Vadí tato příprava masa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
24.3.19 10:49
@Hanka1 píše:
pak jen dodal, ze za dosavadnich 22 let asi mel na taliri tolik slin, ze se mi obratil zaludek podruhe :poblion:

Takhle to nemůžeš brát :P Ty se nelibas? To jsou litry a litry slin. O spermatu/poševním sekretu nemluvě.

Mně by vadilo to vidět. A hooodne. To chápu. Ale jinak… Co člověk ví, co hospodyně s jídlem vyvadela. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.3.19 10:53
@Božislava píše:
Tak jídlo vařenou olizovanou vařečkou bych nejedla.

Tak ona ti to kuchařka neřekne, ze :mrgreen:
Ještě jsem neslyšela: tohle maso jsem pekla chvíli a pak si na pár hodin odběhla, maso nechala válet při pokojové teplotě, poradně olizala vidličku, kterou jsem ho obracela, a dopekla. dobrou chuť.

Co oči nevidí, znáš to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.3.19 11:00

Tak se taky hlásím, že takto nepeču a dovolím si říc, že by mě to ani nenapadlo :nevim:
Prostě jdu péct a vím kolik na to mám času :mrgreen: :nevim: Zase kuře se tak dloho nepeče a kachna pokud se naporcuje tak se nepeče nějakéo 3 h.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
24.3.19 11:39
@Bábrdl píše:
Takhle to nemůžeš brát :P Ty se nelibas? To jsou litry a litry slin. O spermatu/poševním sekretu nemluvě.Mně by vadilo to vidět. A hooodne. To chápu. Ale jinak… Co člověk ví, co hospodyně s jídlem vyvadela. :pankac:

Ja to tak neberu, i kdyz pro nej to byla milovana babicka, ktera ho vychovala a tak by nejake oliznuti asi ani neresil, pro mne to tenkrat byla cizi neprijemna stokilova bába, kterou jsem videla podruhy v zivote a poprve u nch jedla, teda nejedla… :poblion:

Navic teta o tom Olizovani moc dobre vedela, kdyz tam byla tak nandavala radeji sama a ve slabe chvilce se priznala, ze to nenavidi uz od detstvi, ze to je nechutnost podobna jako naslinenemu kapesniku a utreni tvari… :poblion:

Stejne nechutne jako kdyz matka olizne diteti spadly dudlik :poblion:

• Citovat
  • Upravit
14335
24.3.19 11:42

@Hanka1 co dudlík, ale když plivne na kapesník a utírá pusu.. To jsem nesnášela jako dítě, a pamatuji si to dodnes.. nikdy jsem to dětem neudělala a pokud bly třeba od nanuku a nic při sobě řeknu narovinu, že jsme to utřeli do hrany rukávu a rukáv ohrnuly, aby nešel jak prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.3.19 13:59
@Hanka1 píše:
Ja to tak neberu, i kdyz pro nej to byla milovana babicka, ktera ho vychovala a tak by nejake oliznuti asi ani neresil, pro mne to tenkrat byla cizi neprijemna stokilova bába, kterou jsem videla podruhy v zivote a poprve u nch jedla, teda nejedla… :poblion:

Navic teta o tom Olizovani moc dobre vedela, kdyz tam byla tak nandavala radeji sama a ve slabe chvilce se priznala, ze to nenavidi uz od detstvi, ze to je nechutnost podobna jako naslinenemu kapesniku a utreni tvari… :poblion:

Stejne nechutne jako kdyz matka olizne diteti spadly dudlik :poblion:

Myslím, žes nečetla, co jsem psala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
24.3.19 18:58
@Bábrdl píše:
Myslím, žes nečetla, co jsem psala. :mrgreen:

Jako o libani, posevnim sekretu a spermatu? Ale jo cetla, telesne sekrety mych blizkych mi nevadi,ale sliny ano.

V zivote bych ditku neutrela pusu naslinenym kapesnikem nebo olizla dudlik fuj :poblion: stejne tak nejsem vyznavacka francouzaku az do krku, kdy dotycny vam jazykem projede celou ustni dutinu vcetne mezizubnich prostor :poblion: za mlada v puberte, pokud jsem se libala s nejakym slintakem, tak jsem ho pak radeji poslala do obehu nebo prenechala kamaradce, aby ta mi vynadala, co je to za tragickeho libace :mrgreen: :mrgreen:

Sliny se mi proste ekluji i u cizich deti - takove to uslintane brecici dite vekove 2-3 roky plus s nudli u nosu mi prijde osklive a nezridka na :poblion: a klidne to priznam… ;)

• Citovat
  • Upravit
7333
24.3.19 20:25
@Bábrdl píše:
Takhle to nemůžeš brát :P Ty se nelibas? To jsou litry a litry slin. O spermatu/poševním sekretu nemluvě.Mně by vadilo to vidět. A hooodne. To chápu. Ale jinak… Co člověk ví, co hospodyně s jídlem vyvadela. :pankac:

Bohužel vím o tom, že v USA zatkli člověka-dvoumetrového černocha, černého jak bota, jak do jídla přidaval schválně svoje sliny a přišlo se na to, že vystavil video na sociálních sitích… :( Tady v restauracích se to snad neděje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.3.19 21:10
@Božislava píše:
Bohužel vím o tom, že v USA zatkli člověka-dvoumetrového černocha, černého jak bota, jak do jídla přidaval schválně svoje sliny a přišlo se na to, že vystavil video na sociálních sitích… :( Tady v restauracích se to snad neděje??

Po chybuju, že na nebezpečnost slin má vliv barva kůže nebo stavba těla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.3.19 21:11
@Hanka1 píše:
Jako o libani, posevnim sekretu a spermatu? Ale jo cetla, telesne sekrety mych blizkych mi nevadi,ale sliny ano.

V zivote bych ditku neutrela pusu naslinenym kapesnikem nebo olizla dudlik fuj :poblion: stejne tak nejsem vyznavacka francouzaku az do krku, kdy dotycny vam jazykem projede celou ustni dutinu vcetne mezizubnich prostor :poblion: za mlada v puberte, pokud jsem se libala s nejakym slintakem, tak jsem ho pak radeji poslala do obehu nebo prenechala kamaradce, aby ta mi vynadala, co je to za tragickeho libace :mrgreen: :mrgreen:

Sliny se mi proste ekluji i u cizich deti - takove to uslintane brecici dite vekove 2-3 roky plus s nudli u nosu mi prijde osklive a nezridka na :poblion: a klidne to priznam… ;)

Sliny jsou hnus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
24.3.19 21:22
@Bábrdl píše:
Po chybuju, že na nebezpečnost slin má vliv barva kůže nebo stavba těla :think:

Sliny jsou hnus. Ale to video bylo výživné. Ztratila jsem chuť na oběd. P.s: Dělala jsem ho sice sama, ale pořád jsem to měla před očima! :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová