Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Hamouzka píše:
@Čičorečka Čím víc piju, tím míň vážím. Nejvíc v těle je vody, když málo piješ, seš zavodněná.
To je jen jedna z příčin zavodnění. Navíc jsem to nemyslela dlouhodobě, ale jeden den. Aby si zakladatelka mohla oddechnout, že zas po Vánocích váží 53,3.
Já bych si dovolila slintat a zeptat se, kolik, zakladatelko, měříš? Padesát tři jsem už dlouho na váze neviděla ![]()
Já postupně hubnu. Nevím, pro mě vánoce neznamenají, že budu žrát od rána do večera ![]()
No ja jsem ted urvana na retezu
. Bohuzel. Za to muze vyborne cukrovi na navstevach, ktere nabizi. To je muj boj, ze cukrovi proste miluji a vzdy si vyborne najdu.
Ted vahu neresim, az zacne normalni rezim, tak to pujde do normalu. Zachvilku se zacne litat kolem zahrady. Bude se okopavat, sadit atd.
@Hamouzka 160 cm cca takze ale posilovala jsem 2× denne padlo 20.12 a ani jednou jsem necvicila musim zase zacit
Já četla na seznamu, že průměrný Čech přibere za svátky 2-5 kg, nevím tedy, kde to vzali.
Já potřebuji zhubnout už delší dobu, na Vánoce jsem si sice dala salát a řízek a celkem asi 6 ks cukroví za ty 3 dny, ale nepřibrala jsem nic, naopak od 27.12. držím dietu, proč čekat s předsevzetím na Nový rok. Ale ty váhy, které tady uvádíte, mi fakt jako tragédie nepřijdou, co já bych teď dala za např. 60 kg.
@aiwwa píše:
Přesně. Co se týká množství, jíme stejně. A necelá dvě kila? To stačí trochu přidat pohyb, ubrat sladké a za 14 dní to má dole.
Necelé dvě kila i za týden můžou být dole.
Mně se hýbe váha nahoru až po cca 3 týdnech hodování. Je to dar i prokletí.
Tak to zaseknu až po Třech králích. Zatím nic navrch, nejím teda moc cukroví, ale máme tu prímové dortíky a chlebíčky, navíc jsem knedlíková a nudlová…
Oblečení mě netrápí, obvykle nosím volnější, takže to má 1-2 velikosti vůli.
@Veru1987 píše:
Necelé dvě kila i za týden můžou být dole.
To nevim, ja mela za cele Vanoce 2 ks sladkeho, smazena ryba i salat jednou, pak vse preventivne letelo, protoze nas skolila strevni viroza. Jim zdrave, protoze dost makam a nechci si Vanocemi kazit vysledky. Od 22.12. jsem byla 4× v posilovne, maloco cvicim pod 30kg. Kojim. A vaha ani tuk. Nedovedu si predstavit, ze bych pro postavu mela udelat vic.
@HrozTaj
On mrňous to jedno kilo bude vnímat jinak než čahoun.
Já jsem vyšší, tak mám třeba pro velikost 38 rozptyl 10 kg (pochopitelně od těch 6 kg navrch už to není moc pěkné na pohled, ale zapne se to, sic s bochánky nad páskem
)
@Anonymní píše:
Ahoj maminky jak jste na tom s vahou po vanocich ja mela pred vanoci 53.3 a ted mam 55 kg a mam hruzu zda to pujde dolu :/ takze od zitra zase cviceni a dieta jak jste na tom vy doufam ze me uklidnite a nebudu v tom samaomlouvam se za anonym mam tu znami a nemusi vedet kolik vazim
Kdybych měla po Vánocích 55, znamenalo by to, že jsem náramně zhubla. Nepřežírám se, ale je fakt, že se jí kaloričtější jídlo. Zatím jsem nepřibrala, nemůžu si to dovolit.
Asi jsem něco přibrala, cítím se dost plně. Že bych se vyloženě přežírala, to ne. Ale těch lákadel je kolem dost a neodolám. A ani nechci. Vážit se nebudu, zítra jdeme na výšlap, na Silvestra taky, tak snad se zase rychle a bez diety vrátím do normálu.
Priznam se, ze bych chtela videt zakladatelku se 30 kg nahore v tehotenstvi
hroutit se skrz necely dve kilca, nemas zrat, kdyz z toho pak mas depku. Svet se v prd** obraci ![]()