Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Ernais píše:
Az na vyjimecne pripady, kdy fakt nestiham, mame denne domaci jidlo. Sice mame oba moznost si zajet na menicko, muj muz tak byl i zvykly nez zacal zit se mnou, ale mne ty menicka moc nejedou. Takze varim obden kdyz prijdu z prace. Sice je to nekdy fakt hekticky nebo se mi nechce, ale porad je to pro me dulezitejsi nez se vyvalit na gauc k telce, ac nekdy dovarim treba v 9 vecer
co znamena presne menicko?
@Ernais píše:
@warita no? U nas bezne pouzivany termin
ja se jenom ujistuju, ze tomu rozumim spravne.
Do restaurace na menicko teda chodim jenom kdyz jsem v praci. No,… ne jeno, obcas si chodime nekam vecer sednout a dame si neco dobreho. Ale to povetsinou neni poledni menu teda.
@warita píše:
ja se jenom ujistuju, ze tomu rozumim spravne.Do restaurace na menicko teda chodim jenom kdyz jsem v praci. No,… ne jeno, obcas si chodime nekam vecer sednout a dame si neco dobreho. Ale to povetsinou neni poledni menu teda.
Jo na veceri si taky treba 1-2× mesicne zajdeme, ale poledni menu fakt jen vyjimecne. Neni nad domaci stravu, do ktere vim co a v jake kvalite jsem dala. Sice jsem ve svem okoli jedina, co se tim pri praci zatezuje, ale pro me je to dulezite
@Ernais píše:
Jo na veceri si taky treba 1-2× mesicne zajdeme, ale poledni menu fakt jen vyjimecne. Neni nad domaci stravu, do ktere vim co a v jake kvalite jsem dala. Sice jsem ve svem okoli jedina, co se tim pri praci zatezuje, ale pro me je to dulezite
naprosto ti rozumim. Obcas se po takovem menicku clovek neciti moc dobre. Ja jsem citliva na chemii v jidle, ja to poznam. O kvalite potravin ani nemluve.
Ne, vůbec. Partner vaří, ne každý den. Já jsem nikdy ne asi na ve všední den, děti nedi ve škole a já jedla v práci.
Teď jsem doma a partner vaří. Baví ho to, umi to lépe a něco dělat doma musí, že ![]()
@warita píše:
naprosto ti rozumim. Obcas se po takovem menicku clovek neciti moc dobre. Ja jsem citliva na chemii v jidle, ja to poznam. O kvalite potravin ani nemluve.
Presne tak. Navic ja jsem jedlik a ty porce mi vetsinou nestaci a ve 3 po prichodu z prace se musim necim docpat. Kdezto do krabicky si toho nabalim, kolik chci
![]()
Nejsy jedina co se zatezuje take varim vetsinou na 2 dny s prace a ke sporaku bohuzel manzel se stravuje v praci ale odpoledne se dozenou vsichni hladovy.jist porad ty omastene chleby a parky tak bych moc neuspela.
@Lenka_Hal píše:
Varim pro vsechny (obcas manzel), deti si berou obed do skoly, my do prace. Do restaurace chodime docela vyjimecne a uz musim teda dobre vybirat. Za ty leta na ciste domaci strave se mi obcas udela vselijak z jidla venku.
@Anonymní píše:
Holky vaříte denně doma obědy? Když chodíte do práce?
vařím tak 2× týdne udelam toho hodně takže to je tak na 2-3 dny a je mi jedno kdo si to kdy vezme. at každý jí když má hlad a chut.
My obědy také neděláme. Vaříme jen teplé večeře. A na obědy si v práci chodíme nebo si něco bereme z domu. Většinou udělám nějaký salát nebo rizoto.
@Kocianka taky máme z celého týdne určitě 6× teplou večeři, jednou je místo toho třeba pomazánka.
Dcera je ve školce a má tam 2× denne pečivo, tak abych jí dala další pečivo na večeři mi přijde smutné. U nás jsou většinou ty polévky nebo nějaké rychlovky.