Hádky. Váš názor prosím ...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
28.3.18 23:54

Hele, přečti si to po sobě. Je na tebe hnusný kvůli blbostem, vpodstate hledá záminku. Jakmile není po jeho, je zle. Sama píšeš, že tě neustále stresuje. Je lepší to ukončit dřív, než se to vyhrotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.3.18 23:56
@Everyone píše:
Oba stojíte za starou backoru.
Rozhodně nejsem zastáncem násilí, to opravdu ne! Ale ty jsi mu opakovala, že je ku. da??
8o

Tak evidentně to byla vyhrocená situace. Kdo ví, jak by která z nás reagovala na neustálý psychický nátlak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6896
28.3.18 23:59

Udělá to znova. On tě znovu vyprovokuje a bum. Jednou mu to prošlo. Příště už se třeba i omluví, ale připomene ti, že jsi zase nadávala i když ne tak sprostě, ale nadávala. Pak znovu a znovu prochází to. Za chvíli už ani mluvit nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
29.3.18 00:18
@Detsa píše:
Myslím si o tom, že muž nemá právo uhodit ženu. Určitě ne navíc za todle. Sekýruje tě za kraviny a tys vybouchla, což se prostě stává při nadměrném tlaku na tebe. Nadávat bys mu sice neměla, ale tohle je nepřiměřená a nevhodná reakce od něho. Důvod k nadávání byl. Přijde mi z toho, že si na tobě léčí svou psychiku tímhle a nemá k tobě úctu, snaží se tě ovládnout. Bál bych se, že to bude eště horší. Není to normální…

Manžel je despotický necita. Mám strach o Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
29.3.18 00:36

Jednou jsem takhle totalne brutalne vybouchla. Neslo primo o hadku, ale nahromadily se mi nervy z neceho + muj muz me necim dorazil ( blbost, kterou bych presla ) a ja bouchla! Nadavala jsem, nakopla jsem si palec, nemohla jsem se vzteky ani nadechnout. On videl jak beham kolem nabytku a nevim co bych. Vis co udelal? Chytnul me pevne za ruce, dal mi pusu na celo a zeptal se co je za problem. A byla jsem klidna za par vterin. On to na tebe svadi, protoze vi ze je to jeho chyba a mohl by mit problem. Chce vzbudit pochybnost v tobe, abys to nikde nerekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
29.3.18 01:03

8o Fiha, i kdyby jsi nevim co rikala, je to proste jiny level, nez nekoho uhodit. A ono navic ne jednou, ale rovnou vickrat, ono mu to „neuklouzlo“, ba co vic, svadi to na tebe. To je hooodne spatny…pro me tohle jednoznacne konec, tady vubec neni co resit. Az bude ve vetsim stresu, zaminky, aby si mohl prastit, pribudou..a budes za to moct zase ty :? Hlavne ho neomlouvej, na tohle zadna omluva neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
29.3.18 01:04
@Anonymní píše:
Ahoj holky, s manželem se občas pohádáme, asi jako všude jinde. Začne to tím, že mu začne neco vadit, 1-2 krát do měsíce. Třeba že hned něco neudělám, nebo ne podle jeho představ. Jsou to opravdu blbosti. Třeba hned nezaleji čaj. Začne být protivný, nesnesitelný, studený, nenáistný, úsečný, stupňuje to, nejde zastait. Teď jsem si toho chvíli nevšímala, pak jsem ale bouchla tak, že jsem mu sprostě nadávala a nešlo to zastait, až tak mě vystresoval. Nadáala jsem mu, jaká je ku.da a furt to opakovala, že mě stresuje kvůli blbostem. Doběhl mě, děsně naštvaný a třikrát mě silou uhodil, až se mi zatmělo a upadla jsem. Okamžitě jsme mu vyhazovala věci ze skříně, ať odejde. On říká, že si za to můžu sama, že nesnáší, když mu někdo sprostě nadává, zvláště jak ho nazvala já. Že si to nezasloužil, že byl jen protivný a chtěl, abych zalila čaj, (zrovna nemohl), prý si ho chtěl zrovna vypít. Kdyby mě tak nekomandoval, byl by klid. Nenadávala bych mu. On by mě prý nezbil, kdybych sprostě nenadávala, že prý si za to můžu sama. Asi ho to mrzí. Ok mohl mi taky třeba sprostě nadat, ale takto?

To neni vztah pryc od sebe neumite spolu fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
29.3.18 01:13

Fuj :poblion:. Hnusne chovani vas obou. Rozhodne od sebe, neumite se k sobe chovat. Co bude priste? Rovnou bitka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
29.3.18 05:26

Na deti je taky takhle agresivni? Jak dlouho jste spolu?
Kdo jednou uhodi, opakovane uhodi. Tobe to nevadi?

Je to opravdu chlapacky proti zene vyuzit vetsi fyzickou silu :zed:.

Ale sama pises, ze je ti lito s nim vse zahodit. Na to neni co napsat. Uz jsi rozhodnuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27081
29.3.18 05:28

To, ze se lide pohadaji, ze padnou i sprosta slova, bych az tak dramaticky nevidela. Obcas je to dobre na procisteni vzduchu. Lide tak to napeti uvolni.
Co me vsak hodne zarazi (mimo fyzickeho napadeni 8o ) je skutecnost, ze ten chlap ze vseho vini zenu. On je prece v pohode, to ona za vsechno muze. Pritom ma velky problem v tom, ze dokaze fyzicky napadnout a ublizit velmi blizkemu cloveku. Cloveku, ktereho ma ochranovat, fyzicky ublizuje :nevim: A vubec si to neuvedomuje, ze se chova spatne. Stavi se do role obeti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
29.3.18 05:43

Tak ten by letel cez zatvorené okno. Ja si tiež bohužiaľ nejdem pre nadávky ďaleko, som cholerická, hysterická nána, občas sa ovládam, občas nie. Ale nikdy by na mňa muž nevztiahol ruku a ani ja na neho. Milujem ho a to sa proste nedá, ani keby ma ako vytočil. Bohužiaľ to bol u vás len začiatok. Keby ho to mrzelo, tak by sa možno snažil zmeniť, ale on obviňuje teba a ty už len môžeš čakať na ďalšie rany. A pretože nechceš všetko zahodiť, tak budeš riskovať, že z detí raz budú polosiroty, keď sa ti zatmie tak, že už to nerozchodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mallisa
29.3.18 05:46

Chápu, že když se v člověku nahromadí stres, je unavený a doma má místo klidu další nálož stresu, že jednou prostě bouchne. Dokážu i pochopit sprostě u toho nadávat. Co už nechápu je, když ty nadávky začneš směřovat konkrétní osobě. Ještě ke všemu partnerovi, manželovi :nevim: nemyslím si, že je dobrý v tom pokračovat. Nadávat si navzájem, nechat se fyzicky napadnout..
Teď to nechceš ukončit, protože to nechceš zahodit.. Co ale, až se prostě vztekne Vaše dítě a dostane ono? Dnes jsou to 3 rány, příště to může být horší :think: opravdu chceš v tomhle pokračovat?

• Citovat
  • Upravit
9180
29.3.18 06:13
@Anonymní píše:
Máme děti, včera nemohl ještě usnout, prý ho stresuji já, prý to nezvládám a hned sprostě nadávám. Já jsme byla rozhodlá ho vyhodit, ale je mě líto vše zahodit. Kdyby mě nestresoval, kdybych mu nenadala… kdyby kdyby… opravdu myslíte, že to zas udělá?

pokud se k sobě nezačnete chovat normálně, tak se u vás scéna zase bude opakovat. Mu dělá dobře, ti vyčítat a ty se neumíš ovládnout, pouštět druhým uchem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
29.3.18 06:38

Za chvíli budeš otloukanek a následně i děti. Chceš, aby tloukl děti? Děti si ponesou do zbytku života trauma, byť jen z toho, že otec mlátil mámu. Mohla bych vyprávět o násilí a alkoholismu. Nebuď hloupá a jdi dokud je ještě čas, taky se může stát, že tě začne vydírat, když budeš jen naznačovat odchod. Seber dětem věci a sobě a utikej, klidně na nějakou ubytovnu, věř, že to bude lepší než doma s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
29.3.18 07:05

Doufám, že si po dalším,, útoku,, vzpomeneš co ti tu holky psaly a už ho vážně vyhodiš. Teď se ho snažíš omlouvat, jsou tam otázky, co když se to opravdu už nestane a zahodiš vztah, vemeš dětem tátu… svým způsobem ti rozumím. Ale bohužel :roll:… Uhodil tě jednou (a né málo) uhodí zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí