Vadí vám metříky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
15.3.06 10:12

Ahoj,
když jsem potratila a našla emimčo,tak první věc,která se mi tu moc zalíbila,byli metříky.
Je to ktásné,je v tom naděje,že i já jednou budu mít těhulkovský metřík.
Ráno vstanu a první co udělám,podívám se na metříky,jak na tom dnes holky sou.Komu se co blíží a jak které miminko roste.
Metříky jsou veselé a dávají smysl.Aspoň mě 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
15.3.06 10:39

holky, mě vůbec nenapadlo, že se metřík dá vypnout-jak???? dole odkliknout zakázat HTML a značky, nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
15.3.06 10:44

stačí, když dole nemáš fajfku u Připojit podpis, potom se nezobrazí, nebo potom v nastavení, to ho vypneš úplně. Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315

Kdyz zrusis pripojit podpis, tak metrik v odpovedi mit nebudes......

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315

Tak Ivca me predbehla:-)

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
15.3.06 10:45

Ahoj Missorko,
metříky mi na emiminu vůbec nevadí, dokonce bych je uvítala i v deníčcích…

Mám bohužel taky špatnou zkušenost, 2× jsem potratila, po druhém potratu jsem už emimino znala a přidala se do diskuze Otěhotnění po potratu…, kde už byla většina holek těhulek. Jejich metříky mi dávaly naději, že i po ztrátě miminka můžu nakonec nosit pod srdíčkem zdravé miminko, a těšila jsem se, až si po šestinedělí udělám metřík taky, aby mi bylo trochu veseleji.

Teď jsem snažilka, mám po IVF a příští týden se dozvím, jak to bylo úspěšné, jestli jsem těhulka a jestli budu mít miminko jedno nebo dvě.
Proto mám teď dva metříky, jeden „snažilkovský“ a jeden, který mi počítá dny do testování. Ale v Kattyině diskuzi jsem je nepoužila, prostě jsem v tu chvíli cítila, že to není vhodné.

Na druhou stranu souhlasím s tím, že smazáním metříku nesmažeme děti, ať už jsou v bříšku nebo na světě. Pro mě bylo těžší (a i teď po půl roce od potratu mi to někdy přijde líto, přestože to každému přeju, protože zdravé miminko je svým způsobem dar) vidět těhulky a maminky s kočárky „naživo“, než vidět tady metříky. Ale to je určitě velice individuální a záleží na psychické náladě toho, koho se to zrovna týká.

Všem čekatelkám, snažilkám, těhulkám a maminkám přeju, aby se dočkaly svého zdravého uzlíčku štěstí, i když je ta cesta někdy dlouhá a smutná

Inka - snažilka s metříky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
15.3.06 11:01

Ahojky,

mě metříky nevadí. Co se týká katty, tak metřík jsem nechala. Beru to tak, že na ni a miminko nemyslíme jen my, ale i ti naši uzlíčci. Přiznám se, že mě ani nenapadlo, že by to mohlo vadit. Nedokážu to ale posoudit, protože jsem si nic tak bolestného nezažila a doufám, že ani nezažiju.

Klára a Peťulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
15.3.06 11:04

ahoj,

mne metriky nevadia, mozno vadili ked rana bola cerstva (ako pisala asha), ale je to to samy ako fotky miminek a pri podpise +Xtt. svet sa toci dalej a my, ktore sme zazili bolest sa s tym musime zmierit. jednoducho inac to nejde.

viem si ale z praktickeho hladiska predstavit, ze to moze zaberat web priestor, ci sa mylim? v takom pripade to necham na administratora/ku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
15.3.06 11:36

Zcela záměrně jsem náš metřík v diskuzi o Katty a jejím miminku odstranila,protože člověk by měl dopředu myslet na to,že když reaguje na takovéto téma tak se nehodí,tam přidávat metřík s čímkoli co se miminek týče včetně utz fotek. Jinak mi vůbec nevadí,spíš naopak si myslím,že usnadňují orientaci.Nijak mi načítání stránek nezpomalují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
15.3.06 12:06

Je fakt, že fotky utz mě zarazili v příspěvku u Katty, ale mětříků jsem si ani moc nevšimla, spíš fotek dětiček, ale mětřík jsem raději smázla, nevíme jak to všechno Katty prožívá, tak raději nechci „sypat sůl do rány“.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
15.3.06 12:21

Metříky na emiminu mě baví a dost na ně dám, také bych je uvítala v denníčcích, nicméně pokud jde o diskusi Katty, kdybych tam reagovala metříky bych nepřipojila, nějak by mi to ohled k její situaci nedovolil. To je můj zcela soukromý názor a s tím, že děti a těhule neschováme nesouvisí

A myslím, že Missorčinu upozornění není co vytknout, spíše pochválit, pochopila jsem ho jako upozornění, že metřík jde u jednotlivého příspěku nezobrazit.

A nehlasovala jsem, moc v tomto případě nechápu význam, je to pro mě citlivá a soukromá věc
pa Mia

• Citovat
  • Upravit
695
15.3.06 12:53

Chápu, že pro maminky, které o své miminko přišly může být bolestivé vidět metříky. Pak tedy, když se dají vypnout, lze je v určitých diskusích dát pryč. Pak by ale pro ně nebylo vhodné si číst ostatní diskuse, kde metříky jsou.
Jenže v nastavení je můžete buď vypnout natrvalo a nebo dočasně. Když je opět zatrhnete, objeví se zpět. A chcete je odstranit opravdu ze všech diskusí? To bychom ale potom museli i zrušit fotogalerii a nakonec na Internetu se všude možně dají najít miminka. :roll:
 Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
15.3.06 13:04

Marki
myslím, že se mýlíš, teď odkliknu boxu zatržení u „Připojit podpis (podpis můžete změnit ve vašem nastavení)“
a metřík u této konkrétní reakce nebude

Mia

• Citovat
  • Upravit
mia
15.3.06 13:10

Marki

a teď nechám defaultní zškrtnutí a bude, ostatního se to netýká to by se muselo měnit v nastavení, jestli to dobře chápu

Mia

• Citovat
  • Upravit
695
15.3.06 13:12

Právě jsem to vyzkoušela.
A máš Mio pravdu. Stačí v konkrétním příspěvku nezatrhnout „připojit podpis“. V nastavení zůstane a v konkrétním příspěvku zmizí.
Tak fajn. Teď souhlasím.
Ahoj, Marki ........... Šup a zmizí i v tomhle příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová