Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1 píše:
pak jen dodal, ze za dosavadnich 22 let asi mel na taliri tolik slin, ze se mi obratil zaludek podruhe
Takhle to nemůžeš brát
Ty se nelibas? To jsou litry a litry slin. O spermatu/poševním sekretu nemluvě.
Mně by vadilo to vidět. A hooodne. To chápu. Ale jinak… Co člověk ví, co hospodyně s jídlem vyvadela. ![]()
@Božislava píše:
Tak jídlo vařenou olizovanou vařečkou bych nejedla.
Tak ona ti to kuchařka neřekne, ze ![]()
Ještě jsem neslyšela: tohle maso jsem pekla chvíli a pak si na pár hodin odběhla, maso nechala válet při pokojové teplotě, poradně olizala vidličku, kterou jsem ho obracela, a dopekla. dobrou chuť.
Co oči nevidí, znáš to. ![]()
Tak se taky hlásím, že takto nepeču a dovolím si říc, že by mě to ani nenapadlo ![]()
Prostě jdu péct a vím kolik na to mám času
Zase kuře se tak dloho nepeče a kachna pokud se naporcuje tak se nepeče nějakéo 3 h.. ![]()
@Bábrdl píše:
Takhle to nemůžeš brátTy se nelibas? To jsou litry a litry slin. O spermatu/poševním sekretu nemluvě.Mně by vadilo to vidět. A hooodne. To chápu. Ale jinak… Co člověk ví, co hospodyně s jídlem vyvadela.
Ja to tak neberu, i kdyz pro nej to byla milovana babicka, ktera ho vychovala a tak by nejake oliznuti asi ani neresil, pro mne to tenkrat byla cizi neprijemna stokilova bába, kterou jsem videla podruhy v zivote a poprve u nch jedla, teda nejedla… ![]()
Navic teta o tom Olizovani moc dobre vedela, kdyz tam byla tak nandavala radeji sama a ve slabe chvilce se priznala, ze to nenavidi uz od detstvi, ze to je nechutnost podobna jako naslinenemu kapesniku a utreni tvari… ![]()
Stejne nechutne jako kdyz matka olizne diteti spadly dudlik ![]()
@Hanka1 co dudlík, ale když plivne na kapesník a utírá pusu.. To jsem nesnášela jako dítě, a pamatuji si to dodnes.. nikdy jsem to dětem neudělala a pokud bly třeba od nanuku a nic při sobě řeknu narovinu, že jsme to utřeli do hrany rukávu a rukáv ohrnuly, aby nešel jak prase.
@Hanka1 píše:
Ja to tak neberu, i kdyz pro nej to byla milovana babicka, ktera ho vychovala a tak by nejake oliznuti asi ani neresil, pro mne to tenkrat byla cizi neprijemna stokilova bába, kterou jsem videla podruhy v zivote a poprve u nch jedla, teda nejedla…![]()
Navic teta o tom Olizovani moc dobre vedela, kdyz tam byla tak nandavala radeji sama a ve slabe chvilce se priznala, ze to nenavidi uz od detstvi, ze to je nechutnost podobna jako naslinenemu kapesniku a utreni tvari…
Stejne nechutne jako kdyz matka olizne diteti spadly dudlik
Myslím, žes nečetla, co jsem psala. ![]()
@Bábrdl píše:
Myslím, žes nečetla, co jsem psala.
Jako o libani, posevnim sekretu a spermatu? Ale jo cetla, telesne sekrety mych blizkych mi nevadi,ale sliny ano.
V zivote bych ditku neutrela pusu naslinenym kapesnikem nebo olizla dudlik fuj
stejne tak nejsem vyznavacka francouzaku az do krku, kdy dotycny vam jazykem projede celou ustni dutinu vcetne mezizubnich prostor
za mlada v puberte, pokud jsem se libala s nejakym slintakem, tak jsem ho pak radeji poslala do obehu nebo prenechala kamaradce, aby ta mi vynadala, co je to za tragickeho libace
![]()
Sliny se mi proste ekluji i u cizich deti - takove to uslintane brecici dite vekove 2-3 roky plus s nudli u nosu mi prijde osklive a nezridka na
a klidne to priznam… ![]()
@Bábrdl píše:
Takhle to nemůžeš brátTy se nelibas? To jsou litry a litry slin. O spermatu/poševním sekretu nemluvě.Mně by vadilo to vidět. A hooodne. To chápu. Ale jinak… Co člověk ví, co hospodyně s jídlem vyvadela.
Bohužel vím o tom, že v USA zatkli člověka-dvoumetrového černocha, černého jak bota, jak do jídla přidaval schválně svoje sliny a přišlo se na to, že vystavil video na sociálních sitích…
Tady v restauracích se to snad neděje??
@Božislava píše:
Bohužel vím o tom, že v USA zatkli člověka-dvoumetrového černocha, černého jak bota, jak do jídla přidaval schválně svoje sliny a přišlo se na to, že vystavil video na sociálních sitích…Tady v restauracích se to snad neděje??
Po chybuju, že na nebezpečnost slin má vliv barva kůže nebo stavba těla ![]()
@Hanka1 píše:
Jako o libani, posevnim sekretu a spermatu? Ale jo cetla, telesne sekrety mych blizkych mi nevadi,ale sliny ano.V zivote bych ditku neutrela pusu naslinenym kapesnikem nebo olizla dudlik fuj
Sliny se mi proste ekluji i u cizich deti - takove to uslintane brecici dite vekove 2-3 roky plus s nudli u nosu mi prijde osklive a nezridka nastejne tak nejsem vyznavacka francouzaku az do krku, kdy dotycny vam jazykem projede celou ustni dutinu vcetne mezizubnich prostor
za mlada v puberte, pokud jsem se libala s nejakym slintakem, tak jsem ho pak radeji poslala do obehu nebo prenechala kamaradce, aby ta mi vynadala, co je to za tragickeho libace
![]()
a klidne to priznam…
Sliny jsou hnus ![]()
@Bábrdl píše:
Po chybuju, že na nebezpečnost slin má vliv barva kůže nebo stavba těla
Sliny jsou hnus. Ale to video bylo výživné. Ztratila jsem chuť na oběd. P.s: Dělala jsem ho sice sama, ale pořád jsem to měla před očima!
![]()