Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Elenloth píše:
Ha! Druhá Moravanka!![]()
(taky dáváme, nikoho dalšího neznám)
Treti! ![]()
Davam brambory, cibuli, moravanku (bez cibule a kapie) pres sitko - da vody dost i tak. Okurek, uvarena mrkev, tatarka.
Snad nerozvarim brambory jako loni ![]()
@amka.82 @amka.82 my se tim salatem cpeme cely den 23.-25.12.
pak uz je mi tak zle,ze ho nechci ani videt ![]()
@lucynka25 to ja taky, jen na Vánoce a pak slus a celý rok si na něj nevzpomenu, ale fakt si na něm o těch svátcích pochutnam ![]()
Také Moravanka, s ní je salát nejlepší ![]()
Salátové brambory, vařená mrkev, petržel a celer, syrová cibule, kyselé okurky, Moravanka i s lákem a feferonem, vejce na tvrdo. Zálivka je 2/3 tatarka a 1/3 jogurt (hollandia nebo podobný), sůl, pepř.
Do části, která se jí na Štědrý večer se přidává měkký salám, zbytek, co salátoví maniaci ujídají po zbytek svátků, se nechá bez uzeniny.
Salát bude dělat přítel
Brambory, cibule, mrkev, kukuřice, hrášek a jogurt. Nesnáší okurky a má alergii na vejce ![]()
@Jagwa píše:
Salát bude dělat přítelBrambory, cibule, mrkev, kukuřice, hrášek a jogurt. Nesnáší okurky a má alergii na vejce
koukam , ze kazdy jinak … ja zase nesnasim tu korenovou zeleninu nebo kyselou v nalevu … casem jsme to s detma posunuly do vsem chutnajici verze … brambory , hodne hrasku , okurek , vajicka , najemno salam a majoneza
U nás je v salátu hlavně hodně vařené zeleniny - mrkev, petržel a pořádně velkej celer. Pak už klasika - okurky, vajíčka, hořčice, trošku majonézy. Chutná skvěle a díky množství zeleniny je i zdravý.
@Adrasteia píše:
U nás je v salátu hlavně hodně vařené zeleniny - mrkev, petržel a pořádně velkej celer. Pak už klasika - okurky, vajíčka, hořčice, trošku majonézy. Chutná skvěle a díky množství zeleniny je i zdravý.
mz to takto delali doma a mne to nikdy nechutnalo ..nemam rada korenovou zeleninu
My letos budeme mít bramborový salát chudý
Jsem v 10.tydnu a hodně
, tak aby si i já mohla zobnout.. tzn. žádná cibule, hořčice, salám.
Vidím to tedy jen na brambory, jablko, kyselá okurka, mrkev, petržel a malinko ochutíme.
Slyšely jste někdy o tom, že se místo majonézy může dát uslehana šlehačka? Prý je do žaludku šetrnější než majonéza. Poradila mi tychyne, ale bojím se, aby se tam pak neroztekla a nebylo vodové ![]()