Válečné filmy na večer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1836
31.12.14 11:31
@Jura007 píše:
Ještě mně kolegové dneska v práci připomněli takovou polokomedii „Dobré ráno, Vietname“. V první půli filmu jsem se docela nasmál, ke konci tam už tolik humorných scén nebylo…

Ajo, no ten jsem zapomněla!
Apropó, už ses mrknul, kdože natočil „Leningradskou symfonii“? Jako nechci machrovat, protože jsem to netušila - jen věděla, že ne Ejzenštejn… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.12.14 19:42

@Nik77 Nemrknul, protože jsem byl dneska v práci. a po cestě domů mně nějaká sv. ině ukradla peněženku s komplet dokladama… Takže mám jiné starosti. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
3.1.15 18:24
@Nik77 píše:
@MarDen Za mě doporučuji: Četa, Černý jestřáb sestřelen a Hotel Rwanda.
Srdcovka jsou pro mě již zmiňované Vlasy, ale do válečných bych je vyloženě nezařadila… :think:
A co nakonec večer vyhrálo? Pak napiš ;-)

tak jsme si ten večer pustili šedá zóna :kytka: nevim jestli to tu vůbec někdo zminoval :think: :mrgreen: dnes asi u nás poběží odpor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
3.1.15 21:00

@MarDen tak abych pravdu řekla, tak mi „Šedá zóna“ nic neříká… :think: Odpor jde na NovaCinema, že?! Jsem dneska koukala, jak je televizní program „plodný“ na válečný filmy :) (mj. ještě Památkáři a Tanková brigáda). Jo ale kdybyste se rozhodli dnes tento žánr opustit - na Artu jde „Vše o mé matce“ :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
3.1.15 21:02
@Jura007 píše:
@Nik77 Nemrknul, protože jsem byl dneska v práci. a po cestě domů mně nějaká sv. ině ukradla peněženku s komplet dokladama… Takže mám jiné starosti. :(

No neke?! 8o A jak se to stalo?! Musím zaťukat, že mně se naštěstí nic takovýho ještě nikdy nestalo - a byla bych na tom stejně, taky mám v peněžence vše :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
3.1.15 21:08

@Nik77 Klasika. TESCO, odchod od pokladny a cesta na vlak. Rozepnutý a znova zapnutý batoh.
A potom na Nový rok a znova včera mě kolemjdoucí upozorňovali: „Pane, máte rozepnutý batoh…“ Takže si ho asi ozdobím visacíma zámkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
3.1.15 21:18

@Jura007 tak aspoň budeš stylovej - četla jsem, že punk je opět in ;-) Ale vážně - co batoh vyměnit za tašku přes rameno nebo crossbody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.1.15 07:04

@Nik77 Mám normální malý batůžek, ale nosím ho stylem crossbody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
4.1.15 10:01
@Nik77 píše:
@MarDen tak abych pravdu řekla, tak mi „Šedá zóna“ nic neříká… :think: Odpor jde na NovaCinema, že?! Jsem dneska koukala, jak je televizní program „plodný“ na válečný filmy :) (mj. ještě Památkáři a Tanková brigáda). Jo ale kdybyste se rozhodli dnes tento žánr opustit - na Artu jde „Vše o mé matce“ :andel:

jojo šel na novacinema my si ho ale stáhli aby to bylo bez reklam :mrgreen: šedá zona je taky válečný film http://www.csfd.cz/…4-seda-zona/ ještě jsme koukali na mariňák http://www.csfd.cz/…354-marinak/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
4.1.15 10:11

Full metal jacket 8o od kubricka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.1.15 12:28
@Pajaxxx píše:
Full metal jacket 8o od kubricka

Tak tak… Tu jsem taky úplně zasklil. :oops: Jinak ten odborný balistický termín se do češtiny překládá jako „celoplášťová střela“, ovšem jistý absolvent lingvistiky na filozofické fakultě z toho udělal „Olověnou vestu“… :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí