Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gnaar píše:
No jo taková ta romantika divokého západu nebo spíš u nás divokého severu: ptáčci cvrlikají své trylky na konci krásného dne v korunách kvetoucích stromů, západ slunce zbarvil oblohu do ruda, když tu náhle zazní: kolik Ti je? 22. Nás taky, bude souboj…ci. ánská férovka, gorily obstoupily nebohého romantika…
@pohledzdruhestrany píše:
měl jsi u toho erekci, když jsi to psal?
The Best!
Tak dobře, ale já si po desítkách neúspěšných pokusů prostě řekl že to nechám být. Tím že sem píšu, řeším předčasnou krizi středního věku. Aspoň už vím že žvásty o devatenáctém století a Puškinovi žádnou neokouzlím. A krom toho - moje vrstevnice jsou rozebraný, o generaci mladší se už taky začínají docházet. A ty mladé nechám mladým. Pokud nějaká po mě z neznámého důvodu nezatouží…
@IdealMan píše:
Tak dobře, ale já si po desítkách neúspěšných pokusů prostě řekl že to nechám být. Tím že sem píšu, řeším předčasnou krizi středního věku. Aspoň už vím že žvásty o devatenáctém století a Puškinovi žádnou neokouzlím. A krom toho - moje vrstevnice jsou rozebraný, o generaci mladší se už taky začínají docházet. A ty mladé nechám mladým. Pokud nějaká po mě z neznámého důvodu nezatouží…
@IdealMan píše:
No konečně jsi napsal něco smysluplného. Jen tak dál pokračuj, přestaň se litovat, zapracuj na svém sebevědomí, a uvidíš, že se nějaká najde i pro tebe,
aniž by jsi musel kvůli tomu někoho zastřelit. ![]()
Nu voť ale do toho sou započítané i děti a staré ženy. A hlavně v rozvojovém světě, ni u nás.
@IdealMan píše:
Jest to jak to je - a tak se nedivte že se občas zasním o časech kdy soci v lásce četli svůj osud z hlavní soubojových pistolí nebo šestiraňáků. Ono to chtělo - račte mi odpustiti milé dámy - pořádný koule jít do souboje a vědět - jak zpívá Dan Landa - už nebude zítra, už bylo jen dnes. A jak bezcitná musela být ona dáma, vidouc se že kvůli ní její milí střílí?Ale zase věděla že si vybrala dobře - ať tak či tak - zbabělec se souboji vyhnul, statečný muž to risk.
Příspěvek upraven 10.06.16 v 17:23
tvl., ty sníš o střelbě muž proti muži a nemáš koule ustát dostání košem od ženský, takhle se roděj typy, co vystřílej z frustrace hospodu ![]()
@IdealMan píše:Čím to, že máš za sebou desítky neúspěšných pokusů?
@IdealMan No jestli si ty nemyslíš, že ženy jsou jen prázdné nádoby, co milují toho, kdo lépe střílí nebo je v balíku a nebo je model. Zkus trochu nahodit mozek a oprášit smysl pro humor a popř. slevit ze svých přehnaných nároků a třeba se nějaká najde…
Chtěla jsem ti něco napsat, ale během dočítání diskuze jsem to zapomněla
každopádně chápu, proč jsi sám
(stejně jako to chápu u mě
)
Jsem chudý, ne zrovna hubený, ne zrovna krasavec, bydlím v dvoukřídlém bytě s rodiči (byť ve svém křídle), na volné noze a žiju z ruky do huby. Prostě nejsem atraktivní. V Japonsku a Číně je podobně postižených mužů velmi mnoho, nu mě se to povedlo v Česku. To se pak ví že nemám šanci, když jsou na světě atraktivnější partie. A já se snažím „lovit“ hezké slečny, sice jsem ohledně dětí velkoskeptik, ale když už sám sem jak říkají Slováci „obyčajný“ ať mám aspoň hezkou ženu, kdyby sekyra spustila. Nejsem ošklivý, jen prostě vzhledově nudný, tuctový. Rozhodně nikdo o koho by se ženy praly.
@pohledzdruhestrany píše:
tvl., ty sníš o střelbě muž proti muži a nemáš koule ustát dostání košem od ženský, takhle se roděj typy, co vystřílej z frustrace hospodu
Tohle je dost urážka. Jsem mírumilovný člověk a nikomu neubližuju. Žádné souboje ani rozbroje nevyhledávám, jen mne to zajímalo.
@IdealMan Jsem chudý, ne zrovna hubený, ne zrovna krasavec, bydlím v dvoukřídlém bytě s rodiči (byť ve svém křídle), na volné noze a žiju z ruky do huby.Prostě nejsem atraktivní. V Japonsku a Číně je podobně postižených mužů velmi mnoho, nu mě se to povedlo v Česku. To se pak ví že nemám šanci, když jsou na světě atraktivnější partie. A já se snažím „lovit“ hezké slečny, sice jsem ohledně dětí velkoskeptik, ale když už sám sem jak říkají Slováci „obyčajný“ ať mám aspoň hezkou ženu, kdyby sekyra spustila. Nejsem ošklivý, jen prostě vzhledově nudný, tuctový. Rozhodně nikdo o koho by se ženy praly.
Můžu tě ubezpečit, že tohle opravdu není ten důvod, proč jsi sám. Zkoušel jsi seznamky?
Příspěvek upraven 10.06.16 v 19:10
@IdealMan co kdyby jsi se prestat litovat, vzmuzil se a zacal si hledat praci, ktera ti pomuze se dostat z chudoby. To co predvadis je doopravdy asexualni. Ty to nevidis?!
Ale to je prostě darwinismus. Není to nic o prázdných nádobách, žena si v reálu vybere atraktivního jedince, který ji zabezpečí, já se za to přece na ně nezlobím, jen je mi to líto. A samo že pohlední a zabezpečení mužové to mají u dam snažší, protože se nemusí starat třeba o něco čemu se říká hypotéka, nemusí otočit každou korunu a když jedou s partnerkou na dovolenou tak asi ne do Splitu. Rovněž mají atraktivní koníčky jako je plavba na jachtách, létání na větroních či jízda na koni. Já maximálně tak dámě svého srdce upeču steak s hranolkama a pozvu na frašku Chudák manžel, samo, jest li na divadlo.
Seznamky zkouším od devatenácti…
Výsledek - 0.
To samozřejmě dělám, ale když nemáte dneska vystudované IT nebo jiný atraktivní obor, tak je to s prací složité. A já mám veskrze obory humanitní, které moc využití nenajdou - sic mám VŠ ale je mi to prozatím k ničemu. S tím souvisí i moje sebevědomí. Proto nikoho nehledám. Krom té práce.