Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@IdealMan píše:
Seznamky zkouším od devatenácti…Výsledek - 0.
A co jim tam pises? Pouzivas kvetomluvu, skladas basne jak by jsi pri zapadu slunce tasil kolt a skolil soka v lásce a vyhrál srdce sve vyvolené? Pak si kvetomluvou postesknes, ze jsi doteď nemel stesti, a ze přesto, ze ti láskou puka srdce, tak žádná slečna o tebe ani koutkem oka nezavadila, protoze jsi pouze chudý muz, sídlící svůj skromný příbytek s rodiči?
@IdealMan píše:
Většinou se ženami mluvím o tématech co zajímají ženy. Když se pokouším nějakou svést tak ji i zpívám kantilény, píši básně a používám květomluvu. No kterej chlap to dnes dělá?
No, fakt zijes ve spatne dobe.. Hele sundavej kabat, otevirej dvere, nos kvetiny, ale tohle bych nedelala ![]()
@IdealMan píše:
Jsem chudý, ne zrovna hubený, ne zrovna krasavec, bydlím v dvoukřídlém bytě s rodiči (byť ve svém křídle), na volné noze a žiju z ruky do huby. Prostě nejsem atraktivní. V Japonsku a Číně je podobně postižených mužů velmi mnoho, nu mě se to povedlo v Česku. To se pak ví že nemám šanci, když jsou na světě atraktivnější partie. A já se snažím „lovit“ hezké slečny, sice jsem ohledně dětí velkoskeptik, ale když už sám sem jak říkají Slováci „obyčajný“ ať mám aspoň hezkou ženu, kdyby sekyra spustila. Nejsem ošklivý, jen prostě vzhledově nudný, tuctový. Rozhodně nikdo o koho by se ženy praly.Tohle je dost urážka. Jsem mírumilovný člověk a nikomu neubližuju. Žádné souboje ani rozbroje nevyhledávám, jen mne to zajímalo.
Všechno co píšeš není nic, s čím by se nedalo něco dělat - kdybys chtěl…prostě se málo snažíš a to je celý ![]()
Se divím, že máš humanitní obor, a přitom tak pokřivený pohled na svět…
¨
Ne vážně, odsouzen k nezdaru jen proto, že ani nevěříš, že máš sebemenší šanci ![]()
@IdealMan píše:
Většinou se ženami mluvím o tématech co zajímají ženy. Když se pokouším nějakou svést tak ji i zpívám kantilény, píši básně a používám květomluvu. No kterej chlap to dnes dělá?
Smarja, zabte to, nez to naklade veeeeca ![]()
@IdealMan píše:
Ale to je prostě darwinismus. Není to nic o prázdných nádobách, žena si v reálu vybere atraktivního jedince, který ji zabezpečí, já se za to přece na ně nezlobím, jen je mi to líto. A samo že pohlední a zabezpečení mužové to mají u dam snažší, protože se nemusí starat třeba o něco čemu se říká hypotéka, nemusí otočit každou korunu a když jedou s partnerkou na dovolenou tak asi ne do Splitu. Rovněž mají atraktivní koníčky jako je plavba na jachtách, létání na větroních či jízda na koni. Já maximálně tak dámě svého srdce upeču steak s hranolkama a pozvu na frašku Chudák manžel, samo, jest li na divadlo.
Takže všichni zadaní v ČR jsou krasavci, co vezmou svou ženu na svou jachtu?? ![]()
Atraktivní jedinec je široký pojem a zabezpečení je taky široký pojem.
Jestli se před těma holkama lituješ tak, jako tady, tak se nediv, že každá uteče.
Vis je spousta manzelstvi, kdy muz nevydelava nijak zavratne penize, rodiny pocitaji kazdou koruu a prece se maji radi
A ne kazda zenska je silena po cizich penezich, spousta z nich si umi vydelat sama ![]()
Nekdo je pro nekoho krasny a pro jineho osklivy, ale ty si tu samotu privadis timto pristupem. Takovou knuknu bych doma nechtela…
Tak ja zlatokopka nejsem, ale chlap po tricitce, zijici u rodicu a s nadvahou by asi nebyl sampionem mych vlhkych snu. A zrovna tyhle dve veci se daji zmenit.
Já nevím kde bereš pořád tu jistotu že krása a peníze jsou všechno..Mě stačí že chlap chodí do práce, výjdem do vyplaty, podělá něco okolo baráku, děcko má vše co potřebuje a jsem šťastná..U moře jsem nikdy nebyla a ani to myslím nepotřebuju..A to většinou koho jsem si vybrala tak s tím jsem byla a většinou jsem zjistila že Ti krásní a bohatí jsou úplně na ho*no..Kdo ví jestli nejsi sám protože si stále vybíráš špatné typy, no pokud čekáš na nějakou krásku..Moje známá taky pořád čeká..40let bez chlapa, bez děcka, u rodičů..Taky zkoušela seznamky ozvalo se třeba i 30 chlapů - žádný nebyl ten ideální..Takže bohužel, jak si to kdo udělá, tak to má..Jinak Ti přeju aby jsi tu pravou našel, ale možná budeš trochu muset slevit se svých nároků..
@IdealMan píše:
Seznamky zkouším od devatenácti…Výsledek - 0.
To samozřejmě dělám, ale když nemáte dneska vystudované IT nebo jiný atraktivní obor, tak je to s prací složité. A já mám veskrze obory humanitní, které moc využití nenajdou - sic mám VŠ ale je mi to prozatím k ničemu. S tím souvisí i moje sebevědomí. Proto nikoho nehledám. Krom té práce.
Mohu se zeptat, jaké je tvoje povolání? A zkoušel si už odbornou pomoc, třeba nějakého psychoterapeuta? Potřebuješ opravdu zapracovat na svém sebevědomí.
Nemyslím to špatně.
Květomluva není že říkáte své vyvolené ty moje kopretinko ale to že ji dáte květinu která něco znamená. Třeba bílý karafiát = chci tě vidět jak tě stvořil Pán Bůh.
Jsem vědecký pracovník nižšího gradu.
Miluju společnost žen. Když jsme jezdili se školou na exkurzi tak jsem holkám (ale samozřejmě i klukům, všem co poslouchali, ale hlavně kvůli holkám) vyprávěl strašidelný pohádky, který jsem si vymýšlel. Většinou to mělo úspěch. Připadal jsem si Matuška v Noci na Karlštejně. Tak jsem se chtěl celý život vidět. Jako trubadůr, který usiluje o srdce krásné dámy. Vždy jsem nešťastnou lásku vyháněl další, Ćerta Satanem. Ale před časem se ve mě něco zlomilo, říkám že jsem svým způsobem zemřel - a hledat přestal. Každý jednou narazíme na nejzazší hranici, kde pochopíme kde je naše místo a jak dosáhnout svých cílů. A pak je na nás jestli si uděláme analýzu, ustoupíme a smíříme se s něčím čemu říkám destiny - osud. Anebo nesmíříme, neustoupíme a pokračujem v cíli - jen s odkladem a vědomím že ho nikdy nemusíme najít. Je to jako když se námořníci plavili do neznáma - a netušili kde něco je - nebo není. Já jsem přesvědčen že musím najít svou Paní. Nenajdu li ji - nezapomenu - a budu se trápit. Proto mám i onu bizardní víru v to že nenajdu li ji, budu stále cítit na duši neklid a ten neklid může překonat i Smrt. Ten kdo nesplní svou touhu, po čemž tůží za života tak se může přenést i do bezživotí - a to co z nás zbyde pak - bloudí po světě - zkrátka - straší. Ale je li to tak nikdo spolehlivě neví.
Je možné stále jít tou druhou cestou - ale ta touha na duši zůstane někde stále - a jednou se vrátí jako bumerang.
Bohužel od okolí slyším jedinou radu:
Všechno vyřeší dieta!
Hubení nejsou osamělí!
Hubení mají více práce!
Hubení jsou žádaní!
Ale to se řekne, když já už od mala měl „tlustý vzory“. Bobíka ze Čtyřlístku coby dítě. Oblíbené spisovatele Haška a Švandrlíka. Winstona Churchilla. Všichni byli tlustí - ale přesto změnili svět. Takže si jen zabručím pod pomyslné fousy - dejte mi pokoj s nadváhou, to je beztak důsledek, ni přičina a jdu se zase věnovat něčemu jinému. Ale když slyšíte ZHUBNI, ZHUBNEŠ, ZHUBNI, ZHUBNEŠ, ZHUBNI, ZHUBNI, Dieta a Kalorie tak vás to akorát deprimuje bo to je otravné jako bzukot komára. Navíc si člověk připadá jako by seděl, pil patnáct litrů koly, patnáct kousků, guláš se šesti a navrch rakvičky se šlehačkou.
Prostě všichni mí blízcí se zcvokli a rozhodli se že všechny mé problémy vyřeší dieta - ale já vím že problém je v hlavě, ne bůčku (mém). Samozřejmě jsem už byl za různými terapeuty atd. ale nikdo mi neporadil nic, akorát sem se moh vykecat. Prostě mám tu předčasnou krizi středního věku, špatně sem se zamiloval - že mě to znejistilo a tak žiju v něčem čemu říkám „bezčasí“.
Zatím jsem ještě nepřešel na tu cestu druhou. Smířlivou.
A na tu dietu zkusím reflektovat, byť tomu nevěřím.
@IdealMan píše:
Imponovalo by vám milé dámy kdyby dva soci v lásce šli kvůli vám do souboje? Nemyslím tím nutně že si dají jak se říká po tlame ale skutečný souboj, jako za starých dobrých časů devatenáctého věku. Dvě zbraně, dva muži, dvacet kroků a střílet tak dlouho dokud jeden nepadne. Takhle kvůli své ženě skončil slavný básník Puškin - a já to pokládám za nejčestnější způsob smrti. Jak by se vám tedy líbilo, kdyby kvůli vaší lásce a náklonnosti po sobě muži stříleli v čestném souboji? Příjde vám to romantické, jako dámám v devatenáctém století, nebo vás to spíše děsí? Planoucí polední slunce, ruce na revolveru, dvacet kroků a jasný výsledek - na konci zůstane stát jen jeden… Zkrátka - jak se říkalo - umře v botách…Samozřejmě, nikdo nezaručuje že přežije ten kterého milujete víc - ale může být větší důkaz lásky, než jaký složil Puškin své ženě?
Ne..nesnasim nasili v jakekoliv forme..a kvuli zensky? Ani omylem
Někdy je příčina v nadváze třeba kvůli rozhozené štítné žláze. ![]()
@IdealMan A co kdyby ses vydal na vědeckou stáž někam do zahraničí? Třebas na tebe čeká ta tvoje krásná Paní právě tam…
Jen ty se tu motáš v začarovaném kruhu…