Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@viky23 píše:
Nechcče po něm ta kamarádka něco? proč se vlastně takhle vypatává??![]()
proc by ne…se mnou obcas nejakej kamarad taky poresi co ma za problemy v sexu apod. od toho kamaradi jsou neee..navic tady je to zenska zvedava tak se pta ![]()
Jo, řešili tam nějaký její problémy s partnerem, včetně těch sexuálních
Já vím, že slova nic neznamenají. Beru to ale podle sebe, tak když se mě někdo zeptá, jestli miluju svého přítele, tak bez váhání odpovím, že jasně, že jo. A on - že to je složité…a blablabla
Ano sebralo by mě to -ale v důsledku jde jen o tvou ješitnost ne? Přece jsi celkově spokojená - jeho chování ti lásku dává a na slova si nepotrpíte oba dva - ani ty to neříkáš..tak co..
Vím, že na to budeš ještě nějakou dobu myslet, ale je to tak, že se v tom prostě nerejpej, zbytečně můžeš narušit i to hezké co máte, jen kvůli tvé nejistotě.
A to že chlap je na vážkách - není to jen proto, že prostě se bojí si připustit, že by to bylo navážno, na celý život, prostě to velké a nadosmrti? že si uvědomuje, že ted nastalo něco jiného - že má konečně ve svém věku někoho s kým to může dotáhnout až do důchodu? Možná ho to tak vzalo, že je nejistý - jak už to bývá u chlapů, že se na druhou stranu bojí, aby neztratili svou svobodu..
Já si teda myslim, že člověk který se chová, tak jak popisuješ, psal o Tobě krásně musí milovat. Člověk který nemiluje by přeci nepsal, jak by Tě nepodvedl a jak je spokojený a štastný, jak mu vyhovuješ. Ale nevím…
Asi Tě zarazilo, že napsal, že neví, koho by to taky nezaskočilo, ale jinak o Tobě psal tak, že kdejaký jiný by napsal, že Tě miluje, ale že mu vadí to a to a že v tomhle směru tamto… Myslim si, že je jednoduché napsat jo miluji jí, nebo to říct, to zvládá každý chlap, ale to jak o Tobě psal hezky a jak se k Tobě chová, to je přeci důkaz lásky a myslim, že ten největší.
Mám spousty kamarádů a když jsme se bavili o vztazích, tak každý mi vždy řekl, že mu něco vadí, něco ho obtěžuje, znechucuje…
Nehledej v tom nic špatného, já si myslim, že Tě musí milovat pokud se chová, tak jak píšeš a psal co psal… Tak bud v klidu ![]()
Zakladatelko, na mě to dělá dojem, že tě miluje, jen si zřejmě několikrát nabil držku při předchozích vztazích, když píšeš, že je rozvedenej a měl několik kratších vztahů. Třeba se jen sám bojí to vyslovit, aby neměl strach, že se zase zraní.
Mnohem víc bych přikládala význam tomu co jí psal - že tě má rád, že je s tebou šťastnej a že by tě nemohl podvést. Evidentně odpálil kámošky nápad, že kdyby potkal jinou, tak by tě opustil. Toho bych si vážila víc.
A to že má kamarádku, se kterou tohle probírá, ty nikoho takovýho nemáš? Já třeba jo a taky je to chlap. A jak se říká, že nemůže být kamarádství mezi ženou a mužem bez náklonosti, tak jo, je tam, ale oba víme, že tu hranici nechceme překročit, protože bysme přišli o to přátelství, který by pak už nebylo takový. Takže pokud jí on tohle napíše, že by tě nepodvedl, tak myslím, že to má v hlavě srovnaný.
Jo, kámoška mu psala o sobě, že jí to nějak neklape a že by si s někým chtěla vyjít a zkusit, zda jí to neklapne. A přítel jí na to psal, že on by se nedokázal scházet a milovat se dvěma ženskejma zároveň, že člověk by si měl nejdřív ukončit jedno a potom začít druhý - a na to konto se ho ona ptala, kdyby potkal někoho úplně úžasnýho, kdo by mu hodně imponoval, jestli by byl schopen s ní něco mít nebo se se mnou rozejít, tak napsal že podvést mě ani náhodou a rozejít se, že nikdy neříkej nikdy, ale ne. Pak také psal, že je blbost si začínat někde s někým a bořit něco, kde je člověku dobře.
@Anonymní píše:
Jo, kámoška mu psala o sobě, že jí to nějak neklape a že by si s někým chtěla vyjít a zkusit, zda jí to neklapne. A přítel jí na to psal, že on by se nedokázal scházet a milovat se dvěma ženskejma zároveň, že člověk by si měl nejdřív ukončit jedno a potom začít druhý - a na to konto se ho ona ptala, kdyby potkal někoho úplně úžasnýho, kdo by mu hodně imponoval, jestli by byl schopen s ní něco mít nebo se se mnou rozejít, tak napsal že podvést mě ani náhodou a rozejít se, že nikdy neříkej nikdy, ale ne. Pak také psal, že je blbost si začínat někde s někým a bořit něco, kde je člověku dobře.
No tak vidíš, co víc chceš?
Dulezite je jak to citis… psane slovo ma jednu nevyhodu… nikdy presne nevis, jak to clovek myslel.
byt tebou tak bych vubec nepremyslela nad tim, jestli s nim zustat nebo ne, z jeho chovani je jasne, ze te miluje, ikdyz to treba tak nedokaze rict..
Rika ti to nekdy? Nebo se „jen“ krasne chova? chlapi jsou v tomhle nekdy divni.
neboj, to co ted citis brzy prejde, je to jen momentalni nejistota. ale jak se bude i dal takhle chovat, zapomenes na nejaky psani s kamaradkou…
Ještě taky záleží, jak dlouho s ním zakladatelka je. Protože jak říkám, někomu třeba trvá chvíli, než to dokáže říct, pokud to ovšem netrvá dlouho, tam opravdu potom člověka napadají myšlenky, proč to obchází… ![]()
Jsme spolu 3 roky a neřekli jsme si to ani jednou. On teda na ty sladký řečičky není, nicméně když se ho ona na to zeptala, tak pokud by mě miloval, tak by jí to normálně odpověděl, to není jako by mě vyznával lásku.
![]()
@Anonymní píše:
Jsme spolu 3 roky a neřekli jsme si to ani jednou. On teda na ty sladký řečičky není, nicméně když se ho ona na to zeptala, tak pokud by mě miloval, tak by jí to normálně odpověděl, to není jako by mě vyznával lásku.
ja myslim, ze prave ne. proc by to rikal nejake kamaradce, kdyz to nerekne ani tobe.
a to, ze jste si to nerekli te netrapi???
ja v tom, ze napsal, ze je to slozity vidim spis to, ze te miluje, vi to, citi to, ale nedokaze to presne vyjadrit…
Bud rada! lepsi jak kdyby to byl nejaky typek, co ti to bude rikat na potkani, i vsem okolo a choval by se k tobe jako k nejakymu kusu hadru!
@Anonymní píše:
Nevím, opravdu každý chlap je jiný atd., kdo mě opravdu miloval, ten mi to dřív nebo později řekl. Přesto si myslím, že zakladatelka je zrovna jedna z mála těch „nemilovaných“, které můžou být relativně v klidu, protože jejich vztah na těchto slovech zřejmě nestojí, a tak stejně asi ani tvůj. ![]()
@tanik1912 To je zas druhá věc, že prostě kolikrát je lepší, když ti dokazuje lásku činy nikoli slovy, než aby ti jí dokazoval slovy, ale choval se všelijak. To je potom možná větší nejistota, než v případě zakladatelky. Ideální není ani jedno.
@ArankaC. píše:
@tanik1912 To je zas druhá věc, že prostě kolikrát je lepší, když ti dokazuje lásku činy nikoli slovy, než aby ti jí dokazoval slovy, ale choval se všelijak. To je potom možná větší nejistota, než v případě zakladatelky. Ideální není ani jedno.
ale zase ona pise, ze si to nerikaji… tak pokud ji nechybi, ze ji to nerika, tak bych urcite neresila to, ze to nerika ani kamaradce…
to jak se k ni chova mluvi za vsechny slova…
a druha vec, kterou jsem chtela k tematu dodat… NIKDY NIKAM NELEZTE!!! Pokud nejste pripravene na to, co si prectete… vim to moc dobre z vlastni zkusenosti a mnohokrat si prectete veci, ktere jenom spatne pochopite nebo jsou nejakym zpusobem vytrzene z kontextu a pak je z toho jen a jen trapeni, neduvera, pochybnosti… ![]()