne.
Zůstat na živu.
@Kfětoslava píše:
@IdealMan Zajímalo by mě, kolik ti je a jestli máš sourozence. Nějak mám pocit, že rodiče měli s tebou přestřihnout pupeční šňůru už v raném mládí a nenechat tě ustrnout v tomhle bodě, ve kterém se nacházíš. Já osobně třeba mám ráda básně, muzea, obrazy, i když nejsem znalec, ale na tvém projevu mi něco nesedí. Bude tam nějaké ALE, jinak věřím, že by sis ženskou, které baví stejné věci jako tebe, už dávno našel. Buď míříš moc vysoko nebo nejsi ochoten skousnout, že žena může mít minulost v podobě dětí nebo jsi už natolik spokojen sám se svými zvyky, že by ses nechtěl ani druhému přizpůsobit. Kde je teda pravda? Určitě ji znáš
Sourozence nemám.
Ano, matku s dětmi ve vlastní péči nechci.
Ano, mířím vysoko. Ale to má své důvody. Vyhánění Čerta Satanem.
Pak je tu ještě something special, ale po tom nikomu nic není, takže se o tom nebudu šířiti.
Mě chybí má budoucí vdova, dědička veškerého mého majetku a držav, parťačka, pařmenka, nejlepší kamarádka s výhodama, konkubína i první dáma v jednom ale ne děti. Nicméně protože chci mladší partnerku tak je možné že v podvědomí s jedním (ne více) následníkem počítám. Ale to se nikdy nedovím, dokud ho či ji nezplodím. To jest ono tajemství největší.