Hádky. Váš názor prosím ...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verun83
29.3.18 07:11

Promin, ale co jste to za rodinu? Buzeruje te, ze si nezalila caj a on se zrovna chtel napit? Bozinku, vam netece voda? Nebo on muze pit jen caj? Normalni clovek by sel a zalil caj a napil se neceho jinyho, bez komentare. A ne tohle. A tvoje reakce - :poblion:.

Bez od nej, takhle to zacina, bude te bit pred detmi, ty prevezmou jeho vzor, to chces? Vychovat nasilniky? Chudaci deti.

• Citovat
  • Upravit
1951
29.3.18 07:17

S takovým debilem bych neztrácel už ani minutu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
29.3.18 07:21
@Annanasova píše:
No jasně, zasloužíš si dostat nakládačku protože si nezalila čaj. Co čekáš, že se dozvíš? Tohle není na diskuzi, ale policii..

Rozumím, nezalít čaj je děsné, ale hned volat policii? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.3.18 07:25
@Anonymní píše:
Ahoj holky, s manželem se občas pohádáme, asi jako všude jinde. Začne to tím, že mu začne neco vadit, 1-2 krát do měsíce. Třeba že hned něco neudělám, nebo ne podle jeho představ. Jsou to opravdu blbosti. Třeba hned nezaleji čaj. Začne být protivný, nesnesitelný, studený, nenáistný, úsečný, stupňuje to, nejde zastait. Teď jsem si toho chvíli nevšímala, pak jsem ale bouchla tak, že jsem mu sprostě nadávala a nešlo to zastait, až tak mě vystresoval. Nadáala jsem mu, jaká je ku.da a furt to opakovala, že mě stresuje kvůli blbostem. Doběhl mě, děsně naštvaný a třikrát mě silou uhodil, až se mi zatmělo a upadla jsem. Okamžitě jsme mu vyhazovala věci ze skříně, ať odejde. On říká, že si za to můžu sama, že nesnáší, když mu někdo sprostě nadává, zvláště jak ho nazvala já. Že si to nezasloužil, že byl jen protivný a chtěl, abych zalila čaj, (zrovna nemohl), prý si ho chtěl zrovna vypít. Kdyby mě tak nekomandoval, byl by klid. Nenadávala bych mu. On by mě prý nezbil, kdybych sprostě nenadávala, že prý si za to můžu sama. Asi ho to mrzí. Ok mohl mi taky třeba sprostě nadat, ale takto?

Hádky jsou asi v každém vstahu a občas asi padne i nějaká ta nadávka. Ale mlácení to už je špatný. Manžel je podle toho co píšeš magor! jestli se to napadení může opakovat nikdo neví. Známe dal chlap při hádce facku nevím o co tam přesně šlo byla to jedna jediná facka nikdy už pak na ní nesáhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
29.3.18 07:25

Dostala jsi jednou dostanes zase. Jeho chovani neni normalni a bala bych se, ze priste to bude jeste horsi. To mas mit kristalovou kouli, abys vse delala s predstihem? Deti asi nemate a zrovna s nimi bych se bala dalsich vyhrocenych situaci, protoze pak uz nebude on na prvnim miste a casu na plneni jeho prani jeste min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
29.3.18 07:32

Já nevím, možná kdyby fakt ujel a litoval toho, dobře, asi se stane, ale třikrát silou udeřit svojí ženu? Kolik mu ještě dovolíš???
V klidu si promysli kroky, jak ochránit sebe a svoje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.3.18 07:53

A co tady čekáš za rady? Chtěla sis počíst jaká jsi chudinka? Upřímně mi přijdete na hlavu oba dva, nadávat partnerovi že je ku.da je stejně ubohý jako mu nafackovat. V pěkným prostředí vychovavate děti, jen co je pravda :zed: ty ho omlouváš už teď, takže s tím evidentně nic dělat nechceš a on… to je bez komentáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.3.18 07:56

Přesne proto, ze mate děti, bych ho okamžitě vykopla :zed: co to je za argument - mame děti a nechci to všechno zahodit. Pripada ti to jako zdravá rodina pro výchovu? Nikdo te nikdy nesmí prastit a pokud to navíc svaluje na tebe a ani se neomluvi, tak jsi na nejlepší cestě k pravidelnému domácímu násilí. Odejdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.18 08:16

Holky mají pravdu. Klasické domácí násilí. A to se bude stupňovat. Kdysim jsem to zažívala taky. Fyzické 8 let. Začalo to fackou a po letech končilo škrcením a mlácením mou hlavou o zeď. Psychické bylo jen 6 let :),ale zničilo mě víc jak to fyzické. A víš kde byla chyba? Hlavně ve mě, že jsem si k tělu pustila takovéto týpky!!!To, co nám tady popisuješ to není NORMÁLNÍ model rodiny. Takhle rodina nevypadá a už vůbec nefunguje! To byl i u mě ten největší a nejdůležitější impuls k odchodu. Uvědomila jsem si "panebože co ty děcka vidí a co si odnesou do svého života? Že hádky jsou normální, že bití je normální, že maminka brečí je normální, atd? Nyní mám děti velké a dospělé, jsem dokonce babička čekatelka :) Obě děti jsou zaopatřené, každý má partnera, s kterým je už 5 let, nikdy nevykrádaly, nefetovaly. Samozřejmě od něho odejdi (je to těžké žít pak sama, ale zvládnout se to dá-já ještě splácela nemalé dluhy).Ten klid pro Tebe a hlavně pro Tvé děti za to stojí. Jen jako perličku dodám, že ten druhý mi pustil třeba plyn, jako výstrahu jsem dostala nevystřelenou nábojnici, půl roku po odstěhování střílel pro výstrahu…A začalo to jako u Tebe - nepodstatnýma záminkama, který se stupňovaly a já ho chudáčka omlouvala, že je v hrozným stresu, že má starosti. Vše záleží jen a jen na Tobě. Přeji ti hodně štěstí.

Prosím o anonymitu. Z osobních důvodů. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
41972
29.3.18 09:18
@TrueIsFalse píše:
Rozumím, nezalít čaj je děsné, ale hned volat policii? :think:

Třikrát někoho uhodit silou do obličeje, až se mu zatmí a upadne, ti nepřijde na policii? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13276
29.3.18 09:49

Chováte se k sobě otřesně, jsou určité hranice, které když jsou porušeny, tak už nelze jít zpět.
Vy jste je překročili. Oba.
Pokud jste schopni se poučit, tak to v dalších vztazích dělejte lépe. Protože tento vztah už je mrtvý.
Proč si ten čaj nezalil sám?
Jo a mimochodem už mě taky někdo občas vytočil k nepříčetnosti, zvláštní pro tebe asi bude, že mě nenapadlo použít vůči němu sprostou nadávku, natož vulgární nadávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8978
29.3.18 09:53

Proč si ten čaj nezalil sám? A ještě prudí. Jsi snad jeho služka? Je nemocný? Jednoznačně to byl on, kdo hádku vyprovokoval. Bez jeho rypání by ta situace nenastala.

Příspěvek upraven 29.03.18 v 09:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
29.3.18 09:56
@truelly píše:
Proč si ten čaj ne zalil sám? A ještě prudí. Jdi snad jeho služka? Je nemocný? Jednoznačně to byl in, kdo hádku vyprovokoval. Bez jeho rypání by ta situace nenastala.

Zas ale to nebyl důvod k tomu, aby zakladatelka mluvila jak žumpa, ne?
Magoři jsou oba dva. Chlapa bych po fyzickém útoku odstěhovala.

• Citovat
  • Upravit
8978
29.3.18 10:00

Pokud do ní rype kvůli kravinam dlouhodobe, tak se nedivim, že vybuchla. Ono stokrát nic umořilo vola. Kdo nezažil, nepochopí. Třeba se předtím 99 x ovládla a nereagovala neprimerene. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
29.3.18 10:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky, s manželem se občas pohádáme, asi jako všude jinde. Začne to tím, že mu začne neco vadit, 1-2 krát do měsíce. Třeba že hned něco neudělám, nebo ne podle jeho představ. Jsou to opravdu blbosti. Třeba hned nezaleji čaj. Začne být protivný, nesnesitelný, studený, nenáistný, úsečný, stupňuje to, nejde zastait. Teď jsem si toho chvíli nevšímala, pak jsem ale bouchla tak, že jsem mu sprostě nadávala a nešlo to zastait, až tak mě vystresoval. Nadáala jsem mu, jaká je ku.da a furt to opakovala, že mě stresuje kvůli blbostem. Doběhl mě, děsně naštvaný a třikrát mě silou uhodil, až se mi zatmělo a upadla jsem. Okamžitě jsme mu vyhazovala věci ze skříně, ať odejde. On říká, že si za to můžu sama, že nesnáší, když mu někdo sprostě nadává, zvláště jak ho nazvala já. Že si to nezasloužil, že byl jen protivný a chtěl, abych zalila čaj, (zrovna nemohl), prý si ho chtěl zrovna vypít. Kdyby mě tak nekomandoval, byl by klid. Nenadávala bych mu. On by mě prý nezbil, kdybych sprostě nenadávala, že prý si za to můžu sama. Asi ho to mrzí. Ok mohl mi taky třeba sprostě nadat, ale takto?

Podle popisu to vypadá, že oba máte tendenci spor stupňovat tím, že přilijete olej do ohně - trumfujete se. Bohužel pro vás, vy jste fyzicky slabší a on je zřejmě takové hovado, že se nezastaví ani před tvrdým násilím a ještě si to omlouvá.

Takže buď:

• se oba zázračně vzpamatujete, poučíte se z toho a začnete to se vší vážností řešit
  • vás sem tam zmlátí, protože to funguje a dává mu to konečný trumf
  • najdete způsob, jak ho trumfnout… abyste při vzájemných střetech mohla týrat vy jeho
  • půjdete od sebe
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria