Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechala bych profil tak jak je, pokud by te stalkovala, nahlasila bych policii
@TerezaRyš hele, a proč na ni nedáš trestní oznámení
myslíš, že se stěhováním něco vyřeší? ![]()
@martina.se už byla i na karnem řízení na socialce… ale nic se nevyřešilo. kaudy udělá ty ty ty a tím. To končí
@Ondrášovka.N píše:
Nechala bych profil tak jak je, pokud by te stalkovala, nahlasila bych policii
vždyť o tom tu nic nepadlo… mmchdm mít veřejný profil je hloupost.
@TerezaRyš píše:
@martina.se už byla i na karnem řízení na socialce… ale nic se nevyřešilo. kaudy udělá ty ty ty a tím. To končí
tak vytrvat.. i u nás existují takové věci jako zákaz přiblížení atd
já bych si do života takhle kecat nenechala
mmchdm, za stalking se nedělá tytyty..
@TerezaRyš
tak to klobou dolu mate pevne nervy
dva roky ji trpet a chudaci deti ti musi prozivat peklo s takou matkou
tak hlavne aby vse dobre dopadlo ![]()
@TerezaRyš Je super, že jste to nevzdali, jako někdy je to fakt psycho, ale myslím, že pokud o děti stojíte, poznají to a tátu nepřestanou mít rádi, v tom je ten rozdíl, že kdo má se svým dítětem vztah, nemůže ho úplně vymazat, i kdyby ho měl vídat jednou za čas, pokud dítě odstřihne, přemýšlela bych, jestli bude dobrý táta pro moje děti.
Kdyby zakladatelku bývalá obtěžovala, pomluvala, kontaktovala, je to jasné, zablokovat, ale nic takového nepíše, tak bych prostě přemýšlela…
Příspěvek upraven 10.06.16 v 18:07
@Anonymní píše:
@HanulkaaDěti jsou velké, ale ještě studují. Obě bydlí s bejvalkou asi 10 km daleko. Holku neviděl 3/4 roku, s klukem si občas volá, občas se vidí. Přítel je velmi vytížený, takže nemá moc čas. A obě děti prý bývalou přítelkyni nesnášely. Ale to mám jen od něj.
O to víc, mám taky velké děti a nedovedu si představit je nevidět, čas se najít dá a nevím, co by jim musel někdo říct, aby nechtěly vidět mě, pokud bych si ten vztah nepokazila svým chováním s nimi sama. Vím, že jsem matka a to je možná jiné, ale otec, který se nevídá s dětmi je podezřelý a pokud bych přemýšlela o trvalejším vztahu a rodině s takovým partnerem, určitě bych se nespokojila s tvrzením, že jsou děti naočkované a chtela bych vědět víc…
Zakladatelko, ja bych se neunahlovala. Znate se teprve chvili a kdo vi, co za tim ve skutecnosti vezi. Tohle je vzdycky podezrele, kdyz z chlapa lezou takovehle veci, kde on je ten chudak a vinu nese byvalka… Dokud te byvalka nebude nejak viditelne sledovat a zasahovat do zivota, pak bcyh to neresila. At se na FB klidne podiva. Pokud mas vse verejne, tak je jasne, ze by bylo dobre, si nastavit prispevky a vse jen pro pratele. Melo by to jit cele najednou, kdy si v nastaveni das neco jako: Omezit vsechny prispevky. A ony se zmeni z cehokoliv na prispevky pouze pro pratele. Tohle bych udelala i bez toho, aby me o to kdokoliv prosil. To tak nejak patri mezi zakladni zasady bezpecnosti. Vybrala bych hezkou neutralni profilovku a uvodni fotku, to dala verejne a zbytek proste schovala pro pratele.
@Hanulkaa @AjinaVlada no ne jednou jsem to chtěla končit že to nemám zapotřebí… ale všechno jsme zvládli.. ikdyz manžel pořád říká e kdyby nebylo mě a toho že jsem ho tlačila aby za ty kluky bojoval tak by to aai vzdal…že by to nevydržel…
Bylo i období kdy si kupovala protože eji plat je asi tak 3× větší než náš, takže pro ni nebyl problém koupit staršímu kopačky za 5000!!! Že kterých zaesic vyrostl… my jsme. Tim nesouhlasili, že by ho měla učit trošku vztahu k penězům a už jsme byli nejhorší… už byl krkavčí otec… atd…
@Anonymní píše:
@HanulkaaDěti jsou velké, ale ještě studují. Obě bydlí s bejvalkou asi 10 km daleko. Holku neviděl 3/4 roku, s klukem si občas volá, občas se vidí. Přítel je velmi vytížený, takže nemá moc čas. A obě děti prý bývalou přítelkyni nesnášely. Ale to mám jen od něj.
Prosím tě, jak může někdo zabránit dospělým dětem, aby se stýkaly s otcem, zvláště, když bydlí pouhých deset kilometrů od sebe? To je nějaké divné. ![]()
@Anonymní píše:
Neznám ji, stejných jmen je na fb víc. Nikdy mi nepsala ani.
no, pokud je to pro přítele tak důležité, jistě ti pomůže identifikovat, který profil to je. A při nejhorším se dá zablokovat všechny no ![]()
@martina.se píše:
ne, neudělala bych to. Nesnáším jakékoliv omezování osobní svobodyať si to vyřeší sám a netahá Tě do toho.
přesně
mmch zakladatelko profil si zabezpeč, tak at´ ho máš jen pro přátele ani ne pro přátele přátel…a ikoli veřejný…se kolikrát netačim divit, kolik lidí ho má veřejně a co všechno sdílí ![]()
@TerezaRyš Taky mám kamarádku, která bojuje s manželem o vztah s dětmi s předchozího vztahu, obdivuji ji a všechny partnery, kteří do toho jdou. Děti už nikdy nebudou mít jiného tátu, i když můžou mít spousty fajn vztahů. Pokud nedojde k nějakému velkému zraněni mezi rodiči a dětmi, tak děti vždy budou toužit po vztahu s biologickými rodiči.
@Anonymní píše:
Prostě chce, abych si blokla všechny kromě přátel. Takže přátelé mě uvidí, ostatní ne. Prostě na fb nebudu viditelná a dohledatelná. A když budu někde reagovat, takto uvidí zase jenom přátelé. Ostatní ne. Nevím ale jak je topotom s novými přáteli, které bych chtěla mít - ti vlastně budou bloknutí.
Takže skáčeš, jak miláček píská? Už chápu odkud vítr vane…