Imponoval by vám souboj?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
10.6.16 16:57

To jsem přece psal.
Protože jsou dvě možnosti - buď bych v souboji soka eliminoval - a měl bych volnou cestu k lásce své vyvolené - nebo by eliminoval on mne a já nemusel řešit zlomené srdce. Ale pryč jsou časy soubojů…

Ještě romantičtější mi to příjde v leteckém souboji - ideálně na dvouplošníku. Dva muži. Dva stroje. Čtyři kulomety - a jedna žena! Romantické drama na pozadí I. světové války! Už brzy ve vašich kinech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.16 16:57

Hele já jsem modela vyměnila za svého současného chlapa. Vychrtlý, chlupatý (chlupy se mi nelíbí), shrbená záda (i přes sport, prostě to tak má), srdeční potíže, žádný alfa samec. Ale chytrý, správně ironický a černohumorný, pokud si o sobě myslí něco nedokonalého tak to nikde neventiluje. Po pracovní stránce je to schopný chlap, ale zase miliony nevydělává (ročně tak třičtvrtě).. Proč nutně alfasamce? Někdo tak nemusí vypadat a je jím.

Anonym (mě to osobní přijde)

• Citovat
  • Upravit
2339
10.6.16 16:58
@IdealMan píše:
Trofejní manželka je běžný pojem (a ještě běžnější jev.) Bohužel, často ženy vymění lásku za peníze a nezávislost za zlatou klec. This is life.

Presne tenhle ublizenej pohled mel jeden z ex - predesla holka se s nim rozesla a nasla si starsiho… tak vsude mlel tyhle nesmysli. Vubec ho nenapadlo, ze to je pro to, ze ji dusil a byl na ni uvazanej. Ja s nim vydrzela 3 mesice a byla to katastrofa… a hadej co, zensky sou podle nej… ktery chtej prachatyho modela :mrgreen:… Pri tom mnohem radeji mileho, hodneho, pozorneho, ale taky nezavisleho a silneho chlapa :p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.6.16 17:01
@IdealMan píše:
To jsem přece psal.
Protože jsou dvě možnosti - buď bych v souboji soka eliminoval - a měl bych volnou cestu k lásce své vyvolené - nebo by eliminoval on mne a já nemusel řešit zlomené srdce. Ale pryč jsou časy soubojů…Ještě romantičtější mi to příjde v leteckém souboji - ideálně na dvouplošníku. Dva muži. Dva stroje. Čtyři kulomety - a jedna žena! Romantické drama na pozadí I. světové války! Už brzy ve vašich kinech!

No a kde bereš tu jistotu, že bys měl prašule na ten dvojplošník nebo by ses narodil právě do té aristokratické části populace? Juj, teď se ti to taky nestalo… A světe div se, láska kvete i mezi chudými… 8)
Ty prostě vzhlížíš kamsi ke vzdáleným a nedosažitelným hvězdám a dáma tvého srdce možná právě kvůli tomu už několikrát prošla nepovšimnutě kolem tebe… :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
10.6.16 17:13

Jest to jak to je - a tak se nedivte že se občas zasním o časech kdy soci v lásce četli svůj osud z hlavní soubojových pistolí nebo šestiraňáků. Ono to chtělo - račte mi odpustiti milé dámy - pořádný koule jít do souboje a vědět - jak zpívá Dan Landa - už nebude zítra, už bylo jen dnes. A jak bezcitná musela být ona dáma, vidouc se že kvůli ní její milí střílí?

Ale zase věděla že si vybrala dobře - ať tak či tak - zbabělec se souboji vyhnul, statečný muž to risk.

Příspěvek upraven 10.06.16 v 17:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
10.6.16 17:20
@IdealMan píše:
Imponovalo by vám milé dámy kdyby dva soci v lásce šli kvůli vám do souboje? Nemyslím tím nutně že si dají jak se říká po tlame ale skutečný souboj, jako za starých dobrých časů devatenáctého věku. Dvě zbraně, dva muži, dvacet kroků a střílet tak dlouho dokud jeden nepadne. Takhle kvůli své ženě skončil slavný básník Puškin - a já to pokládám za nejčestnější způsob smrti. Jak by se vám tedy líbilo, kdyby kvůli vaší lásce a náklonnosti po sobě muži stříleli v čestném souboji? Příjde vám to romantické, jako dámám v devatenáctém století, nebo vás to spíše děsí? Planoucí polední slunce, ruce na revolveru, dvacet kroků a jasný výsledek - na konci zůstane stát jen jeden… Zkrátka - jak se říkalo - umře v botách…Samozřejmě, nikdo nezaručuje že přežije ten kterého milujete víc - ale může být větší důkaz lásky, než jaký složil Puškin své ženě?

Ano v knize či filmu může být i smrt romantická, ve skutečném životě nikoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
10.6.16 17:22
@IdealMan píše:
Já mám na tyhle typy prostě smůlu. Není to o jedný dámě. A tak se nedivte že sním o době kdy v případě milostného trojúhelníku četli soci svůj osud z hlavní soubojových pistolí nebo šestiraňáků. Ono to chtělo - račte mi odpustiti milé dámy - pořádný koule jít do souboje a vědět - jak zpívá Dan Landa - už nebude zítra, už bylo jen dnes. A jak bezcitná musela být ona dáma, vidouc se že kvůli ní její milí střílí?Ale zase věděla že si vybrala dobře - ať tak či tak - zbabělec se souboji vyhnul, statečný muž to risk.

Kolik ti je let?! Ty jsi takovy hrdina, ze to ani mozny neni. Chtela bych te videt, kde by jsi musel bojovat o život. Z domova, kde ti nic nehrozí a o bojích nebo válce jsi slyšel pouze z TV a knih, to je hrdinství. Absolutně si to nedokazes predstavit. Ja válku zažila a tebe bych tam poslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
10.6.16 17:29

Jsem stár - ale stále romantik.
Nikdo zde nemluví o válce, žvatlám tu o divokém západě, Puškinovi a gorilácích v zoo. Čestném souboji kdy jeden muž žádal po druhém satisfakci. To jest rozdíl.

Puškin šel do souboje kvůli manželce a dodneška je vnímán jako velká osobnost. Já však o něm vím jen že napsal něco vo nějaký zoufalce co skočila ze zoufalství pod lokomotivu, protože chuděra otěhotněla s nějakým hrabětem co se na ni vykašlal a utek do Francie, pokud se teda neutopila v Něvě. A pak taky to o tom dědkovi jak sedí na židli pod stromem a vzpomíná. A taky to o tom otci jak se mu nevyvedly děti.

Ze školy si ještě pamatuju:
Neměla ani Sorbona,
kde páni vědci řeční,
tak vydatného křiklouna
a to sem začátečník.

Pak už jen vím že se nechal kvůli manželce zastřelit, což bylo při jeho literárním talentu škoda.

Příspěvek upraven 10.06.16 v 17:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
10.6.16 17:30
@IdealMan píše:
Jest to jak to je - a tak se nedivte že se občas zasním o časech kdy soci v lásce četli svůj osud z hlavní soubojových pistolí nebo šestiraňáků. Ono to chtělo - račte mi odpustiti milé dámy - pořádný koule jít do souboje a vědět - jak zpívá Dan Landa - už nebude zítra, už bylo jen dnes. A jak bezcitná musela být ona dáma, vidouc se že kvůli ní její milí střílí?

Ale zase věděla že si vybrala dobře - ať tak či tak - zbabělec se souboji vyhnul, statečný muž to risk.

Příspěvek upraven 10.06.16 v 17:23

ojojoj chlape, začni mluvit normálně, jdi si zaběhat a přestaň se placatit na tomhle foru nebo az 20 let budeš pořád sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.16 17:31
@IdealMan píše:
Jo! To jsem taky zkoušel.

Neposloucháš ty náhodou MašíN HýD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
10.6.16 17:32
@IdealMan píše:
Nikdo zde nemluví o válce, žvatlám tu o divokém západě, Puškinovi a gorilácích v zoo. Čestném souboji kdy jeden muž žádal po druhém satisfakci. To jest rozdíl.

Nedivim se, ze jsi sám. Tohle jsou tak strasny kecy, ze to ani mozny neni. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.6.16 17:35
@IdealMan píše:

Víš jaké je nejzázračnější slovíčko eliminující samotu? :think:
Je to slovíčko: Ahoj ;)
Jen ho musíš vyslovit… ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
10.6.16 17:35
@IdealMan píše:

No jo taková ta romantika divokého západu nebo spíš u nás divokého severu: ptáčci cvrlikají své trylky na konci krásného dne v korunách kvetoucích stromů, západ slunce zbarvil oblohu do ruda, když tu náhle zazní: kolik Ti je? 22. Nás taky, bude souboj…ci. ánská férovka, gorily obstoupily nebohého romantika… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
10.6.16 17:37

Většinou se ženami mluvím o tématech co zajímají ženy. Když se pokouším nějakou svést tak ji i zpívám kantilény, píši básně a používám květomluvu. No kterej chlap to dnes dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
10.6.16 17:39
@IdealMan píše:
Většinou se ženami mluvím o tématech co zajímají ženy. Když se pokouším nějakou svést tak ji i zpívám kantilény, píši básně a používám květomluvu. No kterej chlap to dnes dělá?

Sorry, možná nějakej buzík? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria