Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@IdealMan píše:
Jsem v prostředí kde je alfa samců přebytek. Tak to chodí.
Ale tak jsem aspoň zjistil že moderním ČESKÝM ženám souboje neimponují.
Ale na vopice do zoo se koukat chodíte, to nepopřete!
Musíš kroužit okolo těch nešťastnej a v nesnázích…
A potom budeš ten princ na bílém koni… ![]()
Příspěvek upraven 10.06.16 v 16:06
Není to romantické, jako spíš trapné.
Pokud bych se rozhodovala mezi dvěma muži, a oni by to chtěli vyřešit takto, neměla bych zájem ani o jednoho. Primitivní způsob.
Potřebuju pochopit jak vy ženy myslíte a co dělám špatně, že dostávám tolik let košem. Všichni se najednou žení, vdávaj a mají potomky a jen já jsem sám jak ten kůl v plotě. Proto tu s vámi diskutuji. Jak jsem vysvětloval tak ten nick ideal man je v podstatě taková smutná legrace
Pro alkohol nežiju
nekouřím a nepiju
nimrodím a včelařím ženě doma navařím.
Já jsem prostě inačí ženě mé to nestačí
a jest jejím koníčkem
podvádět mě s Toníčkem.
Sousedovic Toníčci jsou prostě pro ženské atraktivnější nežli hodný růrák.
@IdealMan píše:
Gorily jsou vegetariáni. Toho chudáka goriláka zastřelili zbytečně, protože evidentě narážíte na tu nedávno gorilí tragedii z USA.
No jo no, když Američani umí všechno vyřešit jen střelbou…
@ruzovaprincezna píše:
@IdealMan Ty a chlapy jako nemají nějakej svůj web? Pořád nějak nechápu proč to píšeš sem..Myslíš že se Ti na to chytne nějaká nezaopatřená 20cítka?
Jestli jo, tak chci okamžitě link! ![]()
jen si to představte - web, kde by chlapi na jednom místě otevřeně diskutovali o rýmičce, poruchách erekce, výši platu nebo vynechaný menstruaci svých drahých poloviček… ![]()
@IdealMan píše:
Potřebuju pochopit jak vy ženy myslíte a co dělám špatně, že dostávám tolik let košem. Všichni se najednou žení, vdávaj a mají potomky a jen já jsem sám jak ten kůl v plotě. Proto tu s vámi diskutuji. Jak jsem vysvětloval tak ten nick ideal man je v podstatě taková smutná legracePro alkohol nežiju
nekouřím a nepiju
a jest jejím koníčkem
podvádět mě s Toníčkem.
A já už si myslela že jsem skoro jediná co nerodí děti a nežije s chlapem. Takže je tu i jeden divný pan…pak nemá mít člověk chuť na sebevraždu.
![]()
@Nabot píše:
Ne.Za prve, nejsem trofej. Chci partnera, nikoliv „šťastného výherce.“
Za druhé, pokud bych byla do jednoho z nich zamilovaná, tak bych akorát trnula hrůzou, že mu ten druhej šílenec ustřelí palici. Pokud by se mi líbili oba, bála bych se dvojnásob. Pokud bych zamilovaná nebyla, podstrádal by souboj z výše uvedených důvodu smysl.
Shrnuto a podtrženo, romantický mi přijde třeba to, když se blbě vyspím a chlap mi připraví výborný kafe…
Tak nejhorsi je kdyz psk bojije ten koho nechces za zadnou cenu a vymysli takovy nesmysly
az by se z toho jeden ![]()
Jo! To jsem taky zkoušel. Jak já ženám pomáhám. A stejně si nakonec vyberou hezkýho, vysokýho alfáče. A já pak jen sedím a říkám si - Do pirohu! Už zas!
Ale možná že ještě to chce jiné ženy v nesnázích ale jak se hledají dámy v nesnázích? Já to nevím. Navíc toužím po krasavici a krasavice většinou průměrňáky nechtěj. Proč by měly, když jsou krasavice. Račte se podívat na tzv. missi nemoc. Většina missek si nakonec vezme hokejistu, fotbalistu nebo podnikatele. To je prostě tendlecten darwinismus sociální. Bohatý muž - jasná partie.
Chudý muž - špatná partie. Bohatý ale svině - přesto dobrá partie. Chudý dobrák - stále špatná partie. Co já tady někdy čtu za příběhy smutné… Muži ženy bijou, podvádí je a ony ne a ne odejít. Pak to čas od času skončí tak že se to dočtete v černé kronice…
A já se srdcem plným lásky a touhy nemám koho milovat. Tuhle jsem se podíval na krásný akt - malovaný a tak mě u srdce zabolelo a takovou touhu jsem pocítil a cítil budu li se na ten obrázek zachybují něžnou nahou dívčí krásu dívat dále srdce mi pukne žalem a tak jsem toho nechal, spolk léky na tlak a šel dělat něco jiného abych zapoměl že na mě zase nikdo večer nebude čekat a že nemám s kým jít na večerní představení do divadla.
@IdealMan píše:
Potřebuju pochopit jak vy ženy myslíte a co dělám špatně, že dostávám tolik let košem. Všichni se najednou žení, vdávaj a mají potomky a jen já jsem sám jak ten kůl v plotě. Proto tu s vámi diskutuji. Jak jsem vysvětloval tak ten nick ideal man je v podstatě taková smutná legracePro alkohol nežiju
nekouřím a nepiju
a jest jejím koníčkem
podvádět mě s Toníčkem.
No asi tak uplne idealni nebudes kdyz utikaji… Zkus zjistit jak se v jakych situacich chovas a jake zeny si vybiras ![]()
@IdealMan píše:
Ale Puškin, ten vtipný a břitký básník se nechal v souboji smrtelně postřelit svým nejlepším přítelem kvůli své manželce. A souboj je vlastně přirozený, v přírodě se přece taky dva samci perou o samici a ten který to přežije vyhrává. Nejen básníci a pistolníci ale i rytíří se prali o štěstí svých dam v soubojích. Takoví lví nebo gorilácí se perou furt.Ale to píšu jako někdo kdo chce být v příštím životě gorilák v Tróji nebo Cabarcénu. Jak ten se má. Samice má, pracovat nemusí, jen se válí žere a dělá mudžo.
Hele, co dělal Puškin, mě fakt nezajímá. Já jsem si svoje partnery vždy a zásadně vybírala sama. ![]()
@IdealMan píše:
Imponovalo by vám milé dámy kdyby dva soci v lásce šli kvůli vám do souboje? Nemyslím tím nutně že si dají jak se říká po tlame ale skutečný souboj, jako za starých dobrých časů devatenáctého věku. Dvě zbraně, dva muži, dvacet kroků a střílet tak dlouho dokud jeden nepadne. Takhle kvůli své ženě skončil slavný básník Puškin - a já to pokládám za nejčestnější způsob smrti. Jak by se vám tedy líbilo, kdyby kvůli vaší lásce a náklonnosti po sobě muži stříleli v čestném souboji? Příjde vám to romantické, jako dámám v devatenáctém století, nebo vás to spíše děsí? Planoucí polední slunce, ruce na revolveru, dvacet kroků a jasný výsledek - na konci zůstane stát jen jeden… Zkrátka - jak se říkalo - umře v botách…Samozřejmě, nikdo nezaručuje že přežije ten kterého milujete víc - ale může být větší důkaz lásky, než jaký složil Puškin své ženě?
Ne neimponovalo by mi to.
@IdealMan píše:
To není matroš, já fakt těm gorilákům závidím, páč se mají nejlíp. Nemůže se stát že jim samice nedá, protože nemá na výběr - samec je tam jen jeden a ještě - filuta - je polygammí, nemusí samice ani mláďata živit, páč jim všechno ošetřovatelé daj pod nos a ani mu nehrozí že ho o vůdčí roli připraví jinej samec. Prostě goriláci v Zoo se maj nejlípTři až čtyři manželky, jídlo pod nos, no work, no aliments. Proto jsou všichni takový krásně tlustý a spokojení.
Až na to, že jsou celý život zavření v kleci. ![]()
@IdealMan píše:
Jo! To jsem taky zkoušel. Jak já ženám pomáhám. A stejně si nakonec vyberou hezkýho, vysokýho alfáče. A já pak jen sedím a říkám si - Do pirohu! Už zas!Ale možná že ještě to chce jiné ženy v nesnázích ale jak se hledají dámy v nesnázích? Já to nevím. Navíc toužím po krasavici a krasavice většinou průměrňáky nechtěj. Proč by měly, když jsou krasavice. Račte se podívat na tzv. missi nemoc. Většina missek si nakonec vezme hokejistu, fotbalistu nebo podnikatele. To je prostě tendlecten darwinismus sociální. Bohatý muž - jasná partie.
A já se srdcem plným lásky a touhy nemám koho milovat. Tuhle jsem se podíval na krásný akt - malovaný a tak mě u srdce zabolelo a takovou touhu jsem pocítil a cítil budu li se na ten obrázek zachybují něžnou nahou dívčí krásu dívat dále srdce mi pukne žalem a tak jsem toho nechal, spolk léky na tlak a šel dělat něco jiného abych zapoměl že na mě zase nikdo večer nebude čekat a že nemám s kým jít na večerní představení do divadla.
Chudý muž - špatná partie. Bohatý ale svině - přesto dobrá partie. Chudý dobrák - stále špatná partie. Co já tady někdy čtu za příběhy smutné… Muži ženy bijou, podvádí je a ony ne a ne odejít. Pak to čas od času skončí tak že se to dočtete v černé kronice…
Ty balíš baby na lítost, nebo co? ![]()
No možná, že jsi tak dobráckej, rozdavačnej, hodnej milej, až to působí, že jsi ňouma. A neznám ženu, které by se do života líbil ňouma.
Nesebelituj se, a žij.