Vánoce a nemít dárky...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alriga
1.12.21 12:13
@jednoslunicko píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Tak to klobouk dolů - snad už to aspoň téhle generaci dojde. Naše maminky byly údernice a služky v jednom - hlavně nic nechtít a vše rodině, v mojí generaci si ženské nejradši koupí samy, co si přejí a tak vítám, že konečně naše dcery znají svou cenu. Fakt jsi mně tímto příspěvkem potěšila a gratuluju k dcerce :-)

Děkuji. Já se od ní dost učím, já jsem ročník 1968 a tam je těch udernic taky pořád dost.
Poprvé mě moje dcera poučila, když jí bylo asi 7. Pozorovala jsem ji a povídám :„Ty jsi ale krásná!“ Ona se na mě usmála a rekla : „Já vím!“ :D

• Citovat
  • Upravit
4789
1.12.21 12:30
@Alriga píše:
Děkuji. Já se od ní dost učím, já jsem ročník 1968 a tam je těch udernic taky pořád dost.
Poprvé mě moje dcera poučila, když jí bylo asi 7. Pozorovala jsem ji a povídám :„Ty jsi ale krásná!“ Ona se na mě usmála a rekla : „Já vím!“ :D

Tak to jsme stejný ročník a naše dcery budou taky stejně staré. Učím se od ní pořád. Někdy mám pocit, že víc, než ona ode mně. Že ta dnešní generace je v tomto už někde úplně jinde, naštěstí :-) Nejvíc je to vidět, když je u toho ještě moje máma. To je samé musíš a nesmíš - mně to vytáčí a dcera už se tomu jen směje :-D A nejvíc se mi líbí, jak mají dnešní mladí úplně u zadele, kdo si o nich co myslí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
1.12.21 12:50
@Alriga píše:
Tak to tedy ne! Já posílám Ježíškovi mail s tipy, protože, jak říká moje bystrá dcera: „Žena, která nic nestojí, za nic nestojí!“

Tak já levná zrovna nejsem :mrgreen:
Ale nevidím důvod čekat až na Vánoce. Hlavně si ty věci musím vybírat sama. Takže jedině pod stromeček obálku s penězi. Ale to mi přijde divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5814
1.12.21 12:50
@Alriga píše:
Tak to tedy ne! Já posílám Ježíškovi mail s tipy, protože, jak říká moje bystrá dcera: „Žena, která nic nestojí, za nic nestojí!“
… z duše! :potlesk: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
1.12.21 12:58
@Alriga píše:

Jasně, že ženská musí chlapa něco stát. Ale i ten čas, co do toho investuje.
Moje kamoška si vždycky vybrala, objednala, zaplatila, zabalila a on jí to jen proplatil. Že s tím měl práce, chudák. :lol:
No už jsou rozvedení a nové partnerce dárky vybírá sám a s radostí to obíhá a objednává.
Takže za mě je nejdůležitější ten čas, co tomu ten chlap věnuje. Aspoň to, že do toho obchodu dojde, nebo si to na tom eshopu najde a objedná, když už to teda nevymyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
1.12.21 23:17

@Liberalissima myslím že ta bezdetna sestra je hloupá v tom že pořád hlídá děti a pomáhá rodině, že nemá skoro žádný volný víkend…To je přesně ta její blbost, už to vypadá že ji ostatní využívají, a ona se nechá. delat by to přece nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
2.12.21 09:41
@Lutern píše:
@Liberalissima myslím že ta bezdetna sestra je hloupá v tom že pořád hlídá děti a pomáhá rodině, že nemá skoro žádný volný víkend…To je přesně ta její blbost, už to vypadá že ji ostatní využívají, a ona se nechá. delat by to přece nemusela.

Nemusela. Ona to ví, že je trochu moc bez sebevědomí a měkká. Na druhou stranu má rodinu fakt ráda a dělá to i ráda - jen jí někdy mrzí, že je to pro ostatní až taková samozřejmost. Což chápu. Není každý úplný světec, aby nečekal vůbec nic (ani ocenění) a není ani každý takový borec, aby prostě rodině řekl že dne na den „ne“ a ustál to (jakkoliv jí to pravidelně radím :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová