Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to mají jen jedno auto? napsala bych jim email, za to nic nedáš ![]()
SÍM VÁS..a boubelky.. je myšleno hluboce nad 100 kg.. ![]()
to bude vypadat, že si dělam srandu .ale je to fakt vážná věc.
Jsem zvědava jestli se najde někdo, kdo mi doda odvahy. Mě sr totiž ani ted do ty autoškoly nechce. ![]()
Tak me prijde autoskola jako dobrej duvod k hubnuti kdyz uz nic jinyho…
jinak budes muset vybrat vetsi auto proste…
No tak s tímto opravdu zkušenost nemám, ale když nad tím přemýšlím tak mě nenapadá nic jiného než, že bys asi musela mít nějaké speciálně upravené auto ne? Nějaká finta na to, že buď dřeš břichem o volant nebo nedosáhneš na spojku asi těžko bude..
. Zajímavé téma, jsem zvědavá jestli někdo něco vymyslí/nebo už vymyslel.. ![]()
Jinak, můj muž měl i 140 kg, a do filcky se vešel
a vešel se i do Tvinga, ale v tom vypadal jak de.il
a když jeli s kámošem co měl taky kolem 140 a dva metry tak jsem ho odmítala na ulici zdravit ![]()
@Anonymní píše:
SÍM VÁS..a boubelky.. je myšleno hluboce nad 100 kg..
to bude vypadat, že si dělam srandu .ale je to fakt vážná věc.
Jsem zvědava jestli se najde někdo, kdo mi doda odvahy. Mě sr totiž ani ted do ty autoškoly nechce.
Myslím, že to je jasné
. Děda má určitě přes sto kilo (tak 120 odhadem) a za volant se vleze v pohodě (dokonce míval broučka)..
No já sice nemám ani 50kg, ale zároveň nemám ani 160cm, takže mám úplně stejný problém jako ty. Měli jsme jednu Hondu, kde i když jsem si přirazila sedadlo nejblíže k volantu, tak jsem na tu spojku sotva dosáhla. Nemluvě o tom, že kdyby při nehodě vystřelil airbag, asi mi urve hlavu. Takže vybírat autoškolu a následně vlastní auto tak, aby prostor pro nohy nebyl moc hluboký. Třeba stará felicie byla v tomhle dobrá ![]()
@Naděje píše:
@K.Black volala jsem jim.auta mají 2 pandu s klasika převodovkou a fiat marea s automatem.je to malička autošk.
no tak bych tam šla a zkusila co mi půjde lépe
nevidím na tom nic špatného nebo ponižujícího
a teda závidím ten automat, to by se mi v autoškole hodilo, ta spojka mě málem stála zdraví a instruktora taky ![]()
@K.Black píše:
no tak bych tam šla a zkusila co mi půjde lépenevidím na tom nic špatného nebo ponižujícího
a teda závidím ten automat, to by se mi v autoškole hodilo, ta spojka mě málem stála zdraví a instruktora taky
Taky bych si to šla do autoškoly vyzkoušet - popřípadě pak hledat jinou a zase zkoušet. Z toho automatu bych ale v autoškole až tak nejásala - automat zvládne každý, myslím, že by se mělo učit na normálním (alespoň dokud se taková auta prodávají
) přechod na automat je ok. Ale učit se na automatu a pak řídit ve felině to mi přijde maso
. Radši těžko na cvičišti a lehko na bojišti nežli naopak..
Prosímtě a kolik měříš? já teda nemám přez 100 ale když jsem byla těhotná tak jsem měla pořád břicho od volantu sice 5cm ale měla a měřím jen 158cm.
Každopádně věta A jako hubnout kvůli autoškole se mi teda nechce. mě docela zarazila.
@marieondatra Myslím, že nejen tebe ![]()
Ono to tak bývá no…kdo chce tak se snaží, kdo nechce…tak třeba nemůže dělat řidičák no..
![]()
Nicméně jak psala, tak tady nebude až tak problém v tloušťce jak v tom, že je krátká a nedosáhne na pedály. Takže jak už tu padlo, hledat autoškolu, resp. auto kde to půjde.
Ahojky,
chci se vás zeptat – vás xxxl co vlůastníte řidičák nebo se ho právě chystáte dělat stejně tak jako já.
Chci se zapsat do kurzu a včera jsem zjistila, že jako do naší filcky mám prostě problém se nasoukat, (jsem malá a silná).Jako zasednu za volant, že mě dře břicho to je vám asi boubelkam jasný. Jenže ja ani přes veškerou upravu prostě pořádně nedosahnu na spojku.
A jako hubnout kvůli autoškole se mi teda nechce.
Navíc autoškola ma docela malé autí -pandu fiata a to se mi zda obzvlášt malý. Tuhle školu jsem vybrala na doporučení nejen kvůli ceně a jako nerada bych hledala jinde.
Můžete napsat prosím svoje zkušenosti? Jestli tady teda někdo takový je.
Kdo by měl podobný problém.
Předem se omlouvám za anonymitu.
K.