Váš názor na trávení víkendů odděleně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
12.5.17 10:07

@Pudloslava To právě není schopen konkrétně říct. Dítě by ještě chtěl, holčičku (nevím, jestli říká ze srandy), ale trvá na tom, že by tím nesměl nijak utrpět jeho syn z prvního manželství a já z něj páčím už pár měsíců, co to konkrétně pro mě znamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
12.5.17 10:07
@Pudloslava píše:
A tenhle jednačtyricátník chce mít s tebou ještě děti? Předpokládám, že ty chceš. Jak budete trávit víkendy potom?

Právě.

Hele, ted věštim, ale podle mě to je tak, že on se spálil a už se moc nechce vázat. Chce prostě í v klidu, užívat si sina, neřešit jeho žabomyší války s novou partnerkou. Zároven nechce být sám, ale už nechce lepit nějakou rádoby rodinku.
Nemyslím, že jeho představa je nutně špatná. jen je absolutně nekompativbilní se scela přirozenou představou bezdětné holky, která chce rodinu, děti, chlapa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
12.5.17 10:08

Chápu, jak se cítíte kvůli své autoimunitní nemoci. Člověku to na sebevědomí opravdu nepřidá. Máte život už tak težký kvůli tomuhle a proto byste si zasloužila někoho, kdo by Vám naopak dodal trochu té životní lehkosti. Láska má povznášet. Myslim, ze az váš vztah skončí a budete mit nekoho nového, budete si nadávat za to, že jste s nim byla tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
12.5.17 10:12

On už je dost velký nato aby to pochopil. maminka si přece taky našla přítele. měl by tě přijmou dřív než budete čekat bratříka nebo sestřičku. Snad budeš chtít děti ne? To by pak mohl být mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.5.17 10:14

@Simi8989, diskuzi budu teprve dočítat, tak se snad nebudu opakovat.
Trochu chápu syna přítele, ale tvého přítele vůbec, tebe taky ne…já bych takhle žít nechtěla… :nevim: jsi mladá, ty neplanujes děti? Jak to budete dělat pak? Ty budeš sedět s dětmi doma a přítel si užívat výlety se synem? 8o Takto staré dítě, by mělo trávit určitý čas jen s otcem, ale ne každý a celý víkend… Přítele bych se zeptala jak to chce řešit, ještě bych přistoupila na to, že občas půjdou beze mě… Ohledně jídla, tak ať je hlady…prostě se jí to co je…a pokud by přítel ustoupil a třeba by chtěl koupit pizzu, byla bych proti…vážně bych uvažovala o ukončení vztahu, pokud si přítel neuvědomí, že to takto dělat nelze a nebude se snažit o nápravu… Jsi mladá, opravdu ti to stojí za to, to dítě nezmizne, bude tam vždy…musí pochopit, že patříš k jeho otci a vysvětlit by mu to měl on!…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
12.5.17 10:21

Určitě jsi postupovala citlivě, zvlášť, když máš vlastní zkušenost být nevlastním dítětem. Dala jsi dostatek času na přivyknutí nové situaci.
A teď už je načase, aby 10letý hoch už chápal, že táta má novou partnerku (moc dobře tomu rozumí) a že třeba budete mít rodinu (což bych za současného uspořádání silně nedoporučovala). Takže bych ustoupila od nepolíbení partnera i v synově přítomnosti, zapojila se do společného trávení času a sama se můžeš pokusit zjistit co syna trápí a co má rád atd., pohladit…
Nebo je druhá varianta, a to je netrápit se v neperspektivním vztahu a hledat jiného partnera…
Přeju Ti hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
12.5.17 10:22

Myslim, ze aby neutrpel jeho syn znamena, ze se to. nikdy nesmi dozvědět, ze mate dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.5.17 10:22

@Pennya Ona právě maminka se syna vůbec neptala a v jeho necelých 6-ti letech prostě přivedla nového partnera. Vůbec to s ním neprobírala. Nicméně její partner se prý také snažil zalíbit synovi, marně… Před dvěma lety se vzali a syn nebyl mamince ani na svatbě, jako vzdor…přitom ho tam moc chtěla, koupila mu oblek, ale on se prostě sekl. Teď jen čeká na to, až mu bude 12 let a bude moct říct, že chce žít jenom s tátou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.5.17 10:26

@dedrichov Děkuji za Váš příspěvek i přání štěstí. Bohužel tu část, kterou správně zapojujete - pokusit se zjistit co syna trápí jsem aplikovala od začátku, kdy se se mnou seznamoval a ani se na mě nepodíval, neodpověděl na pozdrav (to ho drží dodnes) a neodpovídal mi, když jsem se ho na cokoliv zeptala (škola, kamarádi, hračky). Myslela jsem, že se bojí, že se u táty stane stejný scénář co u maminky (ihned partner, svatba, nové dítě), tak jsem mu řekla, že může být v klidu, že my zatím svatbu ani dítě nechystáme a že pro nás bude ta jednička doma. Klasicky ani neodpověděl a raději se díval do mobilu. A to jsem jenom tipovala, co by mohl chtít slyšet. Nezabralo to. A ze začátku jsem nevěděla jak moc citlivý je a pohladila přítele po hlavě a dala pusu a on spustil opravdový pláč a byl hotovej… od té doby už radši nic takového nedělám v jeho přítomnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
12.5.17 10:27
@Simi8989 píše:
@Pudloslava To právě není schopen konkrétně říct. Dítě by ještě chtěl, holčičku (nevím, jestli říká ze srandy), ale trvá na tom, že by tím nesměl nijak utrpět jeho syn z prvního manželství a já z něj páčím už pár měsíců, co to konkrétně pro mě znamená.

A co znamena utrpet? Vzdy deti „utrpi“ prichodem noveho sourozence, pozornosti bude mene i v neslepovanych, naprosto idylickych rodinach. Tvuj partner pusobi jako clovek s hodne spatnym svedomim vuci synovi a to pro vychovu deti neni spravny pristup. Neztracej cas, je ti 27 to je jeste dost casu na hledani poradneho partnera, ve 30 se ti bude odchazet jiz mnohem hure.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.5.17 10:29
@Simi8989 píše:
@Pennya Ona právě maminka se syna vůbec neptala a v jeho necelých 6-ti letech prostě přivedla nového partnera. Vůbec to s ním neprobírala. Nicméně její partner se prý také snažil zalíbit synovi, marně… Před dvěma lety se vzali a syn nebyl mamince ani na svatbě, jako vzdor…přitom ho tam moc chtěla, koupila mu oblek, ale on se prostě sekl. Teď jen čeká na to, až mu bude 12 let a bude moct říct, že chce žít jenom s tátou.

Jo jaký táta takový syn.
Ale jinak..Každý znáš má něco..Někdo si tahne do nového vztahu děti, nemoc, postižené dítě..A o to víc bys měla vybírat a ne skočit po prvním blb..ovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845

Ty jo, přeji pevné nervy. Nebo spíš přeji Ti, abys brzy potkala nového skvělého chlapa. Tohle se mi nezdá jako super vztah na celý život. A čekat až synek vyroste, z tatínka si udělá parádní kasičku a třeba ty budeš muset otáčet každou korunu pro vaše společné dítě nebo děti a pořád pro něj budeš jen uklízečka, kuchařka, pradlena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
@Simi8989 píše:

A ty pak budes delat co?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
12.5.17 10:31

To dítě by mělo navštěvovat psychologa nebo psychoterapeuta…Evidentne vubec nezvlada rozchod rodicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
12.5.17 10:31
@sediza píše:
To dítě by mělo navštěvovat psychologa nebo psychoterapeuta…Evidentne vubec nezvlada rozchod rodicu.

přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria