Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé, tak ségra se vdala. to je pro mě úplně vánoční dárek. Doufám, že jí to bude klapat a že přijde miminko. ![]()
Moje pocity vůči Bozuzu se nezměnily. Nebudu se tu dojímat velkorysostí, jak jí přeju vše dobré. Nebo psát, že přeju vše zlé.
Ale za sestru mám radost.
@Lenka002 Od tebe z každýho slova srší taková zloba, že by byla blázen, aby ti odpovídala.
@bozuzu Ahoj BOZUZU, právě jsem narazila na tvoje dvě diskuze - nepřečetla jsem tedy každou úplně dokonce je toho hrozně moc.. a musím říct, že i když hlavně na začátku jsem si říkala že je to jak špatný vtip?
.. na straně druhé máš můj veliký obdiv jak si celou tu situaci ustála!
Chápu sestru, že ti hned nedokázala odpustit ale koukám, že už je to 10 let a moc ti přeji a doufám, že vztahy se už aspoň trochu prolomili a hlavně také z tvými rodiči. Tvůj/Váš příběh jsem opravdu hltala, kdyby si se tu ještě ukázala, byla bych ráda jestli by si mi napsala - klidně i do zprávy jaké vztahy máte teď po více jak 10-ti letech.
Byli jsme tři nejlepší kamarádky z toho dvě sestry, bohužel i ony si zažili podobný příběh je to už 2 roky co se situace vyhrotila a ségry se rozkmotřili. Jsem jak mezi mlýnskými koly, tak by mě zajímalo jestli je snad nějaká naděje v budoucnosti na jejich usmíření. ![]()
Ja Bozuzu preju, at je druhe ditko kluk, protoze bozi mlyny melou, tak aby jednou mezi svyma detma nemusela resit podobny problem…