Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak souboje se vedly hlavně např. kvůli urážce na cti. Kvůli ženské to snad ani nikomu nestálo za to ![]()
O chlapa by se měly poprat ženské…
když to funguje u lvic, tak proč néé u ženských?
Víš, proč tě žádná nechce? Protože jsi divnej. Spadni na zem, začni mluvit normálně o normálních věcech (ty tvoje básnické obraty nejsou zajímavé, spíš z toho úplně čiší, jak se o zajímavost zoufale snažíš), přestaň fňukat a udělej si realistickou představu o postavení žen a mužů v naší společnosti.
@IdealMan Máš možnost volby, můžeš si vybrat - jestli se sebou něco uděláš a nebo bude z tebe jen fňukačka…
Nejspíš to tak není, ale podle toho, co píšeš, tak na mě působíš jako člověk, který se snaží být zajímavý, tím že je jiný (píšu snaží, protože to na mě nepůsobí přirozeně, že bys takový opravdu byl) a vybral si k tomu prostředky a formy, které mohly být zajímavé v minulosti, ale dneska je svět úplně jinde a sdílet tento způsob bude málokdo (takže i tím se podstatně zužuje okruh lidí naladěných na stejnou vlnu).
Který druh humoru je ti blízký? Proč srážíš svou pracovní pozici a vzdělání a pokud se cítíš finančně nedoceněn, proč s tím nic neděláš?
Proč fňukáš, že tě žádná nechce(ani princezna ani selka) a neděláš nic proto, aby tě nějaká chtěla?
Proč svou nadváhu svádíš na špatné vzory?(tohle je fakt v hlavě) a posmíváš se počítání kJ a že by tě to nebavilo…všechno, co se dělá pořádně, tak vyžaduje úsilí…
Ty asi ani tak moc nehledáš, protože aby člověk na sobě máknul, tak potřebuje silnou motivaci, a pro tebe ani zvýšení šance pro nalezení partnerky není dostatečný důvod, abys obětoval svoje pohodlí a stereotypy…
A jinak kdybys měl o sobě napsat něco pozitivního, co by to bylo?
Kdybys byl nějaký produkt, proč bych měla chtít si tě koupit a tím investovat do tebe své tvrdě vydělané peníze?(myšleno obrazně, takže to, že nejsi na prodej není odpověď)
Á produkt. Tak to vím. Solidnost, spolehlivost, čestnost, věrnost, oddanost.
Nesnáším lhaní, odsuzuju nevěru, pokud někoho mám skutečně rád budu se za něj bít. Neholduju hazardu ani návykovým látkám, nejsem násilník, ani sukničkář. Stačí si přečíst jen tohle fórum - a pochopíte že tyhle staré ctnosti nejsou samozřejmostí. Pro mne ano. Ale pozor - v dnešní době jsou brány spíše negativně - shrnuto - nudnej, neadrinalinovej týpek (páprda).
Současně jsem ale snílek, někdy zoufale nepraktický (nejsem kutil, umím leda vyměnit žárovku nebo zatlouct skobu)a už vůbec nejsem sportovec. Jsem trochu jako náš boloňák - ten taky nejradši spí, nemá rád procházky a drží se při domě. Určitě by bylo ode mne bláhové očekávat že pojedu pomáhat dětem do Afriky nebo vyrazím do Amazonie mezi Indiány. Nejlíp se cítím v Euro-Americké civilizaci, takže představa že jedeme do Thajska, Tunisu či Dubaje - nebo kamkoliv jinam (kam je tak módní jezdit)je naprosto mimo. Současně mě nevytáhnete ani do Chorvatska. Taky asi nebudu šplhat po skalách, jezdit na raftu nebo se plavit na jachtě. (byť to poslední by mě zajímalo.). Zatím nemám ani motocykl, ba ani auto. Muzea, kina, knihovny, galerie, zoo a celkově město, historie a romantika - to je to kde se cítím jako ryba ve vodě. Rovněž nehodlám chovat smečku psů(stačí jeden) a na kočky jsem alergický. Určitě jsem kreativní, nadšený amatérský výtvarník a spisovatel.
Já nemluvím o špatných vzorech, to je špatně pochopeno. Naopak, pro mne to jsou dobré vzory. Nesoudím lidi podle vzhledu, ale podle srdce. Já vím že i tlouštíci mohou mít manželky že o tom to není - a dokonce velmi hezké! A rozhodně věřím že tloušťka je částečně i v hlavě, když jsem býval víc šťastný, byl jsem i hubený.
Zelenáči o tom jak se cítím kdysi složili písničku.
Přemýšlel jsi Georgi
ať víc a nebo míň že nás život bídnej
je jak výkladní skříň že kovboj je jen zboží
co taje jako sníh
a celýmu světu leží
jen v krámě na očích…
Že za výlohou ležíš i s lístkem cenovým
a tak časem dumáš nad zlým osudem svým:
Jak spousta zákazníků už prošla tenhle krám,
ale prostej kovboj, že zůstane vždy sám.
Jak nejdřív přišlo Štěstí, ten zatoulanej pes
a když tě chtělo koupit, tak bylo bez peněz.
A pak přišlo Dobro, ten chudej zákazník
a ukázalo záda, když mrklo na ceník.
Jak před výkladem Sláva ti řekla: tu tě mám!
Ten den byl ale svátek, tak zavřenej byl krám.
Pak párkrát přišla Láska, ta studna šálení a vzala horší zboží, ale v lepším balení.
a jak léta běžej, ty stojíš čím dál míň,
už patří ti jen regál a ne výkladní skříň
a v tom temným koutě, kde máš teď pronájem
vládne chlad a špína a krutej nezájem.
Zažloutlej pak léty jen čekáš na ten den,
kdy tě jako smetí vyhoděj z krámu ven
a pak přijede černej vůz a před ním koní pár,
co v bedně odvezou tě za město bez fanfár.
Přemejšlel jsi Georgi - ať víc a nebo míň, že náš život bídnej je jak výkladní skříň.
A že tě nikdo nechtěl, ten nevděk musíš snýst,
vždyť na jméno kovboj máš psanej rodnej list.
Jako dítě jsem tu písničku nechápal. Teď ji chápu dokonale.
Příspěvek upraven 11.06.16 v 09:55
@IdealMan píše: Á produkt. Tak to vím. Solidnost, spolehlivost, čestnost, věrnost, oddanost.
Nesnáším lhaní, odsuzuju nevěru, pokud někoho mám skutečně rád budu se za něj bít. Neholduju hazardu ani návykovým látkám, nejsem násilník, ani sukničkář. Stačí si přečíst jen tohle fórum - a pochopíte že tyhle staré ctnosti nejsou samozřejmostí. Pro mne ano. Ale pozor - v dnešní době jsou brány spíše negativně - shrnuto - nudnej, neadrinalinovej týpek (páprda).Současně jsem ale snílek, někdy zoufale nepraktický (nejsem kutil, umím leda vyměnit žárovku nebo zatlouct skobu)a už vůbec nejsem sportovec. Jsem trochu jako náš boloňák - ten taky nejradši spí, nemá rád procházky a drží se při domě. Určitě by bylo ode mne bláhové očekávat že pojedu pomáhat dětem do Afriky nebo vyrazím do Amazonie mezi Indiány. Nejlíp se cítím v Euro-Americké civilizaci, takže představa že jedeme do Thajska, Tunisu či Dubaje - nebo kamkoliv jinam (kam je tak módní jezdit)je naprosto mimo. Současně mě nevytáhnete ani do Chorvatska. Taky asi nebudu šplhat po skalách, jezdit na raftu nebo se plavit na jachtě. (byť to poslední by mě zajímalo.). Zatím nemám ani motocykl, ba ani auto. Muzea, kina, knihovny, galerie, zoo a celkově město, historie a romantika - to je to kde se cítím jako ryba ve vodě. Rovněž nehodlám chovat smečku psů(stačí jeden) a na kočky jsem alergický. Určitě jsem kreativní, nadšený amatérský výtvarník a spisovatel.
Já nemluvím o špatných vzorech, to je špatně pochopeno. Naopak, pro mne to jsou dobré vzory. Nesoudím lidi podle vzhledu, ale podle srdce. Já vím že i tlouštíci mohou mít manželky že o tom to není - a dokonce velmi hezké! A rozhodně věřím že tloušťka je částečně i v hlavě, když jsem býval víc šťastný, byl jsem i hubený.
Zelenáči o tom jak se cítím kdysi složili písničku.
Přemýšlel jsi Georgi
ať víc a nebo míň že nás život bídnej
je jak výkladní skříň že kovboj je jen zboží
co taje jako sníh
a celýmu světu leží
jen v krámě na očích…Že za výlohou ležíš i s lístkem cenovým
a tak časem dumáš nad zlým osudem svým:
Jak spousta zákazníků už prošla tenhle krám,
ale prostej kovboj, že zůstane vždy sám.Jak nejdřív přišlo Štěstí, ten zatoulanej pes
a když tě chtělo koupit, tak bylo bez peněz.
A pak přišlo Dobro, ten chudej zákazník
a ukázalo záda, když mrklo na ceník.Jak před výkladem Sláva ti řekla: tu tě mám!
Ten den byl ale svátek, tak zavřenej byl krám.
Pak párkrát přišla Láska, ta studna šálení a vzala horší zboží, ale v lepším balení.a jak léta běžej, ty stojíš čím dál míň,
už patří ti jen regál a ne výkladní skříň
a v tom temným koutě, kde máš teď pronájem
vládne chlad a špína a krutej nezájem.Zažloutlej pak léty jen čekáš na ten den,
kdy tě jako smetí vyhoděj z krámu ven
a pak přijede černej vůz a před ním koní pár,
co v bedně odvezou tě za město bez fanfár.Přemejšlel jsi Georgi - ať víc a nebo míň, že náš život bídnej je jak výkladní skříň.
Jako dítě jsem tu písničku nechápal. Teď ji chápu dokonale.
A že tě nikdo nechtěl, ten nevděk musíš snýst,
vždyť na jméno kovboj máš psanej rodnej list.
Podle mě ti hrabe, protože nemůžeš sehnat žádnou ženskou (viz tebou založené i předchozí diskuse).
Tak se sebou zkus trošku něco udělat, ať jsi chlap k světu. Ono páprda, kterýho nic a žádná aktivita nebaví, necestuje, nesportuje, nechce děti, není na zvířata, baví ho polehávat a přemýšlet, vzhled tedy předpokládám vzhledem k životnímu stylu taky nic moc - to nemůže zaimponovat nikomu.
Myslím, že by se ti ani nemohlo stát (v minulosti), že by ses účastnil nějakého toho souboje, neb by žádná nestála o to, abys o ní bojoval.
Udělej ze sebe trošku chlapa a budeš vidět, jak svět bude najednou veselejší…
Čím víc čtu, jak se vyjadřuješ, tím víc odpudivý a zoufalý mi to přijde. Bohužel. Za mě je to totálně asexuální, nechlapský a pozérský.
Možná zkus nějakou alterativní skupinu, larpy, dřevárny, fantasy diskuze a fora. Tam možná někoho takovýho chytneš.
Na emiminu těžko.
@IdealMan
Taky můžeš mít málo testosteronu. Někteří muži si ho nechávají doplňovat formou léků, nebo injekcí, na předpis lékaře. Případně je dobrou alternativou třeba bulharský kotvičník. Bere to i hodně sprtovců. ![]()
Ještě k tomu produktu - jsem muž jsou mi blízká auta - tak jako kdybych byl auto, ju?
Zdravím krásná dámo! Děkuji že jsi se u mě zastavila. Vím, na první pohled působím poněkud staromódně, jsem bachratý a obrovský - ne jako ty moderní limuzíny a kupátka. Ale překonej předsudky a vyzkoušej si mě. Uvidíš jak mě solidně postavili! Zkus mne nastartovat a vzít na projížďku. Nemusíš se bát, jsem sice obrovský ale mám malou spotřebu, výborný motor a bezůdržbový provoz. Ostatní auta ať si spěchají, já si jedu svým důstojným tempem. Nedrncám a neskáču. Nějaká překážka na silnici ivota mě nemůže rozházet. Nemusíš se bát - přežiješ se mnou i vážné karamboly, nějaký ten škrábanec mne nerozhodí, od toho mám solidní konstrukci abych tě ochránil. Nevypadám sice jako nejnovější výkřik techniky, ale jsem postavený velmi solidně na dlouhou a spolehlivou jízdu tvým životem. Nemám záludné vlastnosti, neustřeluje mi záď - ale prosím - ber v úvahu že jsem limuzína a ne sporťák. Můžeme spolu vyrazit do serpentin u Monte Carla, budu držet stopu ale nezkoušej kde mám své limity. Od tebe nechci nic jiného, než abys mě nezapoměla čas od času dát do myčky, pohladila mě na dobrou noc a dala polibek na chladič. A prosím - nezahýbej mi s těmi hi-tech frikulínskými limuzínami, sice mají ocenění auto roku ale já je nakonec stejně vždycky dojedu a předjedu - a pak se budou zmítat v rázové vlně od mé karoserie. Nu, co krásná dámo? Přesvědčil jsem tě? Vezmeš mě aspoň na zkušební jízdu? Nezklamu tě! Slibuju.
Tvůj nový vůz ![]()
OMG - Testosteronu mám víc než dost, tím jsem si jist
Další fakt nepotřebuji.
Není pravda že mě nic nebaví. Mám koníčků dost, ale takových těch single, kde nepotřebujete parťáka. Ano, nejsem sportovec. Není taky pravda že bych neměl rád zvířata - našeho boloňáčka zbožňuju. Jen nejsem ortodoxní pejskař a netoužím po tom mít smečku psů. Mám rád i kočky, ale bohužel trpím alergii na jejich srst. Nebýt toho, tak mám dávno Ragdolla.
Nemluvě o tom že jak cestuje většina lidí? No jasně - v páru. Lidé cestují, aby si stihli projet svět dokud nemají rodinu - ale většinou v párech. Single cestovatelů moc není. A že mne nelákají exotické destinace, přece neznamená že nechci cestovat. Jen nechci cestovat sám (ono ve dvou se to lépe táhne a je to i bezpečnější a zábavnější.) Na nějaké zájezdy s cestovkama a válení se u móře fakt nejsem.
Děti nechci, protože mám k tomu svůj důvod. Mít děti přece není povinnost.
A jestli mi hrabe z toho že nemám partnerku (nezapomínejte - člověk je tvor párový) - už Elán zpívá něco o zanedbaném sexu. Samozřejmě že to má na psychiku vliv, ne že ne.
Příspěvek upraven 11.06.16 v 10:36
@IdealMan píše:
Ještě k tomu produktu - jsem muž jsou mi blízká auta - tak jako kdybych byl auto, ju?Zdravím krásná dámo! Děkuji že jsi se u mě zastavila. Vím, na první pohled působím poněkud staromódně, jsem bachratý a obrovský - ne jako ty moderní limuzíny a kupátka. Ale překonej předsudky a vyzkoušej si mě. Uvidíš jak mě solidně postavili! Zkus mne nastartovat a vzít na projížďku. Nemusíš se bát, jsem sice obrovský ale mám malou spotřebu, výborný motor a bezůdržbový provoz. Ostatní auta ať si spěchají, já si jedu svým důstojným tempem. Nedrncám a neskáču. Nějaká překážka na silnici ivota mě nemůže rozházet. Nemusíš se bát - přežiješ se mnou i vážné karamboly, nějaký ten škrábanec mne nerozhodí, od toho mám solidní konstrukci abych tě ochránil. Nevypadám sice jako nejnovější výkřik techniky, ale jsem postavený velmi solidně na dlouhou a spolehlivou jízdu tvým životem. Nemám záludné vlastnosti, neustřeluje mi záď - ale prosím - ber v úvahu že jsem limuzína a ne sporťák. Můžeme spolu vyrazit do serpentin u Monte Carla, budu držet stopu ale nezkoušej kde mám své limity. Od tebe nechci nic jiného, než abys mě nezapoměla čas od času dát do myčky, pohladila mě na dobrou noc a dala polibek na chladič. A prosím - nezahýbej mi s těmi hi-tech frikulínskými limuzínami, sice mají ocenění auto roku ale já je nakonec stejně vždycky dojedu a předjedu - a pak se budou zmítat v rázové vlně od mé karoserie. Nu, co krásná dámo? Přesvědčil jsem tě? Vezmeš mě aspoň na zkušební jízdu? Nezklamu tě! Slibuju.
Tvůj nový vůz
Nevěrohodné…protože zatím jsi nikam nedojel ![]()
Pokračuju pomalu - ale jistě. Jen mne - vlivem okolí - které je prostě jinde - deprimuje ten pomalý postup (vzhledem k věku, což je dáno tím že jsem x-let studoval a teď jsem na začátku kariéry).
Jak jsem zmínil - jsem v časné krizi středního věku. Vím že musím něco udělat, někam se posunout, ale pokud neprojdu x-tým výběrákem, pokud setrvávám s financema tam kde setrvávám, tak je to jen o tom chtění. Jenže chtít a mít není totéž. Mě v podstatě nic nežeme dopředu, nemusím platit hypo, nemusím živit rodinu, platit alimenty, bojovat o přízeň partnerky - žiju plynulým, pomalým životem a spořím si na důchod. Jediné s čím se rvu a zápasím - je čas. Ale nic víc. Ale normální to pro 95% populace není a to já vím.
@IdealMan Zajímalo by mě, kolik ti je a jestli máš sourozence. Nějak mám pocit, že rodiče měli s tebou přestřihnout pupeční šňůru už v raném mládí a nenechat tě ustrnout v tomhle bodě, ve kterém se nacházíš. Já osobně třeba mám ráda básně, muzea, obrazy, i když nejsem znalec, ale na tvém projevu mi něco nesedí. Bude tam nějaké ALE, jinak věřím, že by sis ženskou, které baví stejné věci jako tebe, už dávno našel. Buď míříš moc vysoko nebo nejsi ochoten skousnout, že žena může mít minulost v podobě dětí nebo jsi už natolik spokojen sám se svými zvyky, že by ses nechtěl ani druhému přizpůsobit. Kde je teda pravda? Určitě ji znáš
@IdealMan „…pokud někoho mám skutečně rád budu se za něj bít…“.
No trošku rozpor, když se skoro chlubíš tím, že sport nebo nějaké pěstování fyzičky Ti nic neříká. On totiž ten souboj nebo nějaká rvačka na ostro není taková sranda, jak to může vypadat. A s tímhle přístupem nevím nevím? Ti internetoví hrdinové toho vždycky nakecají a v reálu pak stáhnou ocas mezi nohy a skutek utek… ![]()
Příspěvek upraven 11.06.16 v 11:10