Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Čičorečka Krásně nazdobený stromek, v jednoduchosti je krása
Míváme podobně jednoduše nazdobený stromek a líbí se mi víc, než když je tam milion různých barev
@Michelle_M píše:
Tak jo, ale během zítřka radši smažu, ať mě tu podle toho někdo nevyčmucháMně se to líbí, když skrz ten stromeček není vidět
A na tu naši divočejší kombinaci barev to bylo akorát. Dala bych ozdoby i trochu hustěji, ale právě je tam ten problém s ohýbáním větviček a nevypadá to pak dobře. Smrček jsme měli jednou a fakt jsem nečekala, jak to šíleně bude opadávat, navíc při zdobení hrozně píchal
Hezky vypada. Podle me akorat
retez neni potreba.
No prave proto ho musis uriznout idealne den predem a zalivat. Hele sklenice od okurek a on ji za jeden den vypil
![]()
Takze zalivat, zalivat. Me bohuzel ta jedlicka tak zklamala
mozna i blba kombinace barev ![]()
@Markéta80 píše:
@TopSecret ruční práceTam by člověk nechal peněz
Jojo. Ale furt to vyslo „levnejc“ nez kdyz v OC meli stanek s ozdobama a za 4 ozdoby chteli i pres 400
kupovat to tam, tak tam necham desitku. ![]()
@TopSecret jo v těch OC to mají fakt drahý
. Kolik si jich brala?
@Markéta80 píše:
@TopSecret jo v těch OC to mají fakt drahý. Kolik si jich brala?
Ze 4 eshopu sem to objednavala. Dohromady asi 60 ozdob. Bych si uz ted ozdobila stromek
![]()
@TopSecret
, já raději nekoukám. Ozdob máme celkem dost a pak poslouchat že když nezdobím ![]()
@TopSecret Děkuju moc, zlatá. No tak já jdu ještě zjistit, zda mají ty ozdoby i menší v těch 6 cm. ![]()
@Peggy54 píše:
My meli leta tyrkysovo stribrny, letos zlato fialovy, takove budou i vazy a vence doma..mama letos jede staroceske, slamnene, pernicky hackovane ozdubky, jablicka, retez ze sipku a jerabin, ma nejake svetla co imituji ohen tak sem zvedava
Takový strom je nádherný! My ho dělali docela dlouho, když byl syn maličký, aby se nezranil o skleněné ozdoby a byl strašně hezký. Teď budeme mít už asi třetí rok skleněné ozdoby, ale přemýšlím, že bych napřesrok šla zase do toho staročeského.