Vánoce a poničené vztahy v rodině

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
27.12.16 23:36
@Kikinčuka píše:
Víš co to už teď po letech musí vědět jen Bozuzu jestli jí ten vztah stál za rozbití rodiny. Já patřila k těm kdo v tom žádnou love story neviděl kór když sama přiznala že jí šlo o sex. A ani sem nevěřila že by jim to ňák vydrželo. :nevim: Což teď musim uznat že sem se pletla asi k sobě nějak patřit musej myslim to tak že kdyby šlo jen o sex, už jsou dávno od sebe. Takže vlastně mají pravdu holky co tu psaly že je dobře že to strašný ublížení nebylo „zbytečný“, to bych dřív takhle neviděla. Ta malá Eliška má rodiče spolu, bude mít čtu i sourozence, takže z tohodle jejího dětského pohledu to znamená hodně :andel: Bozuzu přeju aby si ty její děti mezi sebou nikdy tak neublížili jako ona sestře protože pak by teprvpoznala jaká to musela být pro jejich mámu strašná situace :-(

Ja Bozuzu preju, at je druhe ditko kluk, protoze bozi mlyny melou, tak aby jednou mezi svyma detma nemusela resit podobny problem… :think:

• Citovat
  • Upravit
36556
28.12.16 14:56

Jé, tak ségra se vdala. to je pro mě úplně vánoční dárek. Doufám, že jí to bude klapat a že přijde miminko. :kytka:
Moje pocity vůči Bozuzu se nezměnily. Nebudu se tu dojímat velkorysostí, jak jí přeju vše dobré. Nebo psát, že přeju vše zlé.

Ale za sestru mám radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
28.10.19 12:45

Dotaz

Už má sestra mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
4.2.20 10:51

Dotaz II.

A vztahy v rodině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.2.20 22:59

@Lenka002 Od tebe z každýho slova srší taková zloba, že by byla blázen, aby ti odpovídala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
17.8.23 12:51

@bozuzu Ahoj BOZUZU, právě jsem narazila na tvoje dvě diskuze - nepřečetla jsem tedy každou úplně dokonce je toho hrozně moc.. a musím říct, že i když hlavně na začátku jsem si říkala že je to jak špatný vtip? 8o.. na straně druhé máš můj veliký obdiv jak si celou tu situaci ustála! :kytka: Chápu sestru, že ti hned nedokázala odpustit ale koukám, že už je to 10 let a moc ti přeji a doufám, že vztahy se už aspoň trochu prolomili a hlavně také z tvými rodiči. Tvůj/Váš příběh jsem opravdu hltala, kdyby si se tu ještě ukázala, byla bych ráda jestli by si mi napsala - klidně i do zprávy jaké vztahy máte teď po více jak 10-ti letech.
Byli jsme tři nejlepší kamarádky z toho dvě sestry, bohužel i ony si zažili podobný příběh je to už 2 roky co se situace vyhrotila a ségry se rozkmotřili. Jsem jak mezi mlýnskými koly, tak by mě zajímalo jestli je snad nějaká naděje v budoucnosti na jejich usmíření. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová