Váha partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
911
13.1.26 11:55

Váha má si mě váží-asi dvakrát měsíčně. S mou hmotností je to různé, po vánočním cukroví každoročně hrůzné, ale zatím jsem to jako správný kohůt vždy do plavek vyskákal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
13.1.26 12:20
@Mmmrkvička píše: Více

Manžel má rád třeba jerky maso. Místo salámu🙂 On je hubený, ale u něj jsem zas řešila cholesterol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14710
13.1.26 12:40
@Cizinka 999 píše: Více

Jeee to mas hodne podobne jako ja :D v puberte jsem mela 60-62 a velikost M, coz mi prislo vic, absolutne nejdéle ideal 58 a velikost S, kalhoty 36, jednu dobu jsem mela i 56 a velikost XS a uz to bylo příliš malo, sama sobě jsem se nelíbila. Ted mam 70 a velikost S a kalhoty 38, jsem spoko a váhu vůbec neřeším, cca jednou za půl roku se orientačně převážím u někoho, kdo váhu doma má :D U jedněch známých se z toho stala společenská zábava, vážili jsme se všichni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
13.1.26 12:50

Já 164 cm, 74 kilo, nabrala jsem po lécích a teď se to snažím zredukovat, jinak běžnou váhu mám 55-60 kilo
Muž 190 cm, 116 kilo, má takový ten fotrovsky pupík a ještě břišní kýlu k tomu, takže musí zhubnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VěčnáNeurotička
13.1.26 12:52

Já 170 cm a 72 kg (podle všech extrémně tlustá) a přítel 185 kg a 85 kg a nepřibere ani když nejí zdravě.

• Citovat
  • Upravit
37144
13.1.26 13:03

Rekla bych, ze většina bude tech nezdravě vařících. Se občas koukni lidem do nákupních vozíků, až půjdeš nakoupit. Samé limonády, brambůrky, sladkosti, uzeniny, tuny bílého pečiva, misto jogurtu monte apod a v lepším případě hora polotovaru. A treba zelenina pak hnije v přepravkách a nikdo to nekupuje.
Ja to jedu tak 90% zdravé jidlo a 10% ujíždím, taky to nedodržím úplně striktně, koupim sem tam nějakou sušenku, kus šunky, limonádu (to spis teda kdyz cekam návštěvu, deti to moc nechtějí, tem beru spis treba ochucenou minerálku, kdyz uz nechtějí čistou vodu), občas třeba mraženou pizzu, kdyz se nestíhá… i v okolí mam spis ty, co jedí nezdravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2982
13.1.26 13:24

Ja mam 175 a 55 kg. Mel jsem jeste pred tydnem a pul 52, ale ted jsem zacala vic jist, tak vaha jde hned nahoru. Chtela bych do tech 60 kg. Manzel 170 cm a 64 kg. Decka obe hubene. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.1.26 13:57

Já 172 cm a 63 kg, manžel 192 cm a 96 kg, ještě nedávno to ale bylo 92! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
13.1.26 14:03

On 125kg/185cm a já 53kg/167cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.26 14:49
@Markyta833 píše: Více

Nebreč, já mám od porodu stále kila nahoře, a ne a ne to shodit :roll: na 162 cm mám 70 kg. Ale tlustě nevypadám :think: tak se uklidňuji tím, že se mi po každodenním cvičení a fyzické námaze v práci určitě dělají svaly, které váží víc než tuk :lol: tak třeba je to tak i u tebe :kytka:

Jinak manžel má přes 180 cm a váží 88kg ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.1.26 15:05

Samozrejme ocakavala som nejaku takuto reakciu, ale musim s tebou nesuhlasit.
Moje telo je uplne v poriadku, netrpím podvýživou a dokonca jem mozno kaloricky viac ako mnohí iní ludia, ale nutricne mam velmi vyvazene jedla. Plus skoro cely zivot som sa venovala jazde na koni. Pravidelne chodim na INbody meranie naposledy som bola v decembri 2025 a moje hodnoty su nasledovne:

Vyska 171 cm a telesnej hmotnost 50,0 kg - atleticke zlozenie tela s vyssim podielom svalovej hmoty a nizkym mnozstvom telesneho tuku. Percento telesneho tuku dosahuje priblizne 15 %, co zodpoveda 7,5 kg tukovej hmoty. Uroven visceralneho tuku je na hodnote 3, co predstavuje velmi priaznivy stav.

Svalova hmota (SMM) dosahuje priblizne 23,5 kg, co je nadpriemerna hodnota vzhladom na celkovu telesnu hmotnost a vysku. Beztukova hmota (FFM) predstavuje priblizne 42,5 kg. Index svalovej hmoty (SMI) je priblizne 6,8 kg/m2.

Celkova telesna voda dosahuje hodnotu priblizne 30,5–31,0 l, proteiny tvoria priblizne 8,1 kg a mineralne latky priblizne 2,9 kg, co zodpoveda vyvazenemu vnutornemu zlozeniu tela.

BMI pri uvedenej vyske a hmotnosti dosahuje hodnotu 17,1. Napriek nizsej hodnote BMI je telesne zlozenie hodnotene ako svalovo vyvazene vzhladom na nizke percento telesneho tuku a vyssi podiel svalovej hmoty.

Celkove hodnotenie zlozenia tela poukazuje na stihlu az atleticku postavu s priaznivym pomerom svalovej a tukovej hmoty. InBody skore dosahuje priblizne 75–78 bodov.

Mam 40 rokov a postava sa mi okrem tehotenstva nezmenila ani raz. Takze by som sa nabuduce vyhla vyjadreniam o podvyzive ak o tom aky ten clovek je, nic neviem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.26 15:17

Já mám 170/90 Manžel 193/127, oba děláme bodybuilding, takže jsou nás pořádné kusy. Jen pro představu mám v pase 75cm.

• Citovat
  • Upravit
4166
13.1.26 15:23
@wildpoppy píše: Více

Muzu se zeptat, jestli mas prirozeny menstruacni cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.1.26 15:42
@Hibou píše: Více

ano mám, dokonca pravidelny (zatial)
preco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3577
13.1.26 15:57

@wildpoppy Akurat si zabudla povedat ze INBODY (=magenta tax) ma obrovsku chybu aj ked dodrzis presne rovnaky stav tela na meranie (vratane rezimu 24h pred meranim), nehovoriac o tom ze bezne pouzitie sarlatanmi rozhodne nezodpoveda spravnemu postupu takze akekolvek vygenerovane udaje su rovnako presne ako udaje z mojej vesteckej gule, uz som to tu vela krat pisal a dalsi 3 obrazovkovy prispevok pisat nemienim :-)

Kopia z diskue kde som o tom pisal: Ked mas 10 kg tuku v skutocnosti tak ti InBody vyvesti cokolvek medzi 7.9kg az 25kg tuku. (a to v tej studii merali presne tak ako sa ma, nie ako to meraju smejdi, asi preto na tom papieri co dostanes nieje uvedena chyba merania :-D )

Uz som sa tu s takymi ludmi pustil do krizku viac krat, zopar prikladov 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 89

K povodnej otazke, momentalne som vyzraty, pretoze som sa nemohol hybat tak ako by som chcel, takze 82kg a 183cm, tuk vsade kam sa pozries, ale tak koncom roka by som mohol byt spat na svojich ~72kg a miesto tuku pomale vlakna, tak to mam rad.

Partnerka cca tie iste kg, akurat ma 175cm, ale ma za sebou niekolko tazkych operacii, takze je to podla mna perfektne OK, skoda ze ona to tak nevnima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...
Datum narození: datum narození
cm
kg

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box