V noci mě budí šepot

Anonymní
8.4.19 10:36

V noci mě budí šepot

Ahoj, nedávno jsem se vzbudila na to že na mě někdo šeptá. Moc jsem tomu v tom polospánku nerozuměla. V pokoji spím s přítelem a mým 9 mesíčním synem. Když jsem se vzbudila a rozhlédla se všichni klidně spali. Tohle se mi stávalo kdysi když jsme se nastěhovali s mamkou do nového bytu, kde údajně umřel starší pán ošklivou smrtí.. často jsem se budila na to že na mě někdo šeptá mé jméno, nebo ať vstanu ať se probudím. Ale strach jsem z toho neměla, necítila jsem nějakou špatnou energii. Stalo se tohle už někomu? Já jsem těmto věcem otevřená.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
143
8.4.19 10:49

Kdyby se mi to stalo, objednám se na psychiatrii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.4.19 10:56

Jo, mne se to stává v tom stavu těsně před probuzením. Nadprirozeneho na tom teda nehledam nic, proste jen dozvuk podvědomí ze snu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
8.4.19 11:25
@Tichošlápek píše:
Jo, mne se to stává v tom stavu těsně před probuzením. Nadprirozeneho na tom teda nehledam nic, proste jen dozvuk podvědomí ze snu.

Taky tak, nebo těsně před usnutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
8.4.19 11:29

Taky se mi to stává, někdy mě budí dotyk nebo ťukání, přitom jsem třeba sama doma - beru to jako hru mozku, dozvuk snu, nic nadpřirozeného :) ne že bych se teda nelekala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
8.4.19 11:47

@zimniden proč hned psychiatrie??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.4.19 11:54

@mayecka bylo by to prostě první, co by mě napadlo…schizofrenie? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.19 12:40

@zimniden :lol: :lol: :lol: :lol: to by tam byla půlka státu :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
143
8.4.19 12:45
@Anonymní píše:
@zimniden :lol: :lol: :lol: :lol: to by tam byla půlka státu :lol: :lol: :lol:

Možná, nevím :) soudím to podle sebe a svého okolí, neznám nikoho kdo by slyšel šepot no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
8.4.19 12:49

To se mi stává taky. A většinou je to lednice. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.4.19 12:54

@samá práce a co říká? otevři mě a vyjez? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
8.4.19 13:00
@Anonymní píše:
Ahoj, nedávno jsem se vzbudila na to že na mě někdo šeptá. Moc jsem tomu v tom polospánku nerozuměla. V pokoji spím s přítelem a mým 9 mesíčním synem. Když jsem se vzbudila a rozhlédla se všichni klidně spali. Tohle se mi stávalo kdysi když jsme se nastěhovali s mamkou do nového bytu, kde údajně umřel starší pán ošklivou smrtí.. často jsem se budila na to že na mě někdo šeptá mé jméno, nebo ať vstanu ať se probudím. Ale strach jsem z toho neměla, necítila jsem nějakou špatnou energii. Stalo se tohle už někomu? Já jsem těmto věcem otevřená.

Ahoj,

kdysi jsem četla krásně racionální vyvětlění tady tohodle, protože jsem jako dítě měla zážitek, kdy naproti postele babička měla zrcadlo a já se kdysi probudila a slyšela jsem funění, hučení a v tom zrcadle jsem viděla dvě červené oči - nemohla jsem se ani hnout a pak jsem asi hodinu potichu brečela do polštáře - po letech, v dospělosti, jsem začala hledat odpovědi a jde prý o to, že:
Tělo ještě spí, ale mozek se už probouzí - není přechod ze spánku do reality, ale jde to rovnou. Takže nám jdou myšlenky ze spánku (což jsou prý vteřinky), ale už se probouzíme a máme pocit, že někdo na nás mluví, ale jsou to dozvuky snu. Zároven tělo ještě není plně pod vedením, takže se zdá těžké, a jakoby nám někdo/něco bránilo v pohybu.

Osobně v tom ale nějaké mírné nadpřirozeno vnímám. Ale pokud jsi spíše racionální, než ezoterice nakloněná, tak v tom nic nehledej. Je to normální a děje se to více lidem.

Třeba minulý týden jsem říkala muži, že jestli si myslí, že když mě o půlnoci probudí, že budu na něj milá, že se pěkne plete. Nechápal co myslím, tak jsem mu říkala, že v noci jsem slyšela, jak mě oslovuje jménem a zkouší tak, zda spím. V klidu polkl sousto a říkal mi „Nechci tě strašit, nic v tom nehledej, ale já jsem usnul a spal celou noc, takže jsem to asi těžko byl já.“ :nevim: dala bych ruku do ohně za to, že mě 2× oslovil jménem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
8.4.19 13:04

Spánková paralýza jak vyšitá. Taky ji mívám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie