Hádky. Váš názor prosím ...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41875
29.3.18 10:05
@Mart81 píše:
Podle popisu to vypadá, že oba máte tendenci spor stupňovat tím, že přilijete olej do ohně - trumfujete se. Bohužel pro vás, vy jste fyzicky slabší a on je zřejmě takové hovado, že se nezastaví ani před tvrdým násilím a ještě si to omlouvá.

Takže buď:

• se oba zázračně vzpamatujete, poučíte se z toho a začnete to se vší vážností řešit
  • vás sem tam zmlátí, protože to funguje a dává mu to konečný trumf
  • najdete způsob, jak ho trumfnout… abyste při vzájemných střetech mohla týrat vy jeho
  • půjdete od sebe

jen přemýšlím, jestli bod 3 neznamená do budoucna, že jeden druhého třeba zabije. Ve fyzickém násilí se trumfovat navzájem moc dlouho nedá, jednou to bude fatální. Za mě je bod 1 celkem bez šance, bod 2 by mohl fungovat, neb ho už tady zakladatelka obhajuje, bod 3 skončí s jedním mrtvým/zraněným a druhým trestně stíhaným, bod 4 celkem reálný, otázkou bude načasování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
29.3.18 10:11
@Keyllah píše:
jen přemýšlím, jestli bod 3 neznamená do budoucna, že jeden druhého třeba zabije. Ve fyzickém násilí se trumfovat navzájem moc dlouho nedá, jednou to bude fatální. Za mě je bod 1 celkem bez šance, bod 2 by mohl fungovat, neb ho už tady zakladatelka obhajuje, bod 3 skončí s jedním mrtvým/zraněným a druhým trestně stíhaným, bod 4 celkem reálný, otázkou bude načasování…

Je tam slušná pravděpodobnost. I zmrzačení by stačilo. Inspirace je třeba: Hořký měsíc

Případně pokud by ho dokázala psychicky zlomit kombinací likvidace sebevědomí, vyhrožováním obvinění ze sexuálního zneužití dětí, ze znásilnění, z toho, že přijde o děti, poštváním celého okolí proti němu a neustálým sekýrováním… Taková hra nervů.

PS: to má být varování před možným vývojem, ne doporučení jak na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12863
29.3.18 10:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky, s manželem se občas pohádáme, asi jako všude jinde. Začne to tím, že mu začne neco vadit, 1-2 krát do měsíce. Třeba že hned něco neudělám, nebo ne podle jeho představ. Jsou to opravdu blbosti. Třeba hned nezaleji čaj. Začne být protivný, nesnesitelný, studený, nenáistný, úsečný, stupňuje to, nejde zastait. Teď jsem si toho chvíli nevšímala, pak jsem ale bouchla tak, že jsem mu sprostě nadávala a nešlo to zastait, až tak mě vystresoval. Nadáala jsem mu, jaká je ku.da a furt to opakovala, že mě stresuje kvůli blbostem. Doběhl mě, děsně naštvaný a třikrát mě silou uhodil, až se mi zatmělo a upadla jsem. Okamžitě jsme mu vyhazovala věci ze skříně, ať odejde. On říká, že si za to můžu sama, že nesnáší, když mu někdo sprostě nadává, zvláště jak ho nazvala já. Že si to nezasloužil, že byl jen protivný a chtěl, abych zalila čaj, (zrovna nemohl), prý si ho chtěl zrovna vypít. Kdyby mě tak nekomandoval, byl by klid. Nenadávala bych mu. On by mě prý nezbil, kdybych sprostě nenadávala, že prý si za to můžu sama. Asi ho to mrzí. Ok mohl mi taky třeba sprostě nadat, ale takto?

V životě jsem nikomu nikdy neřekla, žer je k..a, ale každý to má jinak..jinak zdrhej, nikdy tě nesmí chlap uhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
29.3.18 10:26

@Mart81 Tady bych měla strach, že on je fyzicky agresivní a ona jen slovně, takže pokud by začla „tuhle válku“,tak v případě až on se to on od někoho dozví, dostane pěknou nakladačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
29.3.18 10:29
@jantar71 píše:
@Mart81 Tady bych měla strach, že on je fyzicky agresivní a ona jen slovně, takže pokud by začla „tuhle válku“,tak v případě až on se to on od někoho dozví, dostane pěknou nakladačku.

Já tam snad neměl ten třetí bod ani psát… Je úplně fuk, zda by tu válku vyhrál on nebo ona a kdo skončí jako oběť. Dělat ze vztahu válku je nemocné. Fyzická převaha se dá vyvážit brutalitou, zákeřností, cílevědomostí a bezcitností. Jenže i kdyby tu válku vyhrála (a jsou vztahy, kde týraným je muž), tak to žádná výhra není pro nikoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22218
29.3.18 10:40

Existuje jedno moudré přísloví: „Jaký šel, takovou potkal.“

Jeden se vzteká kvůli pitomostem - druhý na to reaguje vulgaritami, za které by se styděl snad i náš prezident - a první mu na to rozbije ústa.

Vrána k vráně sedá… chudáci děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
29.3.18 11:00

Já z tebe rozhodně nebudu dělat chudinku a z něho hajzla. Kdybys na mě začala řvát a sprostě mi nadávat, tak ti dám do držky taky. Partneři si podle mě nemají ani nadávat ani se bít. A jakože tím, že po tobě chtěl zalít čaj, tím tě vystresoval? Podle mě si za to opravdu můžeš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8960
29.3.18 11:11
@ellie94 píše:
Já z tebe rozhodně nebudu dělat chudinku a z něho hajzla. Kdybys na mě začala řvát a sprostě mi nadávat, tak ti dám do držky taky. Partneři si podle mě nemají ani nadávat ani se bít. A jakože tím, že po tobě chtěl zalít čaj, tím tě vystresoval? Podle mě si za to opravdu můžeš sama.

8o já se fakt nedivim, že to u nás vypadá tak, jak to vypadá, když někteří lidé zaměňují příčinu a následek.
Zakladatelko, napiš prosím, co bránilo tvému muži zalít si čaj sám? Jestli to byla jen jeho lenost a snaha z tebe dělat služku, tak nemám slov..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41875
29.3.18 11:15
@ellie94 píše:
Já z tebe rozhodně nebudu dělat chudinku a z něho hajzla. Kdybys na mě začala řvát a sprostě mi nadávat, tak ti dám do držky taky. Partneři si podle mě nemají ani nadávat ani se bít. A jakože tím, že po tobě chtěl zalít čaj, tím tě vystresoval? Podle mě si za to opravdu můžeš sama.
:mrgreen: tak jistě, a třikrát do obličeje silou tak, až se dotyčnému zatmí před očima a lehne sebou na zem :mrgreen: jistě, na sprosté slovo je adekvátní odpovědí pěstovka do obličeje a ne jedna -) snad toto neučíš i své děti :think: s ohledem na tvé vyjadřování, kdy jsi musela dvě slova prohvězdičkovat, máš asi štěstí, že jsi zatím nepotkala nikoho podobně smýšlejícího…tam by ta pěsťovka jako odpověď na sprostou nadávku byla v pořádku? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
29.3.18 11:31

@Keyllah Tak já předevšíím potkala chlapa, který není protivný protože jsem mu nezalila čaj a hlavně já bych mu (ani v sebevětším stresu) nikdy nenadávala sprostě. A hlavně mám chlapa, co by mě nikdy neuhodil.
Zakladatelka sama přiznala, že mu hodně nadávala. A ani sebelepší chlap nemá nervy z ocele, tak dostala po papuli. Já bych taky na hysterickou ženskou, co mě uráží, neměla nervy. Řekla bych, že je to jeho chyba v případě, že by zakladatelka nezalila čaj, a on ji zbil. To by byla jiná situace. Ale pokud zakladatelku vystresuje to, že po ní někdo chce zalít čaj tak, že mu začne sprostě nadávat spíše vypovídá něco o ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41875
29.3.18 11:34
@ellie94 píše:
@Keyllah Tak já předevšíím potkala chlapa, který není protivný protože jsem mu nezalila čaj a hlavně já bych mu (ani v sebevětším stresu) nikdy nenadávala sprostě. A hlavně mám chlapa, co by mě nikdy neuhodil.Zakladatelka sama přiznala, že mu hodně nadávala. A ani sebelepší chlap nemá nervy z ocele, tak dostala po papuli. Já bych taky na hysterickou ženskou, co mě uráží, neměla nervy. Řekla bych, že je to jeho chyba v případě, že by zakladatelka nezalila čaj, a on ji zbil. To by byla jiná situace. Ale pokud zakladatelku vystresuje to, že po ní někdo chce zalít čaj tak, že mu začne sprostě nadávat spíše vypovídá něco o ní.

Aha, ale jiné ženě klidně napíšeš, že by jsi ji flákla taky a že si za sprostá slova zaslouží tři pěsťovky do obličeje. Opravdu adekvátní reakce :potlesk: tak snad nebudeš nikdy muset nic podobného řešit, a nějaké hodná duše ti nevysvětlí, že jsi si to zasloužila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.3.18 11:36

@Keyllah No jo no pani si trochu protiřečí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8960
29.3.18 11:40

:zed: :pocitac: nepochopím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
29.3.18 11:41

@Keyllah Rozdíl mezi mnou a zakladatelkou je ten, že já svému partnerovi nenadávám sprostě a neřvu na něj.

Zakladatelce vzkazuji: Buď se k sobě naučte navzájem lépe chovat, nebijte se, nenadávejte si sprostě a řeště vše v klidu nebo běžte od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8960
29.3.18 11:42

@ellie94 to můžeš říct jedině proto, že ses pod takový tlak a stres ještě v životě nedostala. Víš ty jak dlouho ji už provokoval. Nikdo takhle nevykypí po prvním rýpnutí.
Leda blázen, což předpokládám zakladatelka není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí