Váš bramborový salát :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15178
19.12.16 16:23

Náš salát : brambory, cibule, kysela okurka, sterilovaný hrášek, mrkev, kukuřice, majonéza, trochu hořtice, sůl, trošku laku z okurek. Nemáme v salatu rádi, celer, petržel, jabka, jogurt, salám, nevadí vajíčko, ale nedávám ho, přijde mi v salátu zbytečné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
19.12.16 16:23

@Markéta80 Ta sterilovaná zelenina i s lákem? Kolik tak brambor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.12.16 16:24
@Markéta80 píše:
My roky děláme- brambory, cibule hodně na jemno, sterilovaná zelenina do br salátu, většinou přidáváme ještě kyselé okurky, hořčice, sůl, pepř a majonéza ;) jiný neděláme. Z vajíček děláme ozdobu nahoru, žádný salám do salátu též nedáváme.

Mmmmmmmm, už se těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.12.16 16:25

My tam máme rádi salámek. Kolegyně v práci např. dává jedny rozemletý sardelky, že se to tam taky ztratí. Jo a manželova babička říkala, že někde ještě polévali bramborový salát máslem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.12.16 16:25
@SussieS píše:
Brambory, mrkev, cibule, hrášek, vejce, okurka, trocha tatarky, majonéza, jogurt, hořčice, sůl pepř. Lák z okurek né, pak to moc čvachtá :) O Vánocích nepotřebuju cukroví, ale salátu bych snědla kila :)

Mám to stejně :mrgreen: cukroví vůbec nemusím, snad jen vosí hnízda, ale salátek to jo :mrgreen:. Přes rok ho dělám možná jen 1×, takže na Vánoce se na něj vždy těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59377
19.12.16 16:27

@FreeLady12 lák dávam bokem a jen jím trošku dochutím ;). letos budu dělat z 2kg brambor a skleničky mam od hamé ty menší a dam 2-3. Bude dělat manžel 23 ráno tak nevim :mrgreen: ale zeleninu scedim a max naliji fakt trošku jen na dochucení. je to rychlovka. Vařenou zeleninu zase dávám do bramborové pomazánky na chlebíčky ale salát jinak než takhle neděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
19.12.16 16:27

Já dělám brambory, mrkev, kukuřice, cibule, okurky, šunka a pak majonéza, hořčice, sůl, pepř, lák, malinko cukru. Letos poprvé chci dát šunku domácí, tak jsem zvědavá, jak se osvědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.12.16 16:31

U nás: brambory, vajíčka, mrkev, cibule, kyselé okurky, petrzel, celer, hrasek, jablko, majonéza, hořčice, pepř. A den nechat odlezet. Marjá ja se těším! :mrgreen:
Mamka dává i sunkovy salám, ale ja radši bez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
19.12.16 16:32

Brambory, vejce, okurky, cibule, kukuřice, hrášek, majonéza, sůl, pepř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
19.12.16 16:33

Kdysi dávno na chalupě jsme měli chuť na br. salát a měli jen minimum surovin, takže jsme použili brambory, sůl, kyselé okurky s lákem a trochu hořčice. Základní chuť na salát byla u všech uspokojena ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.12.16 16:36
@Tichošlápek píše:
U nás: brambory, vajíčka, mrkev, cibule, kyselé okurky, petrzel, celer, hrasek, jablko, majonéza, hořčice, pepř. A den nechat odlezet. Marjá ja se těším! :mrgreen:
Mamka dává i sunkovy salám, ale ja radši bez

To odložení je snad to nejdůležitější, se ty chutě krásně propojí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.12.16 16:37

Jen jsem se chtěla zeptat jestli tu cibuli i někdo spařite horkou vodou ať nenadyma, nebo se to nedělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.12.16 16:38
@Jeannette1 píše:
Jen jsem se chtěla zeptat jestli tu cibuli i někdo spařite horkou vodou ať nenadyma, nebo se to nedělá?

Já nedělám, dávám jen trošku cibule. Ani jsem neslyšela, že by jí někdo spařoval, to nemůže být dobré, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
19.12.16 16:38
@Tichošlápek píše:
Mamka dává i sunkovy salám, ale ja radši bez

Uplne stejne. Nejvic tam miluju to jablko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.12.16 16:39
@Eemii píše:
Uplne stejne. Nejvic tam miluju to jablko.

Já také :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport