Váš bramborový salát :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
302
20.12.18 19:01
@Elenloth píše:
Ha! Druhá Moravanka! :pankac: :mrgreen:
(taky dáváme, nikoho dalšího neznám)

Treti! :mrgreen:

Davam brambory, cibuli, moravanku (bez cibule a kapie) pres sitko - da vody dost i tak. Okurek, uvarena mrkev, tatarka.

Snad nerozvarim brambory jako loni :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22876
20.12.18 21:26

@amka.82 @amka.82 my se tim salatem cpeme cely den 23.-25.12. :lol: pak uz je mi tak zle,ze ho nechci ani videt :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
21.12.18 11:37

@lucynka25 to ja taky, jen na Vánoce a pak slus a celý rok si na něj nevzpomenu, ale fakt si na něm o těch svátcích pochutnam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22876
21.12.18 11:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
21.12.18 13:11

Také Moravanka, s ní je salát nejlepší :pankac:

Salátové brambory, vařená mrkev, petržel a celer, syrová cibule, kyselé okurky, Moravanka i s lákem a feferonem, vejce na tvrdo. Zálivka je 2/3 tatarka a 1/3 jogurt (hollandia nebo podobný), sůl, pepř.
Do části, která se jí na Štědrý večer se přidává měkký salám, zbytek, co salátoví maniaci ujídají po zbytek svátků, se nechá bez uzeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
21.12.18 19:27

Salát bude dělat přítel :) Brambory, cibule, mrkev, kukuřice, hrášek a jogurt. Nesnáší okurky a má alergii na vejce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105999
21.12.18 20:33
@Jagwa píše:
Salát bude dělat přítel :) Brambory, cibule, mrkev, kukuřice, hrášek a jogurt. Nesnáší okurky a má alergii na vejce :nevim:

koukam , ze kazdy jinak … ja zase nesnasim tu korenovou zeleninu nebo kyselou v nalevu … casem jsme to s detma posunuly do vsem chutnajici verze … brambory , hodne hrasku , okurek , vajicka , najemno salam a majoneza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
21.12.18 22:46

U nás je v salátu hlavně hodně vařené zeleniny - mrkev, petržel a pořádně velkej celer. Pak už klasika - okurky, vajíčka, hořčice, trošku majonézy. Chutná skvěle a díky množství zeleniny je i zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105999
21.12.18 23:19
@Adrasteia píše:
U nás je v salátu hlavně hodně vařené zeleniny - mrkev, petržel a pořádně velkej celer. Pak už klasika - okurky, vajíčka, hořčice, trošku majonézy. Chutná skvěle a díky množství zeleniny je i zdravý.

mz to takto delali doma a mne to nikdy nechutnalo ..nemam rada korenovou zeleninu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
22.12.18 18:39

My letos budeme mít bramborový salát chudý :lol: Jsem v 10.tydnu a hodně :poblion:, tak aby si i já mohla zobnout.. tzn. žádná cibule, hořčice, salám.
Vidím to tedy jen na brambory, jablko, kyselá okurka, mrkev, petržel a malinko ochutíme.

Slyšely jste někdy o tom, že se místo majonézy může dát uslehana šlehačka? Prý je do žaludku šetrnější než majonéza. Poradila mi tychyne, ale bojím se, aby se tam pak neroztekla a nebylo vodové :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí