Váš bramborový salát :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2474
23.12.17 20:47

My měli jako děti doma vždy na chlebíčcích na Silvestra bramborovej z Vánoc a cajk :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.12.17 20:57

Brambory, vajicka, cibule, mrkev, kvalitni sunka ted mam s 96%masa, kysele okurky, lak z okurek, majoneza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
23.12.17 21:03

Brambory, vajíčka, kyselé okurky, uvařená mrkev s hráškem, spařená vodou malá cibule, hořčice, sůl, pepř, majonéza, lák z okurek pokud je ro moc husté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
23.12.17 21:07

Brambory, sterilovany hrasek, okurky, uvarena mrkev, jemne nakrajena cibule, lak z okurek a majoneza. A samozrejme sul a pepr. A eventualne spetka cukru.

Příspěvek upraven 23.12.17 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
23.12.17 21:13

Uzeninu nikdy nedavam. Brambory, cibule vejce, kapie, okurky, hrasek, uvarena mrkev, trosku horcice trochu cukru, majoneza, sul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
23.12.17 21:38

Brambory, Moravanka a nalev z ni, zakysana smetana, strouhane vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
23.12.17 22:38

Už ho mám v ledničce. Mňam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22858
20.12.18 14:57

Ahoj, tak jak se letos těšíte na salát?
My ho opavdu nedělali rok, takže se těším moooc :jazyk:

Tady je recept na náš bramborový salát a ještě jsme dělávali s jablkem a červenou cibulí, tan je taky dobrý,ale klasika je klasika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
20.12.18 16:25

My jsme asi exoti,ale děláme bez majonézy nebo jogurtu.Jen brambory,zelenina,vajíčko,okurky,ochutit,mňam!neznám lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
20.12.18 17:29

Dělám pouze na Vánoce, jinak si na něm nepochutnám, asi je to dáno i tou atmosférou :lol: muž otravuje několikrát do roka, jestli ho neudělám, ale neudělám :mrgreen: jinak klasika, brambory, salám, okurky, zeleninka, sůl, pepř, majonéza a trochu láku z okurek. Už se nemůžu dočkat až ho budu v neděli odpoledne dělat, do pondělka se krásně rozleží a bude skvělý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
20.12.18 17:46
@lucynka25 píše:
Ahoj, tak jak se letos těšíte na salát?
My ho opavdu nedělali rok, takže se těším moooc :jazyk:Tady je recept na náš bramborový salát a ještě jsme dělávali s jablkem a červenou cibulí, tan je taky dobrý,ale klasika je klasika :mrgreen:

Ahoj.

Vím, že každého brsalát je ten nej :) a tak i ten můj.

Dávám: Do uvařených brambor osmaženou cibulku a dobře promíchat.

Dále na pořadí nezáleží:Nakládanou okurku (nejlépe 3 roky zpátky z vlastní zahrádky :) ) - dodá tomu tu správnou nakyslou chuť.

Dále přidávám:Vařenou mrkev, vařené vajíčko, nakládaný hrášek a kukuřici.

Přiměřenou dávku pepře a soli.

Vše nechám odležet v lednici do dalšího dne, aby se chutě promísily (a samozřejmě aby hospodyňka neměla na Štědrý den tak velkou hoňku. :) )

Hodinu před podáváním salát vyndám z lednice a smíchám z tradiční majonézou (přece se na Vánoce nebudu „hamovat“ :) )

Dám zpátky do lednice vychladit. Na talíři podávám s citronem a kadeřavou petrželí - ta roste překvapivě i v zimě. :)

Zatím si nikdo nestěžoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
20.12.18 17:52

Tak já se na salát těším moc, fakt ho máme 1× ročně (až asi na dva roky, kdy jsem ho udělala v roce) Miluji tu kombinaci studeného salátu a teplé ryby :jazyk:

Jinak dělám takovou tu klasiku salám, cibulka,vajíčko,okurka,mrkev,hrášek a brambor, majonéza s hořčicí a sůl a pepř. Dělám ho 23.12 večer druhý den je supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22858
20.12.18 17:58

Taky ho dělám 23.12. a nejlepší je 25.12. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12209
20.12.18 18:11

Uz se ho nemuzu dockat :lol: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
20.12.18 18:12

@lucynka25 to máš pravdu a manžel si ho dává 25. už k snídani :mrgreen: Pěkná prasecinka po ránu :mrgreen: a já mám zase k snídani chlebíčky, na ty se těším celý rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí