V rodině samí kluci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6873
5.1.14 07:58

Spíše bych se obávala dvojčat a pohlaví neřešila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
5.1.14 08:02

@Luljeta těžko říct, věřit…držím palce ať to vyjde :palec:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
5.1.14 08:09

Moje věštecká koule mi řekla, že budeš mít dvojčata - holku a kluka :pankac: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
5.1.14 08:10
@kve-tinka píše:
Spíše bych se obávala dvojčat a pohlaví neřešila :mrgreen:

přesně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3284
5.1.14 08:20

No, v manželově rodině je to samej kluk, manžel má 2 bratry a jednu sestru, mezi dětmi těchto sourozenců je jen jediná holka, jinak maj všichni kluky, my taktéž, takže já věřím, že na tom něco bude a spíš se připrav na chlapečka ;) a naopak, já mám 4 sestry, můj táta jaksi ty kluky nějak neumí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
5.1.14 08:22

@Luljeta a na svou rodinu moc nekoukej, záleži na chlapoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
5.1.14 08:31

U memo muze v rodine jen kluci-bratr, bratranci, stryckove, dvojcata synovci. V tehu rikal, ze ultrazvuk nepotrebujem, ze to bude kluk. A vida-krasna holcicka. Dr. rikala, ze vajicka slovanskych zen si vybiraj spis zenske spermie. Manzel je cizinec. Asi vtip ci co:-) :-)
Takze bych to nevzdavala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2266
5.1.14 08:39

V rodině mého muže je po 6 generací jen a jen kluci. 4vnuci(naše děti a synovečkové) 2kluci(můj muž a jeho bratr)n5kluků( děda a jeho bratři) 3kluci(praděd)… u nás překvapení v podobě holčičkx by bylo veliké. směju se že už u nich musí být nějaká mutace čico, tolik kluků v jedné linii 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.1.14 08:39

Moje babička má 5 dětí samý holky a 2× z toho to byla dvojčata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
5.1.14 08:42

Moje sestra dva kluky, druha kluk, sestrenka 4kluky, druha tri kluky, ja dva kluky a ted holcicka.na doporuceni kamaradky jsem cetla knizku-jak si zpravne prat. Proste jsem uz pred tehu i v dobe poceti stale myslela na to ze je to holcicka-tezko se to popisuje, ale ja si byla jista. Vsichni si tukali na hlavu nikdo mi neveril a holcicka je tady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
5.1.14 09:06

Z naší strany jsou samé holky, z mužovo se umí klucí.
A co asi máme doma? Kluka a druhý je na cestě.
Pohlavím bych se netrápila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
5.1.14 09:12

A jaká je pravděpodobnost, že budu mit po třech klukach holku? :-))))) prostě se nech překvapit. Já se taky nechala a čekáme třetího kluka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
5.1.14 09:14

Muj tata ma bratra, ten ma 1 holku, moje mama ma bratra, ten ma holku a kluka, ja jsem ze 3 sourozencu, vsechny holky, 1. segra ma 2 holky, mladsi segra zatim bezdetna, manzelova matka ma 1 bratra, jeho otec 3 bratry a 1 sestru, manzel ma bratra, ten ma holku a kluka a my mame taktez holku a kluka.
Takze sanci na jedno nebo druhe pohlavi mas 50:50, ale o pohlavi preci nejde ne? hlavne aby miminko bylo zdrave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.1.14 09:16

Moje kamaradka je z dvojcat a ma starsi bratry taky dvojcata, jen teda maji jine otce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
5.1.14 09:38
@Luljeta píše:
Mého přítele rodina má potomky samé kluky. Já bych si moc přála holčičku

No šance je 50 na 50, ale spíš by mě zajímalo proč v jiné diskuzi píšeš o tom, že máš manžela, malou cácorku a další mimi na cestě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová