V kolik budit, nebo nechat vyspat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
31.3.14 09:20

@evulkanov nebudit - dát mu pár dní.. my jsme všichni po změně úplně pitomí, kéž by nás někdo nechal vyspat - ale kluk chodí do školy, tak vstávat musí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
31.3.14 09:35

Nebudila bych, spis bych postupne posupovala ukladani do postele na drivejdi hodinu a on si zvykne. Nas smoula je sice jeste prte oproti tvemu, ale taky to ma prehozene. Respekt k posunu casu zadny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
31.3.14 09:37

@marrlinka no, na drivejsi hodinu to nejde. resp.jde, ale stejne dela binec v postylce. vzhledem k tomu, ze jeste ted spi, tak dnes bude veselo hooodne dlouho do noci. a nebo ho nedat spat odpoledne, ale to mi prijde jeste maly na to, aby byl bez spanku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41585
31.3.14 09:40

@evulkanov Já bych nebudila, bude pak jen nedospalej a protivnej…neboj, ono se to časem zase samo upraví, tak jak to bylo dřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
31.3.14 09:46

Trošku jsem tam nepochopila jestli teda chodí nebo nechodí spát po to obědě. Píšeš že usne po obědě, vynahradí si to a přitom spát po obědě nechodí.. tak jak teda :think: Jinak můj 3leťák už mi půl roku odmítá odpoledne spát.. občas usne když mu pustím pohádky ale jinak ne. Ale většinou vydrží do večera bez větších problémů a chodíme spát kolem 8. A vstáváme v 7-8. Ale tak oni mi na tak „brzký“ spánek neprotestují mladší určitě ne ten je ospalej a starší by sice rád blbnul ale jak zhasnu tak je už naučenej že zapadne do postele… jenže spíme všichni na letišti spolu takže jdeme spát spolu.. já přečtu 2 pohádky a pak ležím, hraju si na mobilu a čekám až usnou. A ani to dlouho netrvá.. pak se na chvíli odklidím do kuchyně ale poslední dobou jdu za chvíli spát taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
31.3.14 09:52

@evulkanov Dcera,14 měsíců, spí úplně stejně. Chodí spát mezi 19 - 20 h a vstává mezi 7 - 8 h ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
31.3.14 10:29

@TereuliJa kdyz vstava mezi 7-8, jde spat pak mezi 12.30-13.00. ted, jak vstava pozdeji, tak driv jak ve 2 neusne a spi tak 1,5-2 hodky. takze uvidim, jak to bude dneska, kdyz vstaval v 9.45. a hlavne vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí