Imponoval by vám souboj?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.6.16 16:25
@IdealMan píše:
Jo! To jsem taky zkoušel. Jak já ženám pomáhám. A stejně si nakonec vyberou hezkýho, vysokýho alfáče. A já pak jen sedím a říkám si - Do pirohu! Už zas!

Ale možná že ještě to chce jiné ženy v nesnázích ale jak se hledají dámy v nesnázích? Já to nevím. Navíc toužím po krasavici a krasavice většinou průměrňáky nechtěj. Proč by měly, když jsou krasavice. Račte se podívat na tzv. missi nemoc. Většina missek si nakonec vezme hokejistu, fotbalistu nebo podnikatele. To je prostě tendlecten darwinismus sociální. Bohatý muž - jasná partie.
Chudý muž - špatná partie. Bohatý ale svině - přesto dobrá partie. Chudý dobrák - stále špatná partie. Co já tady někdy čtu za příběhy smutné… Muži ženy bijou, podvádí je a ony ne a ne odejít. Pak to čas od času skončí tak že se to dočtete v černé kronice…

A já se srdcem plným lásky a touhy nemám koho milovat. Tuhle jsem se podíval na krásný akt - malovaný a tak mě u srdce zabolelo a takovou touhu jsem pocítil a cítil budu li se na ten obrázek zachybují něžnou nahou dívčí krásu dívat dále srdce mi pukne žalem a tak jsem toho nechal, spolk léky na tlak a šel dělat něco jiného abych zapoměl že na mě zase nikdo večer nebude čekat a že nemám s kým jít na večerní představení do divadla.

No tak jestli čekáš na nějakou krásku.. :roll: Většinou Ti nejkrásnější jsou pro normální život naprosto nepoužitelní..Má to i své výhody - když vybereš do budoucna méně hezkou, nebude Ti pak utíkat za Toníčkem protože o ní Tonda nebude mít zájem.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
10.6.16 16:26
@IdealMan píše:
Jo! To jsem taky zkoušel. Jak já ženám pomáhám. A stejně si nakonec vyberou hezkýho, vysokýho alfáče. A já pak jen sedím a říkám si - Do pirohu! Už zas!

Ale možná že ještě to chce jiné ženy v nesnázích ale jak se hledají dámy v nesnázích? Já to nevím. Navíc toužím po krasavici a krasavice většinou průměrňáky nechtěj. Proč by měly, když jsou krasavice. Račte se podívat na tzv. missi nemoc. Většina missek si nakonec vezme hokejistu, fotbalistu nebo podnikatele. To je prostě tendlecten darwinismus sociální. Bohatý muž - jasná partie.
Chudý muž - špatná partie. Bohatý ale svině - přesto dobrá partie. Chudý dobrák - stále špatná partie. Co já tady někdy čtu za příběhy smutné… Muži ženy bijou, podvádí je a ony ne a ne odejít. Pak to čas od času skončí tak že se to dočtete v černé kronice…

A já se srdcem plným lásky a touhy nemám koho milovat. Tuhle jsem se podíval na krásný akt - malovaný a tak mě u srdce zabolelo a takovou touhu jsem pocítil a cítil budu li se na ten obrázek zachybují něžnou nahou dívčí krásu dívat dále srdce mi pukne žalem a tak jsem toho nechal, spolk léky na tlak a šel dělat něco jiného abych zapoměl že na mě zase nikdo večer nebude čekat a že nemám s kým jít na večerní představení do divadla.

Jestli je ten posledni odstavec minen vazne a ne jako recese, tak si troufam tvrdit, ze uz chapu, proc jsi sam a finance ci vzhled bych za tim nehledala.
Neni nic vic asexualniho nez ufnukany chlap utapejici se v sebelitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.6.16 16:28

Ne.
A napadadaji mě teda romantictejsi projevy muzj nez, že po sobě budou střílet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.6.16 16:29

@IdealMan Tak víc choď na vernisáže a sbal tam nějakou zaujatou vyznavačku umění… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
10.6.16 16:30
@IdealMan píše:
Navíc toužím po krasavici a krasavice většinou průměrňáky nechtěj.

Paulina Pořízková nebo Iman by nejspíš nesouhlasily…

Nebo Jan Kraus. Ošklivej jak noc, ale ženský měl vždycky pěkný. Někdy stačí charisma. Když není charisma, ani gezicht podle zlatýho řezu nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
10.6.16 16:35

@IdealMan Neimponovalo a nepochybně může být větší důkaz lásky. Za mě to je jen důkaz přerostlého ega, ješitnosti a nesmyslná smrt na jedné straně a vražda na druhé.

Když si to představím do důsledků, tak fakt, že bych byla důvodem pro něco takového a nedokázala tomu zabránit, by mě asi pronásledoval po zbytek života v nočních můrách. Navíc, jak tu píší ostatní, být „trofej“ už dnes opravdu není lichotivé. Dále: ať už by souboj vyhrál kdokoliv, asi bych nechtěla žít s člověkem, kdo dokáže zcela nesmyslně zabít jinou lidskou bytost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
10.6.16 16:38

Ne. Zijeme ve 21 stoleti. Co z toho ze by jeden muz vyhral. Stejne by sel druhy sedet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
10.6.16 16:38

Prislo by mi to stupidni, umim si vybrat sama ;) Mozna, kdybych hooooodne nevedela, ale kdybych vzplanula laskou k obema, jak bych mohla milovat viteze, ktery zabil nekoho koho jsem mela take velice rada?

• Citovat
  • Upravit
6915
10.6.16 16:40
@ruzovaprincezna píše: ..Má to i své výhody - když vybereš do budoucna méně hezkou, nebude Ti pak utíkat za Toníčkem protože o ní Tonda nebude mít zájem.. :jazyk:

Tak tomuhle popisu by mohla vyhovovat i nějaká samice už zde dříve zmíněného lidoopa? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.16 16:40
@Padme93 píše:
No možná, že jsi tak dobráckej, rozdavačnej, hodnej milej, až to působí, že jsi ňouma. A neznám ženu, které by se do života líbil ňouma.Nesebelituj se, a žij.

No mě by se třeba ňouma líbil..Můj ex je ňouma, teď mám muže temperamentnějšího a jak ráda bych zpátky brala ňoumu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
10.6.16 16:41
@IdealMan píše:
Gorily jsou vegetariáni. Toho chudáka goriláka zastřelili zbytečně, protože evidentě narážíte na tu nedávno gorilí tragedii z USA.

Hroši jsou taky vegetariáni a přesto mají na svědomí nejvíce životů v Africe, protože jsou teritoriální. Ne lvi, ne jiní predátoři, ale hroši.
150 kg gorila když si bude chvilku hrát s dvacetikilovým dítětem, tak je jedno jestli je vegetarián.
Pokud by tam spadlo tvoje dítě, nepředpokládám, že bys ječel nestřílejte na tu gorilku.

Nic to nemění na tom, že by podle mne měli rodiče zaplatit.

A jestli není něco atraktivního, tak je to sebelítost. Atraktivní je sebevědomí, vtipnost, nadhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
10.6.16 16:42

@ruzovaprincezna Tak jsi jedna s milionu… pro mě a většinu ženských, co znám, zkrátka ňouma není chlap.

• Citovat
  • Upravit
1244
10.6.16 16:43

Trofejní manželka je běžný pojem (a ještě běžnější jev.) Bohužel, často ženy vymění lásku za peníze a nezávislost za zlatou klec. This is life.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
10.6.16 16:45
@vonajebohyne píše:
Jestli je ten posledni odstavec minen vazne a ne jako recese, tak si troufam tvrdit, ze uz chapu, proc jsi sam a finance ci vzhled bych za tim nehledala.
Neni nic vic asexualniho nez ufnukany chlap utapejici se v sebelitosti.

S tím se nedá než souhlasit. Též chapu, proč jsi sám. Alfa samec nepotřebuje byt prachac, ani vypadat jako model. Musi to byt sebevědomí muz, znajici svou hodnotu. A to ty nejsi. Promiň, ale ty jsi ufnukanek, co se lituje. Zeny touží po silných mužích, a ne po slabosich. Tak se vzchop a začni pracovat na svém sebevědomí a uvidíš, ze se nějaká slečna najde (ale modelka asi fakt těžko). A tím původním příspěvkem jsi myslel, ze by jsi se sám připadne utkal se sokem se zbrani v ruce, na život a na smrt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
10.6.16 16:48
@IdealMan píše:
Gorily jsou vegetariáni. Toho chudáka goriláka zastřelili zbytečně, protože evidentě narážíte na tu nedávno gorilí tragedii z USA.

Gorilák byl ve stresu z nastalýho rozruchu a vyděšenýho řevu a začal to dítě vláčet ve vodě. Jinou možnost v tu chvíli bohužel neměli. Chovatelé by ho nepřeprali a v případě uspávací šipky by hrozilo, že neusne dostatečně rychle, utopí se nebo zalehne dítě.
Bylo to velmi nefér, ale v tu nastalou chvíli bohužel nutný řešení. Střelcům tu situaci vůbec nezávidím.

Ale to jsme hoooodně odbočili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria