Váhá, zda mne miluje

Anonymní
27.9.12 04:04

Váhá,zda mne miluje...

Ahoj všem, spíše se potřebuji vypsat, jsem z otho špatná. Mám přítele, vše funguje, máme krásný vztah, plnohodnotný sex, chová se ke mě hezky, z jeho chování ke mně opravdu cítím lásku - i když nejsme spolu(jsem v práci) telefenuje mi x krát denně, stará se, pomáhá, v posteli mě rád hladí, pusinkuje, objímá, mazlí se (i po sexu), zkrátka řekla bych chování zaláskovaného člověka…
Včera si psal se svou kamarádkou, se kterou probírali svoje vztahy a bohužel jsem do toho nahlédla :oops:. Psal o mě krásně, jak je mu se mnou fakt moc krásně, že jsme si prostě sedli, jak už nehledá nikoho jiného, jak si to se mnou užívá plnými doušky v posteli, jak mu vztahy přede mnou nevyhovovaly a teď konečně je to něco, co mu dává, co je pro život třebajak si mě hrozně moc váží, jak jsem skvělá atd…nicméně ona se ho v jedné větě zeptala, jestli cítí, že mě miluje a on na to odepsal - to je složité, v tomto směru jsem na vážkách…je mi s ní fajn… :,( :,( :,( Pak už zase samá superlativa, potom mu ona napsala, jestli si on dokáže představit, kdyby potkal někoho, kdo by mu strašně imponoval a ve všem vyhovoval, jestli by se dokázal se mnou rozejít a on jí na to napsal, že sice nikdy neříkej nikdy, ale že NE a že by mi nebyl schopný ani zahnout, milovat se s jinou ženou, když má mne atd…
Jako to je všechno hezký, ALE ta odpověď ohledně toho milování. Jsem z toho v prdeli, čekala bych, dle toho, co z něj vyzařuje, že odepíše jasně že JO. Celou noc se mi to přehrává v hlavě, nevím jak se s tím poprat, jestli vůbec zůstat…jestli s ním vůbec budu moci normálně mluvit, on se ke mně chová jako milius… Chjooooo XY.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4336
27.9.12 05:18

Promiň, ale třeba jen ještě nepochopil, že to, co zažívá s Tebou, opravdu znamená
to, že Tě MILUJE, jen to nedokáže formálně pojmenovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.12 05:26

No, je mu 45 let a prošel si dost vztahy, tak už by snad měl vědět, co to znamená :nevim:
Byl dlouho ženatý a po rozvodu měl několik krátkodobějších známostí, spolu jsme 3 roky.

• Citovat
  • Upravit
12978
27.9.12 06:31

Nepátrej a nepřepínej :mrgreen: :mrgreen:..kdyby sis to nepřečetla, ani by tě to nenapadlo, protože TO ŽE TĚ MILUJE CÍTÍŠ..To že blbě vykecává s kamarádkou a možná chce být i intelektuálně zajímavý, nemusí nic znamenat..jak se říká papír snese všechno a sms ještě víc..
Mě tedy vadí, že ho šmíruješ - co kdyby ti on začal vyčítat, že člověk KTERÝ HO MILUJE by tohle nikdy neudělal???
Nech to plavat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.12 06:42

Máš pravdu. Kdybych nešmírovala, byla bych v pohodě. Zůstal přihlášený na PC a odešel z domu. Já jsem sedla k PC a zjistila to, chvíli jsem váhala, jestli to shodím, ale pak zvědavost bohužel zvítězila…
Ale jsem z toho fakt špatná…
Je také pravdou, že mi to nikdy neřekl (miluju tě). Prý na nějaký vyznávání není, neříkal to nikdy nikomu a pro vztah to není důležitý…Ale teď vidím, že to neříká asi proto, že to tak necítí :,( Já mu to teda taky nikdy neřekla, ale moje odpověď na stejnou otázku by byla úplně jiná.
Liz, a tebe by to nesebralo??? Když někoho miluješ, myslíš si celou dobu, že je to oboustranné a on pak napíše, že on je na vážkách???

• Citovat
  • Upravit
4336
27.9.12 06:46

To´s ale nenapsala, že je mu už 45! Ale přece Ti to nemusí dokazovat slovy, když to dokazuje skutky nebo ne? Sama píšeš, že na vyznávání lásky slovy moc není, tak buď ráda, že Ti to dokazuje činy! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.12 06:58

Mě navadí, že mi to nedokazuje slovy, na to už jsem si zvykla a řekla si, že je důležité, že se ke mně s láskou chová…
Ale obávám se, že té kamarádce, které se svěřuje a nemá jí důvod lhát, to prostě napsal popradvě tak, jak to cítí :(

• Citovat
  • Upravit
6578
27.9.12 07:06

Podle toho co píšeš, si myslím, že tě opravdu miluje. Sama jsi viděla, že ji psal, jak je mu s tebou krásně a jak si to s tebou všechno užívá a s nikým před tebou to nezažil. On asi jen neví, že tohle je opravdu to MILOVAT! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16995
27.9.12 07:17

Ber to tak - kdyby tě mlátil a říkal ti každý den, že tě moc miluje - bylo by to lepší? 8) Nebylo. Navíc - „Co růží zváno, zváno jinak, vonělo by stejně..“ Třeba se kdysi hodně zamiloval, hodně zklamal a od té doby prostě slovo milovat nechce znát. Tak se tím netrap :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
27.9.12 07:34

Ježiš :) Mě to připadá jak konverzace nějakejch puberťáků. Já se o tomhle s holkama bavila naposled někdy v 18. To jsme řešily, jestli nám už řekl Miluju tě a bylo to šíííleně důležitý, jestli bysme ho podvedly atd atd…takovej slepičinec. Mě zaráží, že on s někym chce pitvat svůj vztah. My ho teda s manželem pitváme spolu jen, když má dobrou náladu a třeba vzpomínáme na hezký chvilky, nebo si řikáme, co na sobě máme nejradši a tak…ale jsme ještě takový nevyzrýálý telátka.
A nejede ta kámoška po něm, když se tak vyptávala?

Každopádně sdílim tvý pocity, já bych na tom byla stejně jako ty, neuměla bych to hodit za hlavu…já jsem taková, že bych mu to řekla, neudržela bych to v sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
27.9.12 08:13
@Anonymní píše:
Ahoj všem, spíše se potřebuji vypsat, jsem z otho špatná. Mám přítele, vše funguje, máme krásný vztah, plnohodnotný sex, chová se ke mě hezky, z jeho chování ke mně opravdu cítím lásku - i když nejsme spolu(jsem v práci) telefenuje mi x krát denně, stará se, pomáhá, v posteli mě rád hladí, pusinkuje, objímá, mazlí se (i po sexu), zkrátka řekla bych chování zaláskovaného člověka…
Včera si psal se svou kamarádkou, se kterou probírali svoje vztahy a bohužel jsem do toho nahlédla :oops:. Psal o mě krásně, jak je mu se mnou fakt moc krásně, že jsme si prostě sedli, jak už nehledá nikoho jiného, jak si to se mnou užívá plnými doušky v posteli, jak mu vztahy přede mnou nevyhovovaly a teď konečně je to něco, co mu dává, co je pro život třebajak si mě hrozně moc váží, jak jsem skvělá atd…nicméně ona se ho v jedné větě zeptala, jestli cítí, že mě miluje a on na to odepsal - to je složité, v tomto směru jsem na vážkách…je mi s ní fajn… :,( :,( :,( Pak už zase samá superlativa, potom mu ona napsala, jestli si on dokáže představit, kdyby potkal někoho, kdo by mu strašně imponoval a ve všem vyhovoval, jestli by se dokázal se mnou rozejít a on jí na to napsal, že sice nikdy neříkej nikdy, ale že NE a že by mi nebyl schopný ani zahnout, milovat se s jinou ženou, když má mne atd…
Jako to je všechno hezký, ALE ta odpověď ohledně toho milování. Jsem z toho v prdeli, čekala bych, dle toho, co z něj vyzařuje, že odepíše jasně že JO. Celou noc se mi to přehrává v hlavě, nevím jak se s tím poprat, jestli vůbec zůstat…jestli s ním vůbec budu moci normálně mluvit, on se ke mně chová jako milius… Chjooooo XY.

To, jestli tě opravdu miluje, ti tu nikdo neřekne, když ani on sám to neví jistě nebo si to možná nepřiznává. Je pravda, že já jsem vždycky razila názor, že když někoho opravdu miluješ, tak to jistě víš a dokážeš mu to i říct, na druhou stranu každý je jiný, a jak sama píšeš, jeho chování odpovídá projevům zamilovaného člověka. Já osobně se zamýšlím nad tím, proč s kámoškou řeší Váš vztah, to není úplně obvyklé. Příliš bych se tím každopádně neznepokojovala. Spíš by ses měla naučit jednu důležitou věc, a zase jsme u toho, co už se tu řešilo mockrát. Každý člověk, i zadaný, by měl mít svou míru svobody a soukromí. Vlézt mu do konverzace, ještě k tomu jen tak, bez vážného důvodu, bylo od tebe sprosté a nevhodné, takže pokud se tou jednou blbou větou budeš trápit, chce se mi skoro napsat, že ti to patří. ;)

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
27.9.12 08:18
@Anonymní píše:
Máš pravdu. Kdybych nešmírovala, byla bych v pohodě. Zůstal přihlášený na PC a odešel z domu. Já jsem sedla k PC a zjistila to, chvíli jsem váhala, jestli to shodím, ale pak zvědavost bohužel zvítězila…
Ale jsem z toho fakt špatná…
Je také pravdou, že mi to nikdy neřekl (miluju tě). Prý na nějaký vyznávání není, neříkal to nikdy nikomu a pro vztah to není důležitý…Ale teď vidím, že to neříká asi proto, že to tak necítí :,( Já mu to teda taky nikdy neřekla, ale moje odpověď na stejnou otázku by byla úplně jiná.
Liz, a tebe by to nesebralo??? Když někoho miluješ, myslíš si celou dobu, že je to oboustranné a on pak napíše, že on je na vážkách???

Počkej si na to. Někdo ti nebude hned od začátku hluboce vyznávat lásku. Opravdu ne každý chlap je na ty vyznání, musí si být na 200% jistý a počkat. Ale až ti poprvé řekne, že tě miluje, budeš si toho o víc vážit, protože budeš vědět, že je to pravda a myslí to vážně. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
897
27.9.12 08:30

Myslím, že nemá zapotřebí někomu cizímu (ano, ač kamarádce, tak stále cizí) vysvětlovat, koho a jak moc miluje. Buď v klidu, samozřejmě, že tě má rád. Sama si nedovedu představit, jak můj se můj partner někomu vypisuje ze své lásky. A stejně tak já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
27.9.12 08:48

Nechcče po něm ta kamarádka něco? proč se vlastně takhle vypatává?? :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.9.12 09:05

Ja treba slovni spojeni „miluju te“ nebo jaky koliv jiny spojeni s milovanim..nemam strasne rada…takze kdyby se me nekdo zeptal tak reknu rezolutne ze ne…ja mam lidi rada…nikoho nemiluju..to slovni spojeni se mi nelibi a hotovo. a pokud o tobe mluvil jak pises tak bys mela byt spis rada a hlavne ho nesmirovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí