Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@marketta1
Asi uz ti bude neaktualni pro zakladatelku, ale…
Myslim ze Versace Versence by nebyla spatna volba, je svezi, citrusovy pak Chance Eau Fraiche Chanel. Podobna levnejsi verse - Jet Femme Holiday Avon. U tech levnejsich parfemu je potreba pocitat s jistou jednotvarnosti, ale Jet Femme Holiday je opravdu pekny, ma ho kamaradka, a vylozene se vzdy tesim az s ni pujdem na prochazku, voni krasne:), myslim ze na prochazku s kocarkem, na hriste vice nez staci, a nebala bych se ho i nosit normalne
, tim myslim ze je pekny
Chce to koupit nejdriv vzorek parfemu a poradne vyzkoušet, ono ne vzdy vune sedne.
Ja osobne ted miluji parfemy od Thierry Muglera pro svoji neobvyklost a jedinecnost, nekdo se zde ptal na sladkou vuni tak treba Angel je gurmansky, sladky v lete ovsem nenositelny.
Pak je zajimavy Tom Ford, vune ma tez neobvykle a krasne.
Chanel je klasika ale mam pocit ze pokud nekdo muze tak to je prvni parfem po kterem sahne, a opravdu citim ho dost casto
coz mne nak odradilo koupit si dalsi flakonek.
Velmi doporucuji http://www.fragrantica.com/ , hodnotim tento web o mnoho lepe nez Arome.cz pro prehlednost ![]()
A vcelku dobry i Paradise od Oriflamu, ale je peprovy, myslim ze ve slozeni je uvedeno 4druhy pepre. Teda chtela jsem rict moc dobry ![]()
K tem sladkym : Poison od Dioru, Alien,Cašmir, je toho moc, lae nak si ted vice nevybavim, a hlavne uz jsem toho napsala dost ![]()
Příspěvek upraven 31.07.12 v 01:41
Za me jednoznacne Kenzo - Flower by kenzo a Hugo Boss-Femme)
@Oksi_B to je fakt, předtím to bylo na Arome přehlednější a už tam ani nejsou ty názory pod vůněma, jen sem tam pár furt od těch samých, jinak jen jakási statistika ![]()
K těm vůním, mám jich taky hodně, nejradši mám Chanel No.5 Eau Premiere, takže taky klasika, ale mně tak hrozně voní, že si někdy čichám i jen ke flakónu a rozplývám se ![]()
A ted běžně používám DKNY Pure, taková jemná krémová vůně..
Tak na arome.cz názory pod vůněmi jsou, jen u některých parfémů sem tam chybí, nejspíš proto, že ten kdo tam chodí je nemá
Mě přijde arome.cz stále stejné ![]()
No a jinak já letos jedu na JPG - Ma Dame (mimochodem tip na sladkou, ale fakt divně sladkou vůni)
Na léto miluji Jil Sander - SUN, teď jsem si ještě koupila Cool Water wave a jinak používám Diesel - PLus plus
Většina na Arome stejná je, dá se tam toho hodně zjistit to neříkám, já si tam zrovna nedávno objednala od někoho úplně nesehnatelnou vůni
ale předtím tam těch názorů bývalo opravdu víc, při přechodu na novou verzi se nejspíš všechny smazaly a je jich tam jen pár, každý si spíš odklikne ten nic neříkající graf co tam je..
Hodně sladké jsou podle mě třeba Diesel Fuel for life, Anna Sui Dream, Dior Hypn. Poison, Armani Code, vuně od Guessu… divně sladké mi po čase připadaly všechny ![]()
@Mmonnika No já to spojení divně sladká použila záměrně, páč se vymyká fakt čemukoliv. Ta vůně je hodně sada a prostě buď ji miluješ nebo nenávidíš ![]()
@RyBANA píše:
@Mmonnika No já to spojení divně sladká použila záměrně, páč se vymyká fakt čemukoliv. Ta vůně je hodně sada a prostě buď ji miluješ nebo nenávidíš
Tak to nevím, takových může být hodně vůní, mně tak kdysi uplně náhodou uchvátila Artemisia od Penhaligons, je hodně silná a taky sladká, ale jiná, u nás se ale prodává tuším jen v jednom obchodě.. no a taky někomu jinému třeba vůbec nic neřekne ![]()
@Mmonnika Však jasně o tom se nehádám
Jen jsem dala tip na ne klasicky sladkou, ale prostě divně sladkou vůni ![]()
@RyBANA dobrá, tak abych to vymotala, tak za mě je to Penhaligons Artemisia ![]()
Me voni od Jo Malone Lime Basil & Mandarin