V čem vám pomohlo eMimino.cz?

16906
2.10.12 18:58

V čem vám pomohlo eMimino?

Podobné témě jsem tu nenašla. Pochvalte eMimino.

Mě osobně pomohlo v tom, že jsem tu po dvou potratech zjistila, jaká všechna vyšetření mi můžou doktoři udělat. Zatím nevím, zda něco najdou a zda se odhalí příčina. Moje dr mě poslala jen na genetiku, nic jinýho podle ní není potřeba.

V čem pomohlo, otevřelo oči vám :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3370
2.10.12 19:02

V různých vychytávkách na mimčo :-) jak ho uspat, jak uklidnit… s druhým mimčem už budu zkušená máma :-)
a samozřejmě taky pokec o stejných, či podobných osudech nás všech :-)
p. s. dobré téma na diskusi :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
2.10.12 19:05

Naposled hlavně v orientaci v soc. dávkách, díky emiminu jsem si zrychlila rodičák, takže mi ho tolik nepropadne :palec:
Ale hlavně jsem tu našla celkem dost virtuálních přátel :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.10.12 19:06

Já bych to nenazvala pomohlo, ale určitě jsem skze něj osobně poznala pár úžasných lidí a skrze jiné prožila nesčetně krásných i smutných příběhů života :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
2.10.12 19:07

Našla jsem tu spousty pro mě potřebných informací, od miminkovských až po sázení česneku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
2.10.12 19:08

V pohledech na očkování, na pochopení chování jak dětí tak dospělích, dostala jsem tu tip na spoustu zajímavého čtení a filmů. Rady ohledně šátků a plínek i když sama moc nepřispívám ráda pročítám diskuse a deníčky. takže za mně Emimi :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
2.10.12 19:09
@Nikca_Ko píše:
Našla jsem tu spousty pro mě potřebných informací, od miminkovských až po sázení česneku :-D

přesně :pankac: :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
2.10.12 19:12

A ještě mě emimi dohnalo k látkování a háčkování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
2.10.12 19:13

Mě by zajímaly spíš ty „zvraty“. Já se tu taky dočetla o knihách, filmech…zajímá mě spíš nějaká zásadní informace, rada pro vás, která vám """"změnila""""" dosavadní život. Berte s nadsázkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
2.10.12 19:14
@Temaho píše:

háčkovat bych se také chtěla naučit… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
2.10.12 19:22
@Izzz píše:

Jéje, toho je :dance: Našla jsem tu fajn kamarádky, pak lidi své krevní skupiny a stejného humoru, se kterými se pravidelně setkávám v jistém okruhu diskuzí a nehorázně se bavím :lol:
No a od dob eMiminování vlastně nepotřebuji zbytek internetu :mrgreen: - zatím mi vyřešilo jakýkoli problém/dotaz - sice jsme tu z většiny samé matky, ale ty matky jsou právničky, doktorky, chemičky, kuchařky, pojišťovačky… Takže když už nenajdu odpověď na svá trápení ve stálých diskuzích u kamarádek, tak založím novou a vím :palec: :dance: :srdce:
No a v čem eMimino oproti ostatním diskuzním serverům maminek u mě vede, je to, že tady můžu založit diskuzi třeba na téma, co se stalo v posledním díle Mentalisty - a nemusím to stahovat z netu a nikdo mě nebude perzekuovat za příspěvky mimo okruh témat serveru :dance: :dance: :dance:
Má to jedinou nevýhodu - partner nežárlí na chlapy, ale na eMimino :oops:

• Citovat
  • Upravit
8071
2.10.12 19:23
@Izzz píše:
Podobné témě jsem tu nenašla. Pochvalte eMimino.

Mě osobně pomohlo v tom, že jsem tu po dvou potratech zjistila, jaká všechna vyšetření mi můžou doktoři udělat. Zatím nevím, zda něco najdou a zda se odhalí příčina. Moje dr mě poslala jen na genetiku, nic jinýho podle ní není potřeba.

No, asi zatím v ničem, nejspíš sem přestanu chodit. Hledala jsem nějakou psychickou podporu v začátcích těhotenství, ale nějak mi to nevyhovuje. Většina témat na mě působí vyloženě depresivně. Samé problémy s otěhotněním, problémy v těhotenství, potraty, problémy u porodu, problémy se vším. Plus problémy s chlapem, problémy s tchýní, problémy s financemi… Fakt depresivní. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
2.10.12 19:25
@Temaho píše:

Pravda, u mě podpořilo eko způsob života a díky tomu mi i ušetřilo pár korun :palec: A taky mě občas donutí znovu se zamyslet nad některými svými postoji a případně je přehodnotit. Což je asi ten největší přínos :)

• Citovat
  • Upravit
16906
2.10.12 19:27

@Cuarentena časem se naučíš číst to, co potřebuješ…stačí zajít do správnho okruhu témat…já se posunula od těhotenských testů do těhotenství a pak šupem do těhotenství se špatným koncem…hold to tak je, tak nepolezu do kojení :)
Jdi tam, kam patříš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
2.10.12 19:28

Pmohlo mi to po potratu - po psychické stránce :potlesk: každý mi říkal nečti to, nechod tam,, ale me to pomáhalo
pak jeste v dobách snzení - lovení duuchů apood :mrgreen:
no a ted v těhu pouze v uzavřených skupinách- spolčné tema
jinak negat. diskuze nectu, dela mi to zle a pak se moc pozoruju
takže ted spis temata typu - vareni, výbavička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová