Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den!
Rozhodl jsem se založit toto téma, protože si myslím, že se týká velké skupiny mužů, kteří jistě radami nepohrdnou, ale ješitnost jim nedovolí to přiznat. A samozřejmně je to otázka i na jejich partnerky, pokud mohou, aby přispěly radou. Nejde o průzkm konkretních jedinců, takže jistě nepohrdneme radou anonymů, pokud budou přínosem. ![]()
Jen prosím, nepište nic o hubnutí, na to je, a nejen na emiminu, diskuzí neskutečný počet. Případné rady tohoto typu napište tam. ![]()
Děkuji předem všem. ![]()
EDIT:
Asi jsem to pojal moc široce. Čekal jsem zkušenosti z milování, nebo i triky. A třeba příběhy.
Proto jsem to nechtěl specifikovat. ![]()
Příspěvek upraven 12.05.17 v 08:13
A co chceš poradit? Jak být lepší v posteli? nebo jak si sehnat partnerku? nějak nechápu dotaz…
Já myslím, že ženy ve skutečnosti zbožňují tlusté muže. Než se mačkat o pekáče buchet, to musí být mnohem lepší se jemně zabořit do huňatého bachoru a ještě si zahrát hru - kdepak ho máme.
@Premek_Orac píše:
Já myslím, že ženy ve skutečnosti zbožňují tlusté muže. Než se mačkat o pekáče buchet, to musí být mnohem lepší se jemně zabořit do huňatého bachoru a ještě si zahrát hru - kdepak ho máme.
Pred vypracovany ex dostal prednost oplacany zajicek, kteremu to v sexu fakt jde.
Jaky je teda dotaz??? ![]()
@Premek_Orac píše:
Můj chlap ma 110 kilo
není vysloveně buřtík, má jen bříško. Je bývalý sportovec a i teď chodí pravidelně do posilky, ale to břicho má pořád. Taky má hodně rád jídlo
sex je s ním nejlepší, co jsem kdy měla a to jsem pár partnerů, včetně těch hubených měla. Poprvé s ním mám i mokré orgasmy a udělám se několikrát za sebou.
má velkou výdrž. Jinak povahou pohodář, optimista, šašek, má hooodně přátel. Neměnila bych ho ani náhodou. Ale on by chtěl zhubnout.
Ale nevidím nikde na co se ptáte ![]()
@niki V Jak tomu nejsou vidět žebra, kyčle a lopatky, je to tlusté. Přeci nebudeme mít na chlapy jiné nároky, než na ženy, ne?
Přesně tak, co je obtloustlý? Decentní pivní pupík nebo pudel jak valach a v pase metr padesát??
@Anonymní píše:
Můj chlap ma 110 kilonení vysloveně buřtík, má jen bříško. Je bývalý sportovec a i teď chodí pravidelně do posilky, ale to břicho má pořád. Taky má hodně rád jídlo
sex je s ním nejlepší, co jsem kdy měla a to jsem pár partnerů, včetně těch hubených měla. Poprvé s ním mám i mokré orgasmy a udělám se několikrát za sebou.
má velkou výdrž. Jinak povahou pohodář, optimista, šašek, má hooodně přátel. Neměnila bych ho ani náhodou. Ale on by chtěl zhubnout.Ale nevidím nikde na co se ptáte
Naprosto chápu. Prostě chlap musí být dobrým partnerem jako celek, nemůžou se v hodnocení vytrhávat jednotlivosti…
Rozumím i ženám, které by radši něco měli s Hynkem Čermákem, než Woody Allenem (ten je objektivně docela štíhlý).
@Popokatepetla píše:
Přesně tak, co je obtloustlý? Decentní pivní pupík nebo pudel jak valach a v pase metr padesát??
Přesně, vidím teda rozdíl v tom, když má chlap trochu břicho a když je už fakt dost obézní.
@Aenne Tak zas větší zážitek asi je, když tě přejede parní lokomotiva, než drezína, ne?
@Aenne píše:
poslyšte, nechcete už konečne navštivit nejakýho sexuologa, psychologa a vaším problémem? v každé diskuzi o sexe jste vy a řešíte dokola sex, nestrácite se v tom trochu?
pěsně tak, bohužel privitivní lidé budou vždy řesit jen primitivní věci ve svém životě ![]()